mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.432
- Πόντοι
- 33.818
Αυτός κάτι άλλο δεν μπορεί να της δώσει...Ναι,θα της δώσει ο μεθύστακας και το χρυσό κλειδί της θεσ/νίκης
Αυτός κάτι άλλο δεν μπορεί να της δώσει...Ναι,θα της δώσει ο μεθύστακας και το χρυσό κλειδί της θεσ/νίκης
Μπορεί να κεράσει κρασάκιΑυτός κάτι άλλο δεν μπορεί να της δώσει...
Αματούρι 2η μέρα στη δουλειά(έτσι λέει). Και γάμώ τα face fuck η κοπέλα.
Ένα προφίλ Αντισθένη.
Αν, όπως μου φαίνεται, είναι αυτή τότε τράβα άφοβα.
Μπαααα!
Μετά και την κριτική σου είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει ξανάρθει παλαιότερα στα 25-27 της.
Πρέπει να είναι 33.
Ωραία πέρασες! Και στα καλύτερα εύχομαι!
Η κυρία Sonya μετά από την κριτική φαίνεται δούλεψε καλά και ανέβασε το κασέ της στα 180/ωΑν έχει δουλειά θα πάρει και παράταση. Η άλλη η Lena δε βλέπεις; Σε λίγο θα γίνει και δημότης Θεσσαλονίκης...
Η κυρία Sonya μετά από την κριτική φαίνεται δούλεψε καλά και ανέβασε το κασέ της στα 180/ω
Συμφωνώ αν και θέλω να ενημερώνω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουν όλοι τα κουμάντα τους... ;)Καριόλα... Οι επόμενες θα γράφονται με χρονοκαθηστέρηση, εκτός αν είναι φόλες...
Πάντως δεν πρέπει να είναι η Carmen. Έτσι νομίζω από φωτός δηλαδή.Να σας ρωτήσω, τελικά η συγκεκριμένη ΘΕΑ είναι real; είχε έρθει και παλιότερα με όνομα Carmen που αναφέρουν άλλοι συναγωνιστές ή είναι new entry;
Πάντως δεν πρέπει να είναι η Carmen. Έτσι νομίζω από φωτός δηλαδή.
καμία σχέση
μοιάζει με τις φώτο,αλλά με πιο μακρύ και χοντροκομμένο πρόσωπο,δεν τη λες καθόλου όμορφη,είναι και κοντή
βυζιά τούμπανο,σέρβις καλό
εμφάνιση 6
σέρβις 8
δεν θα την πρότεινα
Στις φωτο μοιαζει να εχει κωλαρα παντως... ετσι αφρατη και ζουμερη, οχι? Καλυτερο το Λενα(κι) δηλαδη?καμία σχέση
μοιάζει με τις φώτο,αλλά με πιο μακρύ και χοντροκομμένο πρόσωπο,δεν τη λες καθόλου όμορφη,είναι και κοντή
βυζιά τούμπανο,σέρβις καλό
εμφάνιση 6
σέρβις 8
δεν θα την πρότεινα
γεια σου δασκαλεΝα 'σαι καλά, σικελέ! Μού 'κοψες τη φαγούρα...