mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
φτου ...στις φωτογραφιες εδειχνε κεραυνος
Κοίτα, τραγικό photoshop δεν έχω πετύχει σε κοπέλες τους....ίσως και να είναι οκ.
φτου ...στις φωτογραφιες εδειχνε κεραυνος
Να σου πω,δεν είναι ακριβώς μαύρη λίστα,απλά μια αδυναμία πληρωμής θα την χαρακτήριζα
Έχει κάποια βάση αυτό που λες είν'αλήθεια...Κοίτα, τραγικό photoshop δεν έχω πετύχει σε κοπέλες τους....ίσως και να είναι οκ.
ναι αλλα αμα σερνεται ...ειναι πολλα τα λεφτα αρη ....Κοίτα, τραγικό photoshop δεν έχω πετύχει σε κοπέλες τους....ίσως και να είναι οκ.
Και να μην σέρνεται πάλι πολλά είναιναι αλλα αμα σερνετε ...ειναι πολλα τα λεφτα αρη ....
κατσε αμα υπογραψει ο ψευταλεξης την αξιολογηση και ανοιξουν οι κρουνοι και ρεει το χρημα δεν θα ειναι πολλαΚαι να μην σέρνεται πάλι πολλά είναι
Μάλλον δεν είδες ειδήσεις σήμερα,ε? Μας ζητάν αυξήσεις στη ΔΕΗ και μείωση συντάξεων και μισθών του δημοσίου κλπ,κλπκατσε αμα υπογραψει ο ψευταλεξης την αξιολογηση και ανοιξουν οι κρουνοι και ρεει το χρημα δεν θα ειναι πολλα
τα ειδα τα ειδα ...εχουμε ακομα δρομο...αλλα μη μασσας θα το σκισει και αυτο το μνημονιο....Μάλλον δεν είδες ειδήσεις σήμερα,ε? Μας ζητάν αυξήσεις στη ΔΕΗ και μείωση συντάξεων και μισθών του δημοσίου κλπ,κλπ
Άμα δεν γίνουμε σα τον Μπλέκ που έχεις στο άβαταρ σου,να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας δεν γίνεται τίποτα θα μας σκίσουν αυτοίτα ειδα τα ειδα ...εχουμε ακομα δρομο...αλλα μη μασσας θα το σκισει και αυτο το μνημονιο....
τεσπα για αλλο νημα ειναι αυτα αστο....παντως αυτοι στο EOG θα φερουν καποια πολυ δυνατα τεμαχια βλεπωΆμα δεν γίνουμε σα τον Μπλέκ που έχεις στο άβαταρ σου,να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας δεν γίνεται τίποτα θα μας σκίσουν αυτοί
Nαι,όποιος έχει το χρήμα θα φάειτεσπα για αλλο νημα ειναι αυτα αστο....παντως αυτοι στο EOG θα φερουν καποια πολυ δυνατα τεμαχια βλεπω
δε παει ετσι...το χρημα το εχω εγω αλλα σε αυτους μεχρι να κατεβασουνε τιμες ο,τι και αν φερουνε δεν θα παω!!Nαι,όποιος έχει το χρήμα θα φάει
Αλήθεια πιστεύεις ότι παίζει ρόλο αν μερικοί από δω μέσα δεν πάνε? Εγώ νομίζω ότι δεν εξαρτάται από μαςδε παει ετσι...το χρημα το εχω εγω αλλα σε αυτους μεχρι να κατεβασουνε τιμες ο,τι και αν φερουνε δεν θα παω!!
βεβαιως και παιζει ρολο...θελει να στο εξηγησω;αν δεις ηρθανε γραφεια που εχουνε τιμες 140-160 ευρω...μην πηγαινοντας στα 200αρια ,εχει ως αποτελεσμα τα γραφεια αυτα τα φτηνα να φερουνε και καλυτερες κοπελες και περισσοτερες!!οποτε δινουμε ζωη εστω αυτοι οι 10-15 σε ενα φτηνο γραφειο(λεμε τωρα γιατι 140-160 δε ειναι λιγα)να μας φερει καλα κομματια!!Αλήθεια πιστεύεις ότι παίζει ρόλο αν μερικοί από δω μέσα δεν πάνε? Εγώ νομίζω ότι δεν εξαρτάται από μας
ναι ναι ξαφνικα ερχονται καλα μουνακια εκει που ειχαμε κατι μπατσολες!!Εγω αυτο που παρατηρησα με το που επεσαν οι τιμες,οι συγκεκριμενοι ανεβασαν ποιοτητα..
Και οταν λεω ποιοτητα εννοω φρεσκα πιπινια,ανεξαρτητα αν ειναι καλα η οχι στη δουλεια τους...
Εγω αυτο που παρατηρησα με το που επεσαν οι τιμες,οι συγκεκριμενοι ανεβασαν ποιοτητα..
Και οταν λεω ποιοτητα εννοω φρεσκα πιπινια,ανεξαρτητα αν ειναι καλα η οχι στη δουλεια τους...
σε παντρευομαι και θα πηγαινεις με οποιες και οσες θες ...και αν θες βοηθεια μαζι σουδε παει ετσι...το χρημα το εχω εγω αλλα σε αυτους μεχρι να κατεβασουνε τιμες ο,τι και αν φερουνε δεν θα παω!!
Μακάρι να είναι έτσι που τα λες καρντάσι,αλλά θα σου πω κάτι και σκέψου το,Αν κάποιο γραφείο επιμένει στα 200άρια και δεν το κατεβάζει χρόνια τώρα αλλά ούτε και τα μαζεύει να φύγει αυτό τι σημαίνει? Σημαίνει ότι έχουν αρκετή δουλειά και είναι ευχαριστημένοι οπότε στ'αρχίδια τους για μας τους 10-15 που ανέφερες :Sβεβαιως και παιζει ρολο...θελει να στο εξηγησω;αν δεις ηρθανε γραφεια που εχουνε τιμες 140-160 ευρω...μην πηγαινοντας στα 200αρια ,εχει ως αποτελεσμα τα γραφεια αυτα τα φτηνα να φερουνε και καλυτερες κοπελες και περισσοτερες!!οποτε δινουμε ζωη εστω αυτοι οι 10-15 σε ενα φτηνο γραφειο(λεμε τωρα γιατι 140-160 δε ειναι λιγα)να μας φερει καλα κομματια!!