GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
κι εγω ψηνομαι...Κατια ή ζουζουνομαυρούλα...αν πας, γραψεΓια την ΚΑΤΙΑ ψήνομαι... αν πάω θα ενημερώσω.
κι εγω ψηνομαι...Κατια ή ζουζουνομαυρούλα...αν πας, γραψεΓια την ΚΑΤΙΑ ψήνομαι... αν πάω θα ενημερώσω.
δυο κριτικες απο gsx, puthagoras για Linda, και δυο για Αλεξα...μια δικια σου, μια δικια μου...ναι, σωσταΔεν προσέχεις, δεν προσέχεις.
Τόσο ήταν από την αρχή παίκτη.Αλλάξαν τις τιμές στα μονόωρα απο 200 σε 220....
Για την ΚΑΤΙΑ ψήνομαι... αν πάω θα ενημερώσω.
Αλλά πολύ ξενέρα η άυξηση τιμής
Αλλάξαν τις τιμές στα μονόωρα απο 200 σε 220....
Για την ΚΑΤΙΑ ψήνομαι... αν πάω θα ενημερώσω.
Αλλά πολύ ξενέρα η άυξηση τιμής
Γνωστη Τσεχα αριδοσπαστρια, 30+ Θα βρητε κριτικες στο EG
σε αυτο το λινκ δεν βλεπω φωτό....δεν εχει? ή εγω εχω προβλημα? τελος παντων Luc, αξιζει ή οχι η Κατια? απο ιδια πειρα ή γενικως και αοριστως?....να'σαι καλα παντως για το ιντελ...
Aν και νομίζω οτι λίγο-πολύ όλα τ'αλέθεις δυό λόγια όπως βλέπω τις φωτο:σε αυτο το λινκ δεν βλεπω φωτό....δεν εχει? ή εγω εχω προβλημα? τελος παντων Luc, αξιζει ή οχι η Κατια? απο ιδια πειρα ή γενικως και αοριστως?....να'σαι καλα παντως για το ιντελ...
σε αυτο το λινκ δεν βλεπω φωτό....δεν εχει? ή εγω εχω προβλημα? τελος παντων Luc, αξιζει ή οχι η Κατια? απο ιδια πειρα ή γενικως και αοριστως?....να'σαι καλα παντως για το ιντελ...
Μιά & μας έψησε ο πρόεδρος θα κάνω αύριο ένα πέρασμα για να μας λυθεί η απορία...δεν αξιζει αυτη η γκομενα δλδ? δεν ξερω αν παω τελικως, αλλα ειναι καλη περιπτωση..θενκς τρες
πέρνα και πες μας...Παντου υπαρχουν υποκειμενικες αποψεις...εχουν χιλιοειπωθει στα θρεντς. Εκει που θα περασει καποιος καλα ΔΕΝ σημαινει οτι θα περασει καποιος αλλος..εδω για το υψος δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε μερικες φορεςΜιά & μας έψησε ο πρόεδρος θα κάνω αύριο ένα πέρασμα για να μας λυθεί η απορία...
Αν πέσω όμως σε περίπτωση Εστερ (σίγουρα θυμάσαι) θα πάω για jogging κατευθείαν (βλ.Clouney στο Burn after reading)
παντως αυτην την στιγμη 5:02μμ η Αλικη και η Κατια φαινονται εκτος νιους...βεβαια και χτες γυρω στις 6 βγηκαν αλλα ξαναεμφανιστηκαν μετα με αλλες φωτο
Χαιρομαι που η Αλικη εχει δουλεια, αλλα κανεις απο τα καρντασια δεν εχει γραψει προσφατη κριτικη! Ετυχε να την γνωρισω απο κοντα και μιλαει καλα Ελληνικα (Ειχε γκομενο Ελληνα ονοματι Θαναση).
Κριτικες εδω για το μωρο