Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Ω, ρε μάγκα μου... Βαρύ πυροβολικό τούτη... F cup!!! Οι πανταχού βυζολάτρες οφείλουν να την τιμήσουν.
Ω, ρε μάγκα μου... Βαρύ πυροβολικό τούτη... F cup!!! Οι πανταχού βυζολάτρες οφείλουν να την τιμήσουν.
Είδες πόσο έριξε την τιμή?Ω, ρε μάγκα μου... Βαρύ πυροβολικό τούτη... F cup!!! Οι πανταχού βυζολάτρες οφείλουν να την τιμήσουν.
Όχι, δεν παρατήρησα ομολογώ... Για πες, πόσο την κατέβασε; Και κυρίως, κανένας συναθλητής την τίμησε;Είδες πόσο έριξε την τιμή?
η μπετυ απο κροατια που κατα καιρουσ συνηθωσ τα καλοκαιρια ερχοταν στου ρωσοποντικα το χοτελι!!πολλη καθαρη γκομενα με πολλη δυνατη στην !!!αλλαξε και το μαλλι τησ σε ισιο απο μπουκλεσ και μπερδευτηκα καπωσ οταν την ιδα για πρωτη φορα με αυτο το μαλλι αλλα δεν παυει να ειναι μουναροσσσσ!!!τι μαναρι ειναι αυτο ???
130 /hΌχι, δεν παρατήρησα ομολογώ... Για πες, πόσο την κατέβασε; Και κυρίως, κανένας συναθλητής την τίμησε;
Πάντως μια μικρή επεξεργασία έχουν οι φωτογραφίες της... Σε κάποιες έχει μια ελιά στο δεξί μάγουλο, σε κάποιες άλλες, όχι... Χμμμμ... Το γνωστό site τη βγάζει verified, και ένας συναγωνιστής έχει πει ότι την έχει πάρει. Ίσως να αξίζει για ένα κασκαντεριλίκι σε μετέπειτα επίσκεψή της. Για την ώρα έχω βάλει στο μάτι την Τρέισι όταν ξανάρθει, που κάνει και squirt. Φίλος στην Αθήνα είπε ότι ξεσκίζεται άγρια.130 /h
Το θεμα είναι αν πήγε κανένας!
Αυτή εδώ είναι με άλλο προφίλ.τι μαναρι ειναι αυτο ???
Χμμμμ... Αυτή είναι ε; Την προτιμώ με το ίσιο μαλλί...Αυτή εδώ είναι με άλλο προφίλ.
Είδα εγώ... Σαν την καθαρίστρια του ξενοδοχείου που της φορέσαν ζαρτιέρες... Εμεινα ως μαλάκας, μήπως είναι καμιά αποκάλυψη αλλά δεν...
δες εδω τι γραφει ο ΠροεδροςΞέρει κανείς τίποτα για Tiffany;
Είδα εγώ... Σαν την καθαρίστρια του ξενοδοχείου που της φορέσαν ζαρτιέρες... Εμεινα ως μαλάκας, μήπως είναι καμιά αποκάλυψη αλλά δεν...
Ας ανέβει το προφίλ της να βάλω κριτική.
Εκατσα δυστυχώς...εμεινες??? έφυγα τρεχωντας.......
Εγώ θέλω να τη δω από κοντά. Δεν με τρομαζουν τα "βάρη" .
Ξέρει κανένας σε ποιο ξεν. μένει; Με κάποια έχω "θέμα" ;)
Όχι, δουλεύει μια οικογενειακή φίλη καμαριέρα σε ένα από τα μεγάλα και δεν λέει να με δει να μπαίνω καν στο λόμπυαπό τα 2 τα γνωστά που ειναι διπλα διπλα μοναστηριου το μικροτερο....δλδ το πρωτο απο το κεντρο οπως ερχεσαι.......τι θέμα? ειχες γκομενα receptionist?
Oταν θα φυγεις δεν θα σε δει γιατι θα τρεχεις σαν το ροντ ρανερΌχι, δουλεύει μια οικογενειακή φίλη καμαριέρα σε ένα από τα μεγάλα και δεν λέει να με δει να μπαίνω καν στο λόμπυ
Oταν θα φυγεις δεν θα σε δει γιατι θα τρεχεις σαν το ροντ ρανερ
130 /h
Το θεμα είναι αν πήγε κανένας!
Πάντως μια μικρή επεξεργασία έχουν οι φωτογραφίες της... Σε κάποιες έχει μια ελιά στο δεξί μάγουλο, σε κάποιες άλλες, όχι... Χμμμμ... Το γνωστό site τη βγάζει verified, και ένας συναγωνιστής έχει πει ότι την έχει πάρει. Ίσως να αξίζει για ένα κασκαντεριλίκι σε μετέπειτα επίσκεψή της. Για την ώρα έχω βάλει στο μάτι την Τρέισι όταν ξανάρθει, που κάνει και squirt. Φίλος στην Αθήνα είπε ότι ξεσκίζεται άγρια.
Ποια από τις δύο; Η Τρέισι ή η άλλη;; Για έλα σε πμ ;)Εγω της ειπα για 100 και μου ειπε οκ με τη μια(φυσικα και δεν πηγα)
Να πας,τα λεφτα της τα ιδρωνει για τον πελατη,υπαρχει και ενα αλλα βεβαια,αμα θελεις να σου το πω σε πμ ;)