Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Fanos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν φτανει που εγραψε αλλα και η μονη πληροφορια ητανε η πιπα και το no anal!!!ουτε πως μπηκε απο την πορτα δεν εγραψε..χαχαχα!!!εδω μεσα βρηκε να πιασει κοροιδα;απο αυτο κ μονο εφαγε μαυρο η γκομενα!!!(απο μερια μου)

James Bond  :uglystupid: Στο σχολειο ολι σε φτινανε και γελουσανε μαζι σου.Απο στασιστικες ατομα σαν εσενα,κριβονται πισω απο το PC και κανουν του μαστορες,Η Γινονται αστινομικι για να εχουν εξουσια(γαι να μιν σε φτινουν )!!!

Fanos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπήκε και με τον χτεσινό λογαρισαμό που έφτιαξε να σχολιάσει κιόλας ο παπάρας τη δικιά του αβάντα , ταχα μου "κριτική"
Αντισσθένη πιάσε σκούπα.

James Bond  Uglystupid Στο σχολειο ολι σε φτινανε και γελουσανε μαζι σου.Απο στασιστικες ατομα σαν εσενα,κριβονται πισω απο το PC και κανουν του μαστορες,Η Γινονται αστινομικι για να εχουν εξουσια(γαι να μιν σε φτινουν )!!!

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παίδες να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο. Δίπλα στο met έχει μια αλάνα - παρκινγκ? Λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοιχή η πύλη αξιού ή όλες τις ώρες?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
James Bond  Uglystupid Στο σχολειο ολι σε φτινανε και γελουσανε μαζι σου.Απο στασιστικες ατομα σαν εσενα,κριβονται πισω απο το PC και κανουν του μαστορες,Η Γινονται αστινομικι για να εχουν εξουσια(γαι να μιν σε φτινουν )!!!
Παπαρίδη πριν ανοίξεις το βρωμόστομά σου πες μας τι έγινε η ψευτικη κριτική που έγραψες?
Την πήρε το εύρηκα?
Όσο για το αν κρύβομαι έλα να σου πω που να έρθεις αυριο με τη δροσούλα να μου κλάσεις τ αρχίδια.

Fanos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παπαρίδη πριν ανοίξεις το βρωμόστομά σου πες μας τι έγινε η ψευτικη κριτική που έγραψες?
Την πήρε το εύρηκα?
Όσο για το αν κρύβομαι έλα να σου πω που να έρθεις αυριο με τη δροσούλα να μου κλάσεις τ αρχίδια.
Ρε χεστικα αν με πιστεβης η οχι.ειπα την γνωμι μου και τελοσ!
Αβριο δουλεβω μαλακα μου,ενω εσι μαλακιζεσαι προστα στο κουτι σου  :wanker: Αν ειχες ρχειδια δεν θα κλεγοσουνα εδω.
Για το καλο σου σταματα να προκαλισ, και σινεχισε να πεζισ το πουλακι σου.  :wanker:
warnwarn.gif

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βρε άντε απο δω βλακάκο που θα με απειλήσεις κιόλας.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Ρε συ Fanos τα ματια μας πονεσαν,γραψε και λιγο Ελληνικα να ουμε  :tickedoff:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
James Bond  :uglystupid: Στο σχολειο ολι σε φτινανε και γελουσανε μαζι σου.Απο στασιστικες ατομα σαν εσενα,κριβονται πισω απο το PC και κανουν του μαστορες,Η Γινονται αστινομικι για να εχουν εξουσια(γαι να μιν σε φτινουν )!!!
(ολι)?μαλλον ποπαυ διαβαζες!! (φτινανε)?οι τιμες?τα ρουχα πουα φτινανε?(κριβονται)?τι ν τουτο καινουργια λεξη;(γινονται)?παλι καινουργια λεξη.(αστινομικι) σαν του φιρφιρικι; και θες να πιστεψω οτι εισαι ελληνας και απο κρητη...αρε ζωοοοοοοοοο!!!

Fanos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
(ολι)?μαλλον ποπαυ διαβαζες!! (φτινανε)?οι τιμες?τα ρουχα πουα φτινανε?(κριβονται)?τι ν τουτο καινουργια λεξη;(γινονται)?παλι καινουργια λεξη.(αστινομικι) σαν του φιρφιρικι; και θες να πιστεψω οτι εισαι ελληνας και απο κρητη...αρε ζωοοοοοοοοο!!!

εμεις υ Κριτιτσι ετσι μιλουμε μορε  :tickedoff:

Fanos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε πεδια εχει κανενα καλο  :boobies: τωρα θεσαλλονικι?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom