ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.215
- Πόντοι
- 34.538
Πλουσια τα ελεη της ΚΑΤΡΙΝΑΣ...Ρε Φακιρη αυτη ειναι σαν φραντζολακι γυμνη !!!
Χειλαρες,βυζαρες,μπουταρες,κολαρα!!!!!!!!!!!!!
Καλη ειναι προεδρε....
Πλουσια τα ελεη της ΚΑΤΡΙΝΑΣ...Ρε Φακιρη αυτη ειναι σαν φραντζολακι γυμνη !!!
Την ξερω ρε Φακιρη .
Για κανενα 80αρι το πολυ .
Πλουσια τα ελεη της ΚΑΤΡΙΝΑΣ...
Χειλαρες,βυζαρες,μπουταρες,κολαρακωλαρα!!!!!!!!!!!!!
Καλη ειναι προεδρε....
Καλή φαίνεται ρε φίλε αλλά το τιμολόγιο της είναι στο 2008 ρε αδερφέ :Sειχα παρα πολυ καιρο να παρω εσκορτ στην πολη του θεου σχεσον ενα μηνας και κατι και μετα πολλα ψηθηκα για το τσεχακι την καρολινα.εχω και μια ιδιαιτερη συμπαθια στης ξανθιες και ετσι εκλεισα με την μια ραντεβου.η γκομενα δουλευει μονη της αν και στης περιγραφες του σαιτ λεει πως ειναι σε γραφειο.τεσπα χαλαρα πινω την καφεδαρα μου και τραβιεμε στο ξενοδοχειο του νταβαι μπλιατ του κοντου στην παραλιακη!!!4 οροφος ανεβαινω και χτυπαω την πορτα και μου ανοιγη ενα ξανθο αγγελακι ρε μαγκες αλλο πραμα σε λεω!!απο προσωπο το μουνι δεν υπαρχει λεμε!!βυζους αστα να πανε!!απο το ενα να κρεμας το παλτο και απο το αλλο την ομπρελα!!σωμα με πιασηματα ελαφρια και ματια πρασινα αλητικα!!πηγα για μια ωριτσα και το μουνι με κρατησε μια ωρα παραπανω διοτι μετα το σεξ την εκανα ενα σπεσιαλε μασαζ σε ολο το κορμι της νταξει ναουμε το κατεχω το αθλημα δεν λεω και μετα πολλα δεν ηθελε να φυγω με τιποτα!!!παντωσ δεν λεει οχι σε τιποτα αν και λοκω δεν δινει απο οτι μου ειπε.το τσιμπουκι της ειναι μαγεια ρε φιλε τι να πω!!!πεντακαθαρη και για να μην κουραζω αλλο την προτεινω σε οποιον θελει να περασει μια μαγικη βραδια!!!
Και 2 φορές μάλιστα
ποια ειναι στη foto ρε συ φιλε? εχα παθει πλακα....
Παίχτες να είστε καλά πάντως!!
Με γεμίσατε στις πληροφορίες!!! Τι φοβηθήκατε ρε καυλιάρηδες? Μη και σας τις μαμήσει κανένας άλλος?
Εκτός από 2 παίχτες που είχανε την ευγενή άμιλλα να επικοινωνήσουν μαζί μου με pm.. οι λοιποί παίρνεται άκυρο!!!
Μη ξαναζητήσετε πληροφορίες από Μωρά σε τουράκια που περνάνε πρώτα από Αθήνα!!! και δε νομίζω να έχω αφήσει κανένα παραπονεμένο ποτέ ότι και να ζήτησε!!!
Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!!
Καλά να μαμάτε..!!!
βρηκες και εσυ την ωρα να ερθεις να δοκιμασεις...αφου κανενας μας δεν πηγε στα παλτα εκτος απο κανα 2 ατομα ..μονο ο μαλλιας απο εδω μεσα νομιζω δοκιμασε με πληρη αποτυχια κατι...το εγραψε κι ολας!!Παίχτες να είστε καλά πάντως!!
Με γεμίσατε στις πληροφορίες!!! Τι φοβηθήκατε ρε καυλιάρηδες? Μη και σας τις μαμήσει κανένας άλλος?
Εκτός από 2 παίχτες που είχανε την ευγενή άμιλλα να επικοινωνήσουν μαζί μου με pm.. οι λοιποί παίρνεται άκυρο!!!
Μη ξαναζητήσετε πληροφορίες από Μωρά σε τουράκια που περνάνε πρώτα από Αθήνα!!! και δε νομίζω να έχω αφήσει κανένα παραπονεμένο ποτέ ότι και να ζήτησε!!!
Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!!
Καλά να μαμάτε..!!!
Ρε παιδια ο φιλος μιλαει για τα λοκαλ,οχι τα τουρια...βρηκες και εσυ την ωρα να ερθεις να δοκιμασεις...αφου κανενας μας δεν πηγε στα παλτα εκτος απο κανα 2 ατομα ..μονο ο μαλλιας απο εδω μεσα νομιζω δοκιμασε με πληρη αποτυχια κατι...το εγραψε κι ολας!!
βρηκες και εσυ την ωρα να ερθεις να δοκιμασεις...αφου κανενας μας δεν πηγε στα παλτα εκτος απο κανα 2 ατομα ..μονο ο μαλλιας απο εδω μεσα νομιζω δοκιμασε με πληρη αποτυχια κατι...το εγραψε κι ολας!!
Βρε Jimmy όχι τα παλτά!! Τα παλτά περάσανε και από κάτω!!! Άλλες πληροφορίες ήθελα..
Ρε παιδια ο φιλος μιλαει για τα λοκαλ,οχι τα τουρια...
Αυτα εχουν περασει απο Αθηνα,δεν περιμενει εμας να του πουμε...
Το πολυ πολυ ρωταει τους Αθηναιους φιλους του...
ααααα εε ειπα κι εγω...νομιζα τουρακια ηθελες..αλλα και παλι απο λοκαλ ασε-βρασε!!!ειμαι περιεργος να δω τι σου ειπανε οι 2 σε π.μ. αφου εδω δεν εχουμε σχεδον τιποτα!!αληθεια βρηκες κατι αξιολογο να μαμησεις;μενω εκπληκτος!!Βρε Jimmy όχι τα παλτά!! Τα παλτά περάσανε και από κάτω!!! Άλλες πληροφορίες ήθελα..
ααααα εε ειπα κι εγω...νομιζα τουρακια ηθελες..αλλα και παλι απο λοκαλ ασε-βρασε!!!ειμαι περιεργος να δω τι σου ειπανε οι 2 σε π.μ. αφου εδω δεν εχουμε σχεδον τιποτα!!αληθεια βρηκες κατι αξιολογο να μαμησεις;μενω εκπληκτος!!
Απο λοκαλ γεματη η πολη μας
Ρε Καυλοπουλε εμεις λεμε να 'ρθουμε Αθηνα μπας και γαμησουμε κανενα καλο μουνι και συ ερχεσαι Θεσσαλονικη για να σαβουριασεις?
Φίλε ν ξέρεις, εγώ σε απολαμβάνω όταν γράφεις.