sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι θα πρέπει να γίνω Μαγκάιβερ για να τους παρακάμψω αν έρθει ξανά η Karolina....
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι θα πρέπει να γίνω Μαγκάιβερ για να τους παρακάμψω αν έρθει ξανά η Karolina....
Πολλούς πόντους δυστυχώς.... Το καλοκαίρι του 14 με μικρό βυζακι και αδύνατη ήταν κούκλα!!!!
γυναίκα χωρίς βύζους, εκκλησία χωρίς jesusΚοιτά για εμένα γυναίκα χωρίς βυζι δεν λέει φίλος,
γυναίκα χωρίς βύζους, εκκλησία χωρίς jesus
Εγώ περιμένω 1 μήνα να ανέβει η κριτική μου για Rose... ☺Περιμένω από χτες τ απόγευμα να δω πότε θ ανέβει η κριτική μου για Emily3.
Υπάρχει πιθανόν κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί ούτε το χτεσινό μου σχόλιο ούτε το σημερινό στην κριτική του γιορκι ανέβηκαν.
Τελικά έχει μπει. Στραβομαρα μου... ΜεγάληΓραψτη εδώ παίχτη αν και λογικά θα έχει φύγει πια. Μήπως και τη διαβάσει κάποιος για όταν ξανάρθει αν ξανά έρθει .Να υπάρχει απλά για ενημέρωση
Αφού δεν ανέβηκε ακόμα η κριτική θα τα γράψω εδώ εν συντομία.
Emily3: Ρωσίδα λίγο πάνω απ τα 30.
Ότι βλέπετε στις φωτο αλλά με πιο ανοιχτό ξανθό σπαστο μαλλί. Γαλάζια μάτια ωραίο βαθύ βλέμμα.
Πολύ εύκολη επικοινωνία - μια χαρά Αγγλικά . Ευγενέστατη.
Ύψος λίγο κάτω από 1,70. Κιλά όσα γράφει.(55-56). Βυζι 2,5αρι πέτρα δε το λες αλλά μια χαρά το λες.Κωλαρα.Πεντακάθαρη. Πολύ περιποιημένη ωραία εσώρουχα καθαρό το δωμάτιο ( δεν καπνίζει )
Ξέρει να φιλάει ωραία με γλώσσα και να τσιμπουκωνει κοιτώντας σε στα μάτια.
Υγραινεται παρά πολύ αλλά πολύ όμως . Κυρίως gfe φάση αλλά ανεβάζει και γρήγορα στροφές.
Χυσιμο όπου θες. Μπάνιο ανάμεσα στους 2 γύρους.
Εμφάνιση σέρβις και συμπεριφορά την κάνουν για μένα μια αρκετά αξιόλογη επιλογή .
Καλά να περνάτε όλοι οι φίλοι και να γράφετε την αλήθεια( όλη όμως ) γιατί τα γραπτά ( όλων των ειδών ) ... μένουν.