House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ωραίος ο παίχτης
να'σαι καλά καρντάσικωλάρα-σέρβις μετριότατο
ήρθε ένα περιστέρι και μου το είπε
Ωραίος καρντάσι!SIMONA.απο κοντα πιο ομορφουλα,οι επαγγελματικες της φωτο την αδικουν...δεν σε ξετρελαινει στο γαμησι αλλα δε κλαις και τα λεφτα σου.ειναι λιγο τρελιαρα.στα 120 μια χαρα ειναι!!οταν ανεβω σαλονικα θα γραψω κριτικη!τα στουντιος της αθηνας πανε να με ξεκανουνε!!
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα άσχημο μουνί :-
Παλαβιάρα είναι σίγουρα.. τώρα πια απ' όλες...
και ασχημα βυζια....προσωπο μονο λεει!!Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα άσχημο μουνί :-
Σιμόνα ήταν είναι και θα είναι μόνο μια. ..φιλε την σιμονα την πηρα σπιτι μου πριν κανα χρονω αλλα δεν ξετρελαθηκα κ ολας.θα ελεγα σαν εμφανιση πως ειναι καλη αλλα στο κομματι του σεξ ειναι λιγο ψυχρη!!!αυτα τα ολιγα!!
Περί ορέξεως...Σιμόνα ήταν είναι και θα είναι μόνο μια. ..
Έτσι λέω και γω ότι δε κάνει... Εκτός και αν άνοιξε την πόρτα γιατί έπεσε η δουλειά της...αλανι αδικος κοπως ναουμ.περυσι που το πηρα τα ιδια εγραφε το σαιτ της αλλα κουλουρακι γιοκ!!!δεν με χαλασε καθολου διοτι ειμαι πολυ μα πολυ γεματος απο κουλουρια και πασης φυσεως αρτοποιηματα !!!
εριξε και λιγο τις τιμες απο παλιοτεραΈτσι λέω και γω ότι δε κάνει... Εκτός και αν άνοιξε την πόρτα γιατί έπεσε η δουλειά της...
Σε σχέση μ'αυτά που ζητάνε άλλοι καλά είναι,αλλά κομοδίνο ρε παιδί μου... > Παλιά είχαν κάποια Νικόλ η οποία όταν είχα πάει είχε υφάκι,της ρίχνω ένα πισωκολλητό και ντύνομαι να φύγω οπότε μου λέει ο δικός της μετά από παράπονα μου,άστην ένα 50άρικο
Και'γω ψήνομαιΆλλοι γράφουν πως πρέπει να την περιποιηθείς και να είσαι τυπικός, να μην αργήσεις στο ραντεβού και δε συμμαζεύεται...
Εγώ ένα πινέλο ήθελα να της το ρίξω αυτές τις μέρες αλλά ήταν γεμάτη....
Πρόσεχε,ο Παλέρμο μίλησε... :S Κάνει και άναλ μου είπανε +100
Κωλάρα για rnb καταστάσεις...
Έρχεται η σειρά της.....