Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Περασα απο το ξενοδοχειο που ειναι η κοπελα και την ειδα(με τα ρουχα) απο κοντα,ψηλη με βυζαρες και καταγαλανες ματαρες,δεν την κανεις για πανω απο 32 χρονων,εχει και ενα τατου στο ποδι κοντα στον αστραγαλο.
Τωρα μεσα στο δωματιο τι κανει δεν ξερω,αλλα απο εμφανιση ειναι το μουνι που βλεπεις στο δρομο και λες θελω εστω και μια φορα να σε σκισω  ;)

Φίλε επειδή είναι εντελώς άκυρο αυτό που γράφεις θα βάλω σε λίγο φωτογραφια της μέσα απο το δωμάτιο
Ήμαρτον
Λόγω κρίσης και οι παλιοί με μεροκαματάκι ;;;;;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αν το όνειρο σου είναι να γαμησεις τέτοια γκομενα τότε άλλαξε πλευρό

Και για το βυζι είπα κατι, μεγάλο μεν αλλά κακοφτιαγμένο και με αντιαισθητική ουλή

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 36

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Πάρτο αλλιώς για τον azazel παίχτη. Mην γράφουμε ότι νάναι.
Όχι φίλε
Δεν παίρνω τίποτα πίσω και μπορεί να βρει τα στοιχεία μου απο "κάπου" και να αρχίσει και αυτός τις απειλές που συνηθίζονται εσχάτως

Με έβγαλε ψεύτη επειδή λέει την είδε με ρούχα κλπ κλπ
Χωρίς επίσκεψη καλή κριτική
Άρα στην προκειμένη φάση τζάμπα μάγκας

Εγώ απέδειξα οτι πήγα και οτι είναι μπαζο η κυρία

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ποιος ρε παίχτη? Ο azazael? Πας καλά?
Εγω στο μόνο που σου ειπα είναι αυτό που εγραψες για "μεροκαματάκι"
Για την κοπέλα δεν εχω ιδέα.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ποιος ρε παίχτη? Ο azazael? Πας καλά?
Εγω στο μόνο που σου ειπα είναι αυτό που εγραψες για "μεροκαματάκι"
Για την κοπέλα δεν εχω ιδέα.

Χωρίς να θέλω να γίνω υβριστής , κανένας δεν εχει το αλάθητο εδω μέσα
Και οι κρίνοντες κρίνονται

Εγώ πήγα σε ραντεβου και παρέθεσα την κάκιστη εμπειρία μου
Εκείνος την είδε με ρούχα , λέει, και εμμέσως πλην σαφώς με βγάζει ψεύτη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Όχι φίλε
Δεν παίρνω τίποτα πίσω και μπορεί να βρει τα στοιχεία μου απο "κάπου" και να αρχίσει και αυτός τις απειλές που συνηθίζονται εσχάτως

Με έβγαλε ψεύτη επειδή λέει την είδε με ρούχα κλπ κλπ
Χωρίς επίσκεψη καλή κριτική
Άρα στην προκειμένη φάση τζάμπα μάγκας

Εγώ απέδειξα οτι πήγα και οτι είναι μπαζο η κυρία

Τυπε η δεν καταλαβες τι ειπα η το παιζεις εξυπνος,εβαλες μια φωτο μεσα στα σκοταδια και θελεις να μας πεις τι?
Οσο για τα μεροκαματα και τις βλακειες που λες δε θα σου απαντησω,απλα παρε μια φωτο δικη μου και ας μας πουνε αλλοι ποιος δεν βλεπει καλα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βρε Φιλοξενούμενε τι σου εγραψα εγώ και σε τι μου απαντας εσυ?
Σου εγραψα πως ο azazel είναι πάιχτης κι όχι νταβατζής, το κατάλαβες αυτό ή όχι?
Δεν εγραψα αν λεει αυτος αλήθεια ή εσύ.
Πόσο πιο απλά?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αυτό που με ενόχλησε και με υποψιάζει είναι το γεγονός οτι για να γράψει τη θετική του γνώμη για τη συγκεκριμένη ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ...

Βγάλτε όσοι θέλετε όση  χολή θέλετε εναντίον μου αλλά αν ένας , μονο ένας αρκεί, αποδείξει οτι αυτη η κυρία είναι όπως την περιέγραψε ο azazel εγώ κάνω διαγραφή του λογαριασμού μου και ας μου μπλοκάρουν την ip οι διαχειριστές να μην κάνω άλλο λογαριασμό

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα μπεις με τον visitor8 μετά οκ  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Αυτό που με ενόχλησε και με υποψιάζει είναι το γεγονός οτι για να γράψει τη θετική του γνώμη για τη συγκεκριμένη ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ...

Βγάλτε όσοι θέλετε όση  χολή θέλετε εναντίον μου αλλά αν ένας , μονο ένας αρκεί, αποδείξει οτι αυτη η κυρία είναι όπως την περιέγραψε ο azazel εγώ κάνω διαγραφή του λογαριασμού μου και ας μου μπλοκάρουν την ip οι διαχειριστές να μην κάνω άλλο λογαριασμό

Μη το βλεπεις στραβα το θεμα,ο καθενας εχει τα δικα του ματια και βλεπει μια γκομενα οπως θελει αυτος,στο φιναλε εγω σου ειπα οτι την ειδα με τα ρουχα,κατω απο αυτα δεν ξερω τι παιζει,ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φιλοξενούμενε εγω ούτε αυτή που έβαλες εσύ θα γαμούσα ούτε αυτή που έβαλε ο αζαζελ να ξέρεις.
Δεν είμαι μερακλης  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο..ο azzazel εβαλε μια καθαρη φωτο...απο εκει και περα τα γουστα ειναι υποκειμενικα....μπορει η κοπελα να ξερει να γαμιεται καλα....ας περιμενουμε κριτικη απο καποιο αξιοπιστο μελος του σαιτ και το ξανασυζηταμε.. :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Μη το βλεπεις στραβα το θεμα,ο καθενας εχει τα δικα του ματια και βλεπει μια γκομενα οπως θελει αυτος,στο φιναλε εγω σου ειπα οτι την ειδα με τα ρουχα,κατω απο αυτα δεν ξερω τι παιζει,ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.

συνάδελφοι ειρηνη...νομιζω οτι ο συναδελφος azazel θα ειδε άλλη, αυτη που ειναι στην εικόνα ειτε με ρουχα ειτε χωρις αποτελει αποδειξη οτι μας θεωρουν μαλακες...νομιζω οτι δυστυχώς για τα μπαζα της πολης δεν μπορουμε να κάνουμε τιποτα άλλο απο το να τα βγαζουμε στην σεντρα φορα παρτιδα, οπως εκανε ο φιλοξενουμενος...βεβαια, μην λέμε για μεροκάματα και τετοια συναδελφοι...όποιος κάνει τετοια πραγματα, ας το έχει το κριμα στον λαιμο του...ευτυχως, ο συναδελφος γλυτωσε πολυ κοσμο...και εμενα μεσα...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Λες την είδες με ρούχα αλλά στο δωμάτιο δεν ξέρεις τι κάνει
Η φωτογραφια είναι μέσα απο το δωμάτιο
Άρα Πηγες και ακυρωσες?  
Αφου σου άρεσε ειπες

Και κατι τελευταίο
Μπορεί να κάνω πολυ μεγάλο λάθος αλλά κατι δε μου κάθεται καλά... Σα δυο διαφορετικές γυναίκες είναι
Και πάλι λέω οτι μπορεί να κάνω λάθος

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο..ο azzazel εβαλε μια καθαρη φωτο...απο εκει και περα τα γουστα ειναι υποκειμενικα....μπορει η κοπελα να ξερει να γαμιεται καλα....ας περιμενουμε κριτικη απο καποιο αξιοπιστο μελος του σαιτ και το ξανασυζηταμε.. :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Αυτη είναι η απορία μου φίλε
Μπήκε στο δωμάτιο , αυτη πόζαρε και μετά δεν εκανε το ραντεβου ?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ρε φιλε απο τις φωτο δεν καταλαβες οτι η τυπισσα ειναι 40 φευγα,κακος πηγες για μενα,εκτος αμα δεν ειχες τι να κανεις και ειπες να σκοτωσεις την ωρα σου  :grin:

Σημάδια διπολικης συμπεριφοράς δείχνεις ρε φίλε
Με κράζεις για πλάκα επειδή πήγα λέγοντας πως απο τις φωτογραφίες δεν έπρεπε καν να πάω...

Και τώρα την εκθειαζεις

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αυτη είναι η απορία μου φίλε
Μπήκε στο δωμάτιο , αυτη πόζαρε και μετά δεν εκανε το ραντεβου ?
μηπως πηγε καποιος φιλος του azzazel και καβαντζωσε φωτο;;;;;;;;;τι να πω δεν ξερω....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ας βγει ρε παιδιά κάποιος που πήγε μέσα στο δωμάτιο

Μονο εγώ έχω πάει ?

Βγείτε και πείτε τη γνώμη σας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Την επόμενη φορά που θα κατηγορηθούν άδικα σοβαροί κι αξιόπιστοι παίχτες
θα μιλήσουμε μ αποδείξεις και ονόματα για όλα κι όποιος αντέξει.
Καλό σας βράδυ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom