Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
http://[URL unfurl="true"]www.elkosmos.gr/wp-content/uploads/2015/01/130115-theoxaris.jpg[/img[/URL]]
[b]
Ο Mallias αφού ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να τέλειωσει την πουτάνα με το γλυφομούνι χαχα  ;D ;D[/b]

[img height=40][URL unfurl="true"]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Ski_trail_rating_symbol-green_circle.svg/600px-Ski_trail_rating_symbol-green_circle.svg.png[/img[/URL]] [color=green][b]Mallias20 ... Ξεκόλλα με τα γλυφομούνια,κοίτα τι έπαθε ο Michael Douglas !!! [/b][/color]
[b][color=gray][Πάντα Listerin μετά ακόμα και αν δεν χύσει][/color][/b]

[/quote]

Καλώς τα αρχίδια μας τα δυό...Που χάθηκες εσύ ρε; Τώρα ξεθύμαναν τα αναβολικά; Καιρό είχες να μας ζαλίσεις...
Σκουλίκι...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Καλώς τα αρχίδια μας τα δυό...Που χάθηκες εσύ ρε; Τώρα ξεθύμαναν τα αναβολικά; Καιρό είχες να μας ζαλίσεις...
Σκουλίκι...

Ελα ρε ομορφόπαιδο,τύφλα να εχει ο κουασιμόδοςμπροστά σου χαχα και μετά απορείς γιατί δεν σε φιλάνε και δεν τελειώνουν οι πουτάνες μετά από μεσάωρο γλυφομούνι μαζί σου χαχα  :grin: :grin:

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από εσένα όλες σταματάνε το Tour και τρέχουν να σωθούν πίσω στα χωριά τους χαχα

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

η Anastasia Vorman έχει κάποια ταττού που δεν έχει η Nikita. Να μου πεις η πρώτη είναι που τα κρύβει.  Βέβαια έφυγε νωρίτερα από Αθήνα και δεν πρόλαβε να τεσταριστεί.

Πείτε εσείς από πάνω τώρα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
η Anastasia Vorman έχει κάποια ταττού που δεν έχει η Nikita. Να μου πεις η πρώτη είναι που τα κρύβει.  Βέβαια έφυγε νωρίτερα από Αθήνα και δεν πρόλαβε να τεσταριστεί.

Πείτε εσείς από πάνω τώρα.
Εγω αυτο καταλαβα αυτο εγραψα.Αν καταλαβα λαθος εσυ που εισαι πιο εμπειρος κατατοπισε τον παικτη.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αφού είπα, έφυγε νωρίτερα και δεν τέσταρα, τώρα οι υπόλοιποι στην Αθήνα σιγή ιχθύος. Αυτό από μόνο του θα με έβαζε στη διαδικασία να τη δω.  ;)

Αν μάλιστα και χθες ο τύπος δεν την είδε γιατί ήταν κλεισμένη και πάλι κανείς δε μιλάει, τότε να πάει να πει και σε μας.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.232
Πόντοι
34.538
Αφού είπα, έφυγε νωρίτερα και δεν τέσταρα, τώρα οι υπόλοιποι στην Αθήνα σιγή ιχθύος. Αυτό από μόνο του θα με έβαζε στη διαδικασία να τη δω.  ;)

Αν μάλιστα και χθες ο τύπος δεν την είδε γιατί ήταν κλεισμένη και πάλι κανείς δε μιλάει, τότε να πάει να πει και σε μας.
Τη πηρε ο ΛΑΒΙΟΣ..
Πολυ καλη λεει!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τη πηρε ο ΛΑΒΙΟΣ..
Πολυ καλη λεει!!

Ναι μου έστειλε και μένα ενημερωτικό πμ, αλλά για μένα είναι αργά πλέον. Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να ποστάρει.

Καλό βόλι  σε εσάς πάνω Φακίρη και σε όλα τα παιδιά ;)

Paparovic

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα , συνάντηση με την.  
Απέχει από τις φωτό , χωρίς να είναι άσχημη ... Λίγο πιο πρησμένη στο πρόσωπο .
Πολύ καλός χαρακτήρας και άνετη , πρόσχαρη με καλά Αγγλικά .
Στα του πεδίο μάχης , πολύ καλό στοματικό με όρεξη για φάση Face Fuck κτλ .
Τώρα για να είμαι σωστός , επειδή είμαι κυρίως του ωραίου κωλο κτλ και όχι  τόσο με τα βυζια δεν πολύ γούσταρα τον Flat κωλο ακόμα και στα 4 ήταν ´ ο δεν υπάρχω ´ .... Άλλος που του αρέσουν τα ωραία βυζια μπορεί να την έχει από πάνω του καβαλα και να γουστάρει .... Εγώ ασχολήθηκα με τον πίπα πιο πολύ .
Τώρα στο VFM, μέχρι 100 ευρώ .... Θα ήταν το σωστό ... Με τίποτα παραπάνω , κατα την γνώμη μου πάντα ...
Αυτά και καλές γιορτές ..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Να γράψω τώρα που μπορώ, δυο λόγια για τη Νικίτα
Είναι η κοπέλα των φωτό κι από κοντά δε δείχνει τόσο πλάστικ αλλά αρκετά φρέσκια. Τα χείλη δεν είναι τόσο φουσκωμένα και το στήθος είναι ένα φτιαγμένο τριάρι μέτριας κατασκευής. Έχει φαρδιά λεκάνη με λίγα πιασίματα και είναι περίπου 1.73-1.75. Ηλικία 23 ετών κατά δήλωσή της, δυο προφίλ της που βρήκα το ένα λέει 25 το άλλο 33. Εγώ γύρω στα 25 την έκανα πάντως.

Τα αγγλικά είναι λίγα αλλά αρκετά για συνεννόηση, και όλη η φάση είναι εντελώς άματσουρ μιας και το κορίτσι λέει ότι πρώτη φορά τουράρει. Είναι πάντως πολύ πρόθυμη κι ευχάριστη και γουστάρει το σεξ. Κάνει και δέχεται τα πάντα εκτός από άναλ.

Απ' ότι είδα έσβησε το βασικό προφίλ της στο ΒΚ, προφανώς κάποιος πρόθυμος θα της είπε ότι έπαιξαν φωτό της εδώ...

Θ' ακολουθήσει κριτική.

Christina1960

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!