Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Lina προσωπικη άποψη , δεν εινσι  μοντέλε που φαινεται φωτο, εχει καποια κιλά.
Σερβις ετσι και ετσι..
Μάλλον καλα τα λεει ο wings

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αυτη ειναι φιλος..αν και παλι αδικει τον εαυτο της με αυτη τη φωτο..ειναι πολυ καλυτερη κσι με κορμαρα που εδω δεν φαινεται.
οι προηγουμενες που ειχε ηταν fake..
αυτη είναι και πολυ καλύτερη
Την αδικούν οι φωτογραφίες της
Και επειδή έγινε ντόρος σε μια κριτική μου για το στήθος της είναι αληθινό τεράστιο και στις άλλες φωτογραφίες δε φαίνεται

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Σέβομαι την εμπειρία σας αλλα συναδει μονο εν μέρει με τη δίκη μου. Το στήθος ειναι πολύ μεγάλο όντως αλλα οχι φυσικό , κάποιος μπορει εύκολα να διακρίνει τις ουλές απο κατω. Εχει πολύ καλη αίσθηση πάντως. Η κοπέλα εχει κιλά στη περιφέρεια , πράγμα οχι απαραίτητα κακό απλώς δεν ειναι μοντελε σώμα.
Φάτσα πολύ καλη.
Στο σερβις ομως ειναι για πολύ χαλαρά πραγματα και πολύ αργές καταστάσεις.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Σωστός σε όλα!

Σέβομαι την εμπειρία σας αλλα συναδει μονο εν μέρει με τη δίκη μου. Το στήθος ειναι πολύ μεγάλο όντως αλλα οχι φυσικό , κάποιος μπορει εύκολα να διακρίνει τις ουλές απο κατω. Εχει πολύ καλη αίσθηση πάντως. Η κοπέλα εχει κιλά στη περιφέρεια , πράγμα οχι απαραίτητα κακό απλώς δεν ειναι μοντελε σώμα.
Φάτσα πολύ καλη.
Στο σερβις ομως ειναι για πολύ χαλαρά πραγματα και πολύ αργές καταστάσεις.

mixalis23

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, έχουμε ενημερωση για Rita ή Alison? είμαι σε δίλημμα ποια από τις 2 να κλείσω. Απο Reggina έχουμε κάποια εμπειρία???

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Για την ΑΛΙΣΟΝ τα εχει περιγρσαψει ολα ο παικτης του εσκορτνιουζ

Her eyes are really pretty,and hypnotize you when you look them closer as snakes.

Αρα οποιος παει ας παρει και κανενα μαστιγιο μη τον δαγκωσει το φιδι.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Για την ΑΛΙΣΟΝ τα εχει περιγρσαψει ολα ο παικτης του εσκορτνιουζ

Her eyes are really pretty,and hypnotize you when you look them closer as snakes.

Αρα οποιος παει ας παρει και κανενα μαστιγιο μη τον δαγκωσει το φιδι.
δηλαδη αφεντικο
ποια θα γαμησουμε την alison η την rita;;;

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
για την πρωτη εχω προσωπικη εμπειρια και συστηνω ανεπιφυλακτα...
για την δευτερη δεν ξερω/δεν απαντω :)
Η πρώτη ήταν παλιά στουντιοκόριτσο, αναβαθμίστηκε κάποια στιγμή σε local callgirl στα 180, μετά πήγε 200 και τελευταία το βλέπω στα 230. Μπράβο μας που την κάναμε άνθρωπο...
Δεν την έχω πάρει, όσοι την πήραν μιλάνε θετικά για τις υπηρεσίες της, αλλά όχι και 230 παλικάρια, πάει πολύ. Κυρίως με ενοχλεί ότι όσο ανεβαίνουν οι πελάτες και παίρνει γαλόνια, τόσο ανεβάζει τιμές. Άντε να πάει και στα 300 το κορίτσι μας!  :2funny: :2funny: :2funny: 

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Η πρώτη ήταν παλιά στουντιοκόριτσο, αναβαθμίστηκε κάποια στιγμή σε local callgirl στα 180, μετά πήγε 200 και τελευταία το βλέπω στα 230. Μπράβο μας που την κάναμε άνθρωπο...
Δεν την έχω πάρει, όσοι την πήραν μιλάνε θετικά για τις υπηρεσίες της, αλλά όχι και 230 παλικάρια, πάει πολύ. Κυρίως με ενοχλεί ότι όσο ανεβαίνουν οι πελάτες και παίρνει γαλόνια, τόσο ανεβάζει τιμές. Άντε να πάει και στα 300 το κορίτσι μας!  :2funny: :2funny: :2funny: 
συμφωνω απολυτα

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1

ονομαζεται "supply and demand" ή αλλιως "προσφορα και ζητηση"...συμβαινει παντου και οχι μονο στον αγοραιο ερωτα..εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει
και by the way...ολες αυτες οι καραβιες ρωσσιδες, ουκρανιδες κτλ κτλ που φερνουν τα γραφεια μια απο τα ιδια ειναι...με 30-50 ευρω γαμιουνται στον τοπο τους.
ολοι απο καπου πρεπει να ξεκινησουν...εκει θελω να καταληξω :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ονομαζεται "supply and demand" ή αλλιως "προσφορα και ζητηση"...συμβαινει παντου και οχι μονο στον αγοραιο ερωτα..εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει
και by the way...ολες αυτες οι καραβιες ρωσσιδες, ουκρανιδες κτλ κτλ που φερνουν τα γραφεια μια απο τα ιδια ειναι...με 30-50 ευρω γαμιουνται στον τοπο τους.
ολοι απο καπου πρεπει να ξεκινησουν...εκει θελω να καταληξω :)

Η αποχη ειναι το καλυτερο μεχρι οι τιμες να πανε στη θεση τους!!!

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η αποχη ειναι το καλυτερο μεχρι οι τιμες να πανε στη θεση τους!!!

Συμφωνώ...Ή επίσκεψη στην κοπέλα και να το λες κατάμουτρα, δεν αξιζεις πάνω από 100€....να κάτσω ή να φύγω? Η άλλη η milf έκανε παρτουζα με την Αγάπη για 120€ την ώρα και τωρα ζηταει 150€ μόνη της! Ουστ!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Άργησα να το γράψω και ελπίζω να μην την πάτησε κανεις...
Ήμουν την Παρασκευή Μακεδονία παλλας  για καφέ με έναν παλιο μου συνάδελφο

Είδα τη LINA με κολάν , πήγαινε για γυμναστική
Μουναρα  οτι κι αν βάλει
Ήρθε με χαιρέτισε και γνώρισα τη φίλη της την Kristina που είναι ακόμα εδώ...

Στις φωτογραφίες της φαίνεται πως δεν είναι ομορφη αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη !!
Άβυζη ακωλη και με μούτρα συνηθισμένα προς το αδιάφορα...

Εντωμεταξύ  απο τον υπεύθυνο ασφαλείας του ξενοδοχείου έμαθα πως έγινε πολυ μεγάλη φασαρία ενα βράδυ με αυτές τις δυο και έναν πελάτη.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom