Σίγουρα δεν είναι μια Kate απ το badoo?
μπααα...ρωσοουκρανιδι ειναι,μπιμπελο, κοσμογυρισμενο με αγγλικα επιπεδου Οχφορδης. πρωτη φορα Ελλαδα μου ειπε
Σίγουρα δεν είναι μια Kate απ το badoo?
Οκ όλα καλά απλά οι φωτογραφία με το μαυρο μαγιο έμοιαζε.μπααα...ρωσοουκρανιδι ειναι,μπιμπελο, κοσμογυρισμενο με αγγλικα επιπεδου Οχφορδης. πρωτη φορα Ελλαδα μου ειπε
Ωραίος. Γράψε κι εδώ αν θες.απο χθεσινη εξορμηση
για τους λατρεις της μεγαλης των Σλαβων σχολης...From mother Russia with love !!!
Ωραίος. Γράψε κι εδώ αν θες.
;)
Τώρα είδα τα ελληνικά της κάργα "ελληνίδας" Evelina και κλαίω! Δεν ξέρω αν το σχολίασε άλλος φίλος, αλλά τώρα το παρατήρησα και η γκόμενα δεν παίζεται.
Κάποιος μεταφράζει με google αντί να γράφει, αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια ή ο νταβάς.
Γεια σας αγόρια, είμαι Εβελίνα και θα ήθελα να έχω καλή στιγμή μαζί σας.
Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα έχουμε μια πραγματική φανταστικό χρόνο μαζί.
------- ------- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλασική ΣΕΞ,
σεξ σε διαφορετικές θέσεις,
Ερωτικό μασάζ,
Αυνανισμός,
του στόματος, χωρίς προφυλακτικό,
Cum στο σώμα,
Εμείς την κάναμε μάγκα φίλε μου, με τη συμπεριφορά μας. Κόψτε την κανα μήνα να δείτε πώς θα συμμορφωθεί.Ρε συ graf ειπα δεν αξιζει ουτε για 50ε το παρταλι που θελει και 180ε στα μασατζιδικα δουλευε με 30ε και ξαφνικα ξυπνησε και απεκτησε χρυσο μουνι
Τι μουναρα είναι αυτή ρε παιδια?
Πως φυτρωσε ξαφνικα???
τι πιπινι μας ερχεται παλι ρε γαμωτο
οκ boss...αλλα οταν φυγει
Μα αυτο ειναι το νόημα τησ κριτικής που ουτος η άλλος ειναι υποκειμενική .Απλα τη βλέπουμε και απο εκει και περα ειναι στην ευχέρεια του καθενός αν θα πάει.Πιθανότατα για να μην επηρεασει η καλη ή κακη κριτική του
Αν δεν κανω λαθος !!!
Πολλή ακρίβεια παίζει για τέτοιες εποχές!
Να κάνω μια ερώτηση;;Γιατί όταν φύγει;;Εφόσον έχεις παει γιατι να μην ξέρουμε αν αξίζει να πάμε και εμείς!! Αν εχει φύγει ειλικρινά ποιο το νόημα..Για να λέγαμε τι είχαμε τι χασαμε;;;
Πολλή ακρίβεια παίζει για τέτοιες εποχές!
Που εισαι μωρη λουνγρα?????99.99% δεν ειναι αυτη που βλεπεις
Που εισαι μωρη λουνγρα?????
εγώ λέω ότι μπορεί και ναναι!!! ποντάρω στο 0,01 % πάω για μεγάλα κέρδη...99.99% δεν ειναι αυτη που βλεπεις