Εγω εμεινα ικανοποιημενος απ' τη Βικτορια κι οι εντυπωσεις μου ηταν θετικες κι αυτο φαινεται κ στη βαθμολογια που εβαλα (7.8).
Ομως την επομενη μερα μου ετυχε αυτο με τη φουσκαλα στο πεος... Νομιζω οτι επρεπε να ενημερωno aυτο την κοινοτητα απ' τη στιγμη που εγραψα κριτικη.. Χωρις να θελω να ριξω το φταιξιμο στη Βικτορια.. Νομιζω οτι ηταν μεγαλη ατυχια, κ δεν ξερω καν αν ειναι οντως ερπης.. Μπορει να 'ναι αλλεργια στο προφυλακτικο, οπως ειπε ενας φιλος.. Την Πεμπτη θα ξερω σιγουρα..
I was very satisfied after the meetinh with Victoria and that' s why my review was positive and I gave a good rating (7.8). But the next day I discovered a small buble with liquid on my dick, and I think I had the duty to inform the community forum about that, since I had already wrote a review.. I don't want to blame Victoria about that.. I guess it' s just bad luck.. Anyway, I 'm not sure it's a disease.. Somebody told me that maybe it's allergy from the condom.. I will know for sure on Thursday..
Σας ευχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση σας.
Κάθε φορά που θα θέλετε να με ρωτήσεις και θα σας στείλω το χαρτί από το νοσοκομείο _ κάνει πριν έρθει στην Ελλάδα. (Θα στείλω σε σας).
Λέω σε Βικτώρια γι 'αυτό. Μου ειπε ότι ποτέ δεν έχει Eρπiς στο στόμα της, Αν θυμάστε, όταν τελειώσετε στο στόμα της, μετά από αυτό _ κάνουν antiseptik Chloriceksil στο στόμα της.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της 03/03/2015 στη Θεσσαλονίκη παρακαλώ να με sms και πάλι, αν θέλετε να πάτε +79266920289 και να ελεκσετε .Ι ελπίζω αγαπητέ όλα θα πάνε εντάξει μαζί σας και είναι μόνο αλλεργία. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο.
ps Σήμερα μόνο για τα μέλη του bourdela δίνω έκπτωση 10% (πεσ μου ΒΟΥΡΔΕΛΑ για εκτπτοσι)μπορείτε να δείτε τις νέες τιμές στην ιστοσελίδα μας
Thank you dear for your answering.
Any time you wish ask me and i will send you paper from hospital she make before come in greece.(i will send to you).
I tell to Victoria about that. She tell me that she never has Erbis in her mouth,If you remember when you finish in her mouth,after that she strait make antiseptik Chloriceksil in her mouth.
Today is her last day 03.03.2015 in Thessaloniki please sms me again if you want +79266920289 to go and tsek .I hope dear all gonna be ok with you and be only allergy. i wish you all the best.
p.s Today only for members of bourdela i give discount 10%(tell me BOURDELA for Discount) you can look the new prices in our site