philippnav
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?δηλαδη ?"Ο ρόλος των χρησίμων ηλιθίων" από τις εκδόσεις CT publications
Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?δηλαδη ?"Ο ρόλος των χρησίμων ηλιθίων" από τις εκδόσεις CT publications
δηλαδη ?Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?
Εννοώ, οτι "πιο τζάμπα προμότορας, πεθαίνεις". Αυτό εννοώ!τι εννοεις ?Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?δηλαδη ?"Ο ρόλος των χρησίμων ηλιθίων" από τις εκδόσεις CT publications
δηλαδη ?Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?τι εννοεις ?Εννοώ, οτι "πιο τζάμπα προμότορας, πεθαίνεις". Αυτό εννοώ!
Βρε το χειρότερο δεν είναι οτι είσαι και προμότορας και άμισθος. Το χειρότερο είναι, οτι δεν κατάλαβες καν οτι σε χρησιμοποίησε όπως ακριβώς ήθελε. Σε βρήκε χαζούλη κατατονικό κι έκανες μια χαρά τη δουλίτσα... Αλλα τι να λεμε τώρα για αντίληψη! Εδώ, με άλλη είχες νομίσει πως έκλεισες ραντεβού, σε άλλη πήγες, άλλη γάμησες και στο τέλος όχι μόνο δεν πήρες μυρουδιά τι συνέβη, αλλά τα εγραφες εδω στο φόρουμ και καμάρωνες κιόλας. Τόσο "χρήσιμος ηλίθιος" είσαι!τι προμοτορας ρε ζωο ??? τσολια στα αρχιδια μας σε βαλαμε ? γουστα σου και γουστα μου. τι εννοεις και τι υποννοεις ???? θα εγραφα ρε ζωο για το 20αρικο που μου εκοψε ? θα ελεγα αρνητικα λογια για το Δαιος ??? αντε γιατι πολλα λεςΕννοώ, οτι "πιο τζάμπα προμότορας, πεθαίνεις". Αυτό εννοώ!τι εννοεις ?Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?δηλαδη ?"Ο ρόλος των χρησίμων ηλιθίων" από τις εκδόσεις CT publications
δηλαδη ?Τι "δηλαδή"? Τι δεν κατάλαβες?τι εννοεις ?Εννοώ, οτι "πιο τζάμπα προμότορας, πεθαίνεις". Αυτό εννοώ!τι προμοτορας ρε ζωο ??? τσολια στα αρχιδια μας σε βαλαμε ? γουστα σου και γουστα μου. τι εννοεις και τι υποννοεις ???? θα εγραφα ρε ζωο για το 20αρικο που μου εκοψε ? θα ελεγα αρνητικα λογια για το Δαιος ??? αντε γιατι πολλα λεςΒρε το χειρότερο δεν είναι οτι είσαι και προμότορας και άμισθος. Το χειρότεροείναι, οτι νομίζεις οτι δεν σε χρησιμοποίησε κιόλας. Αλλα τι να λεμε τώρα για αντίληψη! Εδώ, με άλλη είχες νομίσει πως έκλεισες ραντεβού, σε άλλη πήγες, άλλη γάμησες και στο τέλος όχι μόνο δεν πήρες μυρουδιά, αλλά καμάρωνες κιόλας. Τόσο "χρήσιμος ηλίθιος"!
Άεϊ τώρα πά'ενε μην σε πάρει η μανα σου κανένα τηλέφωνο και δεν προλάβεις να απαντησεις.
Αντε καλωςηρθες....ορμα και ενημερωσε....καλησπέρα συναγωνιστές....νεος εδω στο σαιτ!!!!!! απο κατερίνη ...
Τον τρέχεις;;;;
Εβδομαδα...προσαρμογης!!!!!!!Τον τρέχεις;;;;
για να τραβηξεις μαλακια πας;ΑΝΤΙ βαλε αυτην να γραψω.....
Η ΤΑΜΑΡΑ ειχε overnight booking,
η ΤΖΕΣΣΙΚΑ ουτε καν απαντησε....
η ΤΟΥΝΗ δεν ηταν εκει παλι...
Οποτε πηγα εδώ...
Όχι ρε για να γαμησω πηγα.....αφου το λεω...για να τραβηξεις μαλακια πας;
η ruth παντος μου ειπε!...ιταλοι πολλα φιλια,πολλα χαδια,πολυ γλυψιμο κ μετα πηδημα!αθηναιοι τους λειπει πολυ ενεργεια!μαλον απο το αγχος,πιεση κ στρες!θεσαλονικιωτες δεν εχουν αποβαλει ακομα τα κτηνωδες ενστικτα απο μεσατους!!!βγαλε συμπερασμα!!Πολύ νέκρα έπεσε στην Σαλόνικα!!! Τι έγινε ρε παιδιά δεν γαμάμε καλά και φύγανε όλες..