Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μπααα...ρωσοουκρανιδι ειναι,μπιμπελο, κοσμογυρισμενο με αγγλικα επιπεδου Οχφορδης. πρωτη φορα Ελλαδα μου ειπε
Οκ όλα καλά απλά οι φωτογραφία με το μαυρο μαγιο έμοιαζε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τώρα είδα τα ελληνικά της κάργα "ελληνίδας" Evelina και κλαίω! :2funny:  Δεν ξέρω αν το σχολίασε άλλος φίλος, αλλά τώρα το παρατήρησα και η γκόμενα δεν παίζεται.

Κάποιος μεταφράζει με google αντί να γράφει, αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια ή ο νταβάς.

Γεια σας αγόρια, είμαι Εβελίνα και θα ήθελα να έχω καλή στιγμή μαζί σας.
Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα έχουμε μια πραγματική φανταστικό χρόνο μαζί.

------- ------- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κλασική ΣΕΞ,
σεξ σε διαφορετικές θέσεις,
Ερωτικό μασάζ,
Αυνανισμός, 
του στόματος, χωρίς προφυλακτικό,
Cum στο σώμα, 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Τώρα είδα τα ελληνικά της κάργα "ελληνίδας" Evelina και κλαίω! :2funny:  Δεν ξέρω αν το σχολίασε άλλος φίλος, αλλά τώρα το παρατήρησα και η γκόμενα δεν παίζεται.

Κάποιος μεταφράζει με google αντί να γράφει, αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια ή ο νταβάς.

Γεια σας αγόρια, είμαι Εβελίνα και θα ήθελα να έχω καλή στιγμή μαζί σας.
Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα έχουμε μια πραγματική φανταστικό χρόνο μαζί.

------- ------- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κλασική ΣΕΞ,
σεξ σε διαφορετικές θέσεις,
Ερωτικό μασάζ,
Αυνανισμός, 
του στόματος, χωρίς προφυλακτικό,
Cum στο σώμα, 

Ρε συ graf ειπα δεν αξιζει ουτε για 50ε το παρταλι που θελει και 180ε στα μασατζιδικα δουλευε με 30ε και ξαφνικα ξυπνησε και απεκτησε χρυσο μουνι  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ρε συ graf ειπα δεν αξιζει ουτε για 50ε το παρταλι που θελει και 180ε στα μασατζιδικα δουλευε με 30ε και ξαφνικα ξυπνησε και απεκτησε χρυσο μουνι  :jerking:
Εμείς την κάναμε μάγκα φίλε μου, με τη συμπεριφορά μας. Κόψτε την κανα μήνα να δείτε πώς θα συμμορφωθεί. :headbang:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τι μουναρα είναι αυτή ρε παιδια?
Πως φυτρωσε ξαφνικα???

Δεν προλαβαινω να πω πολλα... Απλα ν' αναφερω οτι οι φωτο ειναι ψευτικες.. Η κοπελα ειναι αλλη.. Καστανη, γυρω στο 1,70 κ γυρω στα 25 με γαλανα ματια κ καλο σωματακι κ βυζι μαλλον 3αρι.. Φορουσε σουτιεν κ δεν μπορω να 'μαι σιγουρος.. Αλλα καμια σχσεη με τις βυζαρες στις φωτο..! Κ πολλη μαυρισμενη απο σολαριουμ μαλλον, αλλα ισως σ' υπεβολικο βαθμο.. Εκτος κι αν ειναι απο σκι, γιατι αυτοι μαυριζουν ετσι..
Δηλ, απο εμφανιση ειναι καλη, αλλα οχι με τις βυζαρες που θα θελα.. Κ γι' αυτο εφυγα.. Τωρα γιατι δεν εβαλαν δικες της φωτο, μαλλον δε θελέι να της δει κανα ματι...

Hello hello

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
87
Πόντοι
0
οκ boss...αλλα οταν φυγει  :)

Να κάνω μια ερώτηση;;Γιατί όταν φύγει;;Εφόσον έχεις παει γιατι να μην ξέρουμε αν αξίζει να πάμε και εμείς!! Αν εχει φύγει ειλικρινά ποιο το νόημα..Για να λέγαμε τι είχαμε τι χασαμε;;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πιθανότατα για να μην επηρεασει η καλη ή κακη κριτική του

Hello hello

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
87
Πόντοι
0
Πιθανότατα για να μην επηρεασει η καλη ή κακη κριτική του
Μα αυτο ειναι το νόημα τησ κριτικής που ουτος η άλλος ειναι υποκειμενική .Απλα τη βλέπουμε και απο εκει και περα ειναι στην ευχέρεια του καθενός αν θα πάει.

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Να κάνω μια ερώτηση;;Γιατί όταν φύγει;;Εφόσον έχεις παει γιατι να μην ξέρουμε αν αξίζει να πάμε και εμείς!! Αν εχει φύγει ειλικρινά ποιο το νόημα..Για να λέγαμε τι είχαμε τι χασαμε;;;

καλημερα φιλος..
δυστυχως σε αυτο το φορουμ η αξιοπιστια του καθενος, καλώς ή κακώς, κρινεται με βαση τον αριθμο των ποστ που εχει και αν εχει λιγα οπως εγω (περιπου 80 απο το 2010), τοτε κινδυνευει να κατηγορηθει για τα γραφομενα του ειτε σαν τρολλ ειτε σαν προμοτορας ειτε σαν αγαπουλης ειτε ειτε...
τεσπα..θα το συνεχισω ετσι μεχρι να αλλαξω γνωμη ή να φτασω τα 1000 ποστ (το 2060 μαλλον).

φιλικα..

υ.γ. αν θες πληροφοριες για την συγκεκριμενη ή οποια αλλη γνωριζω κατι...στα π.μ. ευχαριστως να απαντησω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom