Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
εχει τιποτα καλοΚανε υπομονη...
εχει τιποτα καλοΚανε υπομονη...
Οχι αρκέστηκα σ'ενα μεταπτυχιακό...
Τ'αποτελεσματα μπορεις να τα δεις στο θρεντ γυμνές φωτογραφιες απο κοπελες-γυναικες μας
φιλε ολες για αρπαχτη πανε....μην πιστευεις στον Αι ΒασιληΜπράβο ρε μάγκες που έχετε άκρες και τις εκμεταλλεύεστε! Εγώ στη θέση σας αν είχα άκρες μόνο με κοπελίτσες τέτοιες θα πήγαινα και όχι με τη κάθε μια που έρχεται για αρπαχτή κτλ...
το 2ο μηπως χρησιμοποιειτε ως δικαιολογια του σαββουρογαμη ;;;Κύριοι εγώ θα ήθελα να σας πω 2 πράγματα:1)Η ποικιλία είναι το άρωμα της ζωής και 2)Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει...
Λές?το 2ο μηπως χρησιμοποιειτε ως δικαιολογια του σαββουρογαμη ;;;
Κύριοι εγώ θα ήθελα να σας πω 2 πράγματα:1)Η ποικιλία είναι το άρωμα της ζωής και 2)Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει...
Ε όχι 200άρια αγαπητέ μου ;)Συμφωνώ στο πρώτο.
Αλλά στο 2ο... Και να αλέθουμε και να πληρώνουμε 200άρια ...
200?? οι σαυρες και τα μπαζα να πληρώνουν...Ε όχι 200άρια αγαπητέ μου ;)
200?? οι σαυρες και τα μπαζα να πληρώνουν...
φιλε επειδη την ειδα την λιζα λογο οτι ειχα παρει την φιλη της την ζενια σου λεω οτι ειναι καραφεικ η ολη φαση!!οταν τελειωσα με την ζενια περιμενα στον διαδρομο και καλα μηπως και σκασει μυτη η φιλη της που εμενε απεναντι απο αυτην και σε καποια φαση βγαινει μια χοντρη ξανθια με βλεπει και χτυπαει γρηγορα την πορτα της λιζας και μπαινει μεσα.μιλαμε για μεγαλο κροκοδειλο.καμοια σχεσει με της φωτο.
καλο βολι αδερφε!!!Ρε φίλε σε λίγο παω στη liza και μας μπερδέψει
Λες είδες μια χοντρή ξανθιά να χτυπάει την πόρτα του δωματίου της.
Χεστηκαμε για τη χοντρή ξανθιά
Για τη.liza δεν είπες κάτι
Παω και ενημερώνω
Έκανε λάθος τ' όνομα παίκτη, τη Λίζα είδε και... Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.Ρε φίλε σε λίγο παω στη liza και μας μπερδέψει
Λες είδες μια χοντρή ξανθιά να χτυπάει την πόρτα του δωματίου της.
Χεστηκαμε για τη χοντρή ξανθιά
Για τη.liza δεν είπες κάτι
Παω και ενημερώνω
φιλε επειδη την ειδα την λιζα λογο οτι ειχα παρει την φιλη της την ζενια σου λεω οτι ειναι καραφεικ η ολη φαση!!οταν τελειωσα με την ζενια περιμενα στον διαδρομο και καλα μηπως και σκασει μυτη η φιλη της που εμενε απεναντι απο αυτην και σε καποια φαση βγαινει μια χοντρη ξανθια με βλεπει και χτυπαει γρηγορα την πορτα τηςλιζαςζενιας και μπαινει μεσα.μιλαμε για μεγαλο κροκοδειλο.καμοια σχεσει με της φωτο.
της ζενιας την πορτα εννουσα φιλος!!!