εμενα παλι μου βγαζει κατι ωραιο η ALISON που παει τωρα ΑΘΗΝΑ!!Καλη η LINDIμία και καλή
αλλά προτιμω Moni
κι ας είναι λίγο σιτεμένη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Επέτρεψέ μου να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου: απλά πρώτη φορά δουλεύει ανεξάρτητη και τα μπερδεύει!ΜEETING με την ALIKI,ELIS η οπως σκατα αλλιως την λενε δεν εγινε.ειχε κανονισει την ιδια ωρα με μενα κ με αλλον δειπνο.η γυναικα ειναι για τον πουτσο απο χαρακτηρα κ συμπαριφορα.τωρα δεν εχω χρονο αλλα θα γραψω αναλυτικα τι εγινε!!ΜΑΥΡΟ σε αυτην την ΤΑΝΑ!!
Φυσικά κι εγώ νά'μουν στη θέση σου θα τσίριζα...
Να ξέρεις όμως πως η αναποδιά δημιουργεί κι ευκαιρία που περνάει απ'το χέρι σου ν'αξιοποιήσεις! Αν βέβαια φύγει σήμερα γ...σε το!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Αδελφέ, πρόσεξε που βάζεις τον τόνο: γερΟς ναι, γΕρος μόνο στους γιούς μου επιτρέπω -όταν με κόβουν στο μπάσκετ...λετε ρε σεις να κανουμε καμια τσαρκα εξω? ρεζιλι θα γινουμε....!!!! Γερολιγουρια ολοι μας...!!
χαχαχαχαχα
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Σωστότατος.... ;)Αδελφέ, πρόσεξε που βάζεις τον τόνο: γερΟς ναι, γΕρος μόνο στους γιούς μου επιτρέπω -όταν με κόβουν στο μπάσκετ...
παίχτη η γυναικα το αυτοκίνητο και η ομάδα είναι η καυλα του καθενος μας... οποτε ότι πεις
ALISON
ALISON
εμενα παλι μου βγαζει κατι ωραιο η ALISON που παει τωρα ΑΘΗΝΑ!!Καλη η LINDI
Συνημμένα
αχ...Μυρισε...Ανοιξη ;)
Δεν θα το ελεγα !!
Γιασεμι χωρις αρωμα !!! ;)
tres συμφωνω κ επαυξανω!!!απλα οι βυζαρες της κ το προσωπο ειναι σουπερ,λεω γω τωρα!!Πρωτο μποι η Alison 1,54 !!!! ;)
1 Euro + 94 cents το 1 cm !!!
Καλο Deal !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αμα σου κανουν εσενα αδελφε προχωρα ,και εμενα μου περισσευουν !!tres συμφωνω κ επαυξανω!!!απλα οι βυζαρες της κ το προσωπο ειναι σουπερ,λεω γω τωρα!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
κι εγω συμφωνω...κι αμα σου φαινεται κοντη παρε ένα τετοιο....tres συμφωνω κ επαυξανω!!!απλα οι βυζαρες της κ το προσωπο ειναι σουπερ,λεω γω τωρα!!
Συνημμένα
Πρωτο μποι η Alison 1,54 !!!! ;)
1 Euro + 94 cents το 1 cm !!!
Καλο Deal !!!
χρεωνει με το γραμμαριο τα ...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ρε σπασίκλα, τα παρακάτω διαβάζεις;κ η ASHLEY απο ΖΟΥΖΟΥΝΑ στις 15 μαρτ στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Πέρασες κι απο 'κει,ρε θηρίο; Πότε πρόλαβες; Η στα πρόλαβε ο πιό καλός ο μαθητής;Δεν θα το ελεγα !!
Γιασεμι χωρις αρωμα !!! ;)
Γιατι ρε!!!μορφωνομαι!!!Ρε σπασίκλα, τα παρακάτω διαβάζεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K