FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Δε με αφορά η γνώμη σου για σένα φίλε .αλλωστε το 90% των δημοσιευσεων σου είναι διαξιφισμοί με αλλα μέλη
Δικαίωμα μου να έφαγα κάποτε παπά άσχετα με το αν μου άρεσε η γκομενα.
Και στην προκειμένη περίπτωση , χωρίς να έχεις ιδιαν εμπειρια σχόλια μην κανεις.
Γιατί όπως αφησες υπονοούμενα για μένα μπορώ εύκολα και
Εγώ να σκεφτώ ότι ίσως να είσαι εσυ αυτός με την αποτυχημένη διαπραγμάτευση / εκδούλευση μαζί της. Εμένα μου άρεσε πολύ και το γούσταρα.
Και επειδή αφησες υπονοούμενα αν είχα το παραμικρό συμφέρον θα έλεγα ότι έχει μείον την τσιμπιμενη τιμή;;;;
Και δεν έγραψα αγοράκι μου "η πιο σεξυ" , έγραψα " η πιο σεξυ που έχω συναντήσει "
Επιςης φίλε μου ο πόλεμος δεν έγινε για το πάθος της με την καθαριότητα αλλά
Επειδή δεν δέχτηκε την πρόταση κάποιου για free fuck +100 ευρώ για 2 καλές κριτικές
Είμαι πολύ πολύ πολύ σίγουρος ότι πριν με κραξεις διαβασες τη δημοσίευση μου στο άλλο thread
Τα στοιχεία του συγκεκριμένου τα στέλνω στον Αντισθένη
Για τη μομφή σου για την αξιοπιστία μου , για να ενημερώσω απλά
Τους υπόλοιπους , προχθές βρέθηκα αποδεδειγμένα με τη ferrera που υπήρχε υπόνοια για fake και αποδείχθηκε 100% αληθινή και μουναρα
Δικαίωμα του καθενός να έχει προσωπικά κριτήρια
Δικαίωμα μου να έφαγα κάποτε παπά άσχετα με το αν μου άρεσε η γκομενα.
Και στην προκειμένη περίπτωση , χωρίς να έχεις ιδιαν εμπειρια σχόλια μην κανεις.
Γιατί όπως αφησες υπονοούμενα για μένα μπορώ εύκολα και
Εγώ να σκεφτώ ότι ίσως να είσαι εσυ αυτός με την αποτυχημένη διαπραγμάτευση / εκδούλευση μαζί της. Εμένα μου άρεσε πολύ και το γούσταρα.
Και επειδή αφησες υπονοούμενα αν είχα το παραμικρό συμφέρον θα έλεγα ότι έχει μείον την τσιμπιμενη τιμή;;;;
Και δεν έγραψα αγοράκι μου "η πιο σεξυ" , έγραψα " η πιο σεξυ που έχω συναντήσει "
Επιςης φίλε μου ο πόλεμος δεν έγινε για το πάθος της με την καθαριότητα αλλά
Επειδή δεν δέχτηκε την πρόταση κάποιου για free fuck +100 ευρώ για 2 καλές κριτικές
Είμαι πολύ πολύ πολύ σίγουρος ότι πριν με κραξεις διαβασες τη δημοσίευση μου στο άλλο thread
Τα στοιχεία του συγκεκριμένου τα στέλνω στον Αντισθένη
Για τη μομφή σου για την αξιοπιστία μου , για να ενημερώσω απλά
Τους υπόλοιπους , προχθές βρέθηκα αποδεδειγμένα με τη ferrera που υπήρχε υπόνοια για fake και αποδείχθηκε 100% αληθινή και μουναρα
Δικαίωμα του καθενός να έχει προσωπικά κριτήρια