Fanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κατάφερα και δοκιμάσα σε Duo Vanessa και Bianca, εντάξει τα κορίτσια τα σπάνε, σίγουρα εάν πάνε Αθήνα μέσα στην εβδομάδα θα ξαναφάω!
Μεγαλε σταματα θα σε βγαλουν και σενα ΦΑΠΑ
Κατάφερα και δοκιμάσα σε Duo Vanessa και Bianca, εντάξει τα κορίτσια τα σπάνε, σίγουρα εάν πάνε Αθήνα μέσα στην εβδομάδα θα ξαναφάω!
δεν φτανει που εγραψε αλλα και η μονη πληροφορια ητανε η πιπα και το no anal!!!ουτε πως μπηκε απο την πορτα δεν εγραψε..χαχαχα!!!εδω μεσα βρηκε να πιασει κοροιδα;απο αυτο κ μονο εφαγε μαυρο η γκομενα!!!(απο μερια μου)
Μην μου πειραζεις τον Αντζελο !!!
Νεος ειμαι εδω,Χαρικα για την γνωριμιαΚαι πού ήσουνα ρε φανούρη τόσο καιρό?
Σαφάρι έκανες?
Μπήκε και με τον χτεσινό λογαρισαμό που έφτιαξε να σχολιάσει κιόλας ο παπάρας τη δικιά του αβάντα , ταχα μου "κριτική"
Αντισσθένη πιάσε σκούπα.
Παπαρίδη πριν ανοίξεις το βρωμόστομά σου πες μας τι έγινε η ψευτικη κριτική που έγραψες?James Bond Uglystupid Στο σχολειο ολι σε φτινανε και γελουσανε μαζι σου.Απο στασιστικες ατομα σαν εσενα,κριβονται πισω απο το PC και κανουν του μαστορες,Η Γινονται αστινομικι για να εχουν εξουσια(γαι να μιν σε φτινουν )!!!
Ρε χεστικα αν με πιστεβης η οχι.ειπα την γνωμι μου και τελοσ!Παπαρίδη πριν ανοίξεις το βρωμόστομά σου πες μας τι έγινε η ψευτικη κριτική που έγραψες?
Την πήρε το εύρηκα?
Όσο για το αν κρύβομαι έλα να σου πω που να έρθεις αυριο με τη δροσούλα να μου κλάσεις τ αρχίδια.
Γιανη οπως Βαρουφακης Παικτη !!!Γιαννι το κοριτσι οντως ηταν Αγγελος....
ακριβος ωποσ το ειπεςΓιανη οπως Βαρουφακης Παικτη !!!
Όχι ρε συ τον άλλο λέει που γαμούσε την Crystal Karrington από το DynastyΓιανη οπως Βαρουφακης Παικτη !!!
Ρε συ Fanos τα ματια μας πονεσαν,γραψε και λιγο Ελληνικα να ουμε
καλι μερα σου εφχομαιΒρε άντε απο δω βλακάκο που θα με απειλήσεις κιόλας.
(ολι)?μαλλον ποπαυ διαβαζες!! (φτινανε)?οι τιμες?τα ρουχα πουα φτινανε?(κριβονται)?τι ν τουτο καινουργια λεξη;(γινονται)?παλι καινουργια λεξη.(αστινομικι) σαν του φιρφιρικι; και θες να πιστεψω οτι εισαι ελληνας και απο κρητη...αρε ζωοοοοοοοοο!!!James Bond Στο σχολειο ολι σε φτινανε και γελουσανε μαζι σου.Απο στασιστικες ατομα σαν εσενα,κριβονται πισω απο το PC και κανουν του μαστορες,Η Γινονται αστινομικι για να εχουν εξουσια(γαι να μιν σε φτινουν )!!!
(ολι)?μαλλον ποπαυ διαβαζες!! (φτινανε)?οι τιμες?τα ρουχα πουα φτινανε?(κριβονται)?τι ν τουτο καινουργια λεξη;(γινονται)?παλι καινουργια λεξη.(αστινομικι) σαν του φιρφιρικι; και θες να πιστεψω οτι εισαι ελληνας και απο κρητη...αρε ζωοοοοοοοοο!!!
εμεις υ Κριτιτσι ετσι μιλουμε μορε
Ρε πεδια εχει κανενα καλο τωρα θεσαλλονικι?