Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Το ριτσεσκορτ τι στο διαλο εχει παθει και δεν απανταει στα μηνυματα?  :think:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.178
Πόντοι
34.538

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αν και εφαγα χθες....μου αρεσουν τα γουβαρλακια ρε γαμωτο!!!!!!!!!
Πίστεψέ με αυτό δεν θα σ'αρέσει,καιρό είχα να δω τέτοιο χάλι και είμαι και από τους ελαστικούς όσον αφορά την εμφάνιση.... ;)

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Πίστεψέ με αυτό δεν θα σ'αρέσει,καιρό είχα να δω τέτοιο χάλι και είμαι και από τους ελαστικούς όσον αφορά την εμφάνιση.... ;)

Ύψος: 170
Βάρος: 50

Γιουβαρλάκι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ύψος: 170
Βάρος: 50

Γιουβαρλάκι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?
Άσε χάλια σου λέω...την είδα και δεν ήξερα από που να φύγω  :grin: Τα παραπάνω χαρακτηριστικά ίσως αναφέρονται σε κάποια φανταστική κοπέλα αλλά όχι σ'αυτή  :s&m_2: Τώρα που το ξανασκεύτομαι ίσως όχι γιουβαρλάκι αλλά Μπόμπ σφουγγαράκης της ταιριάζει περισσότερο  :cheesy: Τελικά είδα ξανά λίζα αλλά αυτή τη φορά δεν μου τα'πε καλά...όχι άναλ είναι μεγάλο,όχι cim,cif τα έβγαλα από τις υπηρεσίες μου,να δες κλπ,κλπ φάγαμε παπά  :S Ευτυχώς το μισάωρο είναι σε καλή τιμή και έτσι δεν χαλάστικα ιδιαίτερα  >:( Απ'ότι μου είπε η Λίζα βαράνε μύγες,αρκετά λιγότερη δουλειά απ'την προηγούμενη φορά  :grin:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
εκλεισα χτες βραδι το λιζακι σε χοτελι της μοναστηριου και περασα αρκετα καλα θα ελεγα!!το μικρο αρκετα τρελο οπως ολες σχεδων η ρωσσιδες το βρηκα σουρωμενο ειχε πιει 3 φιαλες κρασι απο οτι μου ειπε και το εκανες οτι ηθελες.της σφαλιαρες τους πνιγμους  και τα φτυσιδια θα τα θυματε για καιρο πιστευω το μικρο!!το προτεινω βαση τιμης σε ολους τους παικτες του αθληματος!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Απαπαπαπα ακαποτηλες !!!   :grin: :grin: :grin:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Την πρώτη φορά και γω πέρασα καλά αλλά χθες χάλια  :headbang: :headbang: :headbang: Απλά με μένα ήταν πρωί και ήπιε red bull όχι κρασί  :o Λέτε να τη χαλάει ρε γαμώτο?  :S

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλημερα σε όλους

Χθεσινή επίσκεψη στην Katrina.
Προβληματίστηκα πριν πάω γιατί από τη μια διάβασα μια αρνητική κριτική ενός σεβαστού μέλους εξ Αθηνών και από την άλλη φίλος μου την επισκέφτηκε τη Δευτέρα με θετικές εντυπώσεις.

Οι φωτογραφίες της όντως είναι αρκετά επεξεργασμένες. Κυρίως στο πρόσωπο . Εκεί είναι μεγάλη η διάφορα.
Αλλά μόνο άσχημη δεν είναι , ούτε χοντρή .
Δεν είναι η πορνοστάρ των φωτογραφιών αλλά είναι μια χυμωδης γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Ωραίο πολύ μεγάλο βυζι , σιλικόνη μεν αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνεις εύκολα στην αφή.
Όπως ξαναγραφτηκε είναι δεκτικη σε όλα πλην anal με μεγάλη διάθεση στον αγώνα.
Δεν είπε όχι σε τίποτα και της αρέσει πολύ το στοματικό εκατερωθεν ( το αναφέρω γιατί είναι κάτι που μου αρέσει πολύ )
Ωραίο outfit με εσώρουχα και γόβες .
Και πολύ καθαρή

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως ένας φίλος έχει γράψει ότι συνεννοηθηκε στη νοηματική ;;;

Η κοπέλα μιλάει μια χαρά αγγλικά.

Γενικό συμπέρασμα αρκετά θετικές εντυπώσεις...

Αν και όπως της είπα φεύγοντας  θα μπορούσε να είναι 20 30 ευρώ χαμηλότερη η τιμή

Έχω 1 2 φωτογραφίες στη ζούλα αλλά αυτή τη φορά δε τις βάζω γιατί θα αρχίσουν να γαυγιζουν πάλι μερικοί!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom