Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Αν ηταν γαρυφαλλα ομως ε? Μια ετσι... κανεις στις Μουσσες και τα μαζεψες!!!
Αν ηταν γαρυφαλλα ομως ε? Μια ετσι... κανεις στις Μουσσες και τα μαζεψες!!!
Θα μαε τρελάνουν δε θα πεις τίποτε !!! Η Angela που έπαιρνε 120 ευρώ την ώρα στην Αθήνα έγινε Marlen και ζητάει 250!!...ιδέα μου είναι ή τα σιτιτούρια τσίμπισαν τις τιμές προς τα πάνω?!? Για παράδειγμα, θυμάμαι πως τα παρακάτω κορίτσια, σε incall φάση, χρέωναν 200άριακο, ενώ τώρα η Marlenn 230 και η Eva VIP 250
...απ την άλλη, μπορεί να κάνω και λάθος (ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι), αλλά τόσο?!?
Ρε παιδιά εσείς που είστε γνώστες αυτή η Έυα το μαυρισμένο τούμπανο λέει τίποτα ή μάπα το καρπούζι...
Την είχα πάρει πριν από εναν περίπου χρόνο,ημερομηνία ακριβώς δε θυμάμαι αλλά νομίζω ότι δεν ξαναπέρασε από τη Θεσσαλονίκη από τότε.
Μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις,μαυρισμένο όπως λες,γυμνασμένο με μεγάλο σιλικονάτο βυζί.Πολύ καλή συμπεριφορά,χαμογελαστή και γενικά είχε πολύ ενεργή συμμετοχή.Ίσως την ξανατιμήσω στην τωρινή της επίσκεψη.
Ωστόσο αν θέλεις περίμενε και την άποψη κάποιου συναδέλφου που την επισκέφτηκε πιο πρόσφατα.
Ελπίζω να βοήθησα
thanks φίλος!
Υπάρχουν κριτικές.Δεν κάνει τίποτα.Γράψε καμιά κριτική αν σε βγάλει τελικά από εκεί ο δρόμος ;)
Η δευτερη στο άλλο θρεντ αναφερθηκε για μπαζο....καμια πληροφορια για τις παρακάτω?
απο τις φωτο φαινεται να εχουν δυνατο μπροστινο συστημα
Έχω γράψει κ για τις δύο.καμια πληροφορια για τις παρακάτω?
απο τις φωτο φαινεται να εχουν δυνατο μπροστινο συστημα
τελικα η σιμον ειναι και πολλη πιπινη !!!