Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, αν πάει κάποιος σ' αυτό το ραμολιμέντο, ας της πει ότι με 200 Ε που ζητάει παίρνουμε τρεις με τα μισά της χρόνια και με κορμί τούμπανο! Άιντε με το κάθε ζαρωμένο που το παίζει ακόμα μοντέλο στη Θεσσαλονίκη...
P.S. Και πείτε της επίσης ότι άλλο το squirting και άλλο το κατούρημα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ρε παιδιά, αν πάει κάποιος σ' αυτό το ραμολιμέντο, ας της πει ότι με 200 Ε που ζητάει παίρνουμε τρεις με τα μισά της χρόνια και με κορμί τούμπανο! Άιντε με το κάθε ζαρωμένο που το παίζει ακόμα μοντέλο στη Θεσσαλονίκη...
P.S. Και πείτε της επίσης ότι άλλο το squirting και άλλο το κατούρημα!

Εγω που μιλησα μαζι της στο αλλο σαιτ,της ειπα για 50ε μια ωρα,αμα θελει και μου ειπε να το ξεχασω.  :jerking:
Της λεω τοτε κοιτα εσυ να ξεχασεις τα 200αρια γιατι μυγες θα βαρας  :birdman:  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εγω που μιλησα μαζι της στο αλλο σαιτ,της ειπα για 50ε μια ωρα,αμα θελει και μου ειπε να το ξεχασω.  :jerking:
Της λεω τοτε κοιτα εσυ να ξεχασεις τα 200αρια γιατι μυγες θα βαρας  :birdman:  :2funny:

Σωστόοοοοος!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Δοκιμασε με skype...αν εισαι ωραιο παλικαρι δεν θα σου πει οχι...(μεταξυ μας αυτα)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Καλησπερα παιδια για την ξερουμε τιποτα?
η σαρα φιλοσ ειναι η ελιζα που δουλευε στα μπουρδελα μεχρι προτεινοσ!!!παντοσ εγω που την πηρα σπιτι το ευχαριστηθηκα και με το παραπανω.καμοια σχεσει με μπουρδελα για μια ξεπετα και αντιοσ που λενε.ηρθε ηπιαμε ποτακι σπιτι στα χαλαρα καθησε 2 ωρεσ και κατι με 160ε και απο γαμιση φωτια το πουτανακι.τα εκανε ολα και δεν ειπε και κουβεντα.μονο που στο μπανιο με επαιρνε πιπα για κανενα 25 τα λεει ολα!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
η σαρα φιλοσ ειναι η ελιζα που δουλευε στα μπουρδελα μεχρι προτεινοσ!!!παντοσ εγω που την πηρα σπιτι το ευχαριστηθηκα και με το παραπανω.καμοια σχεσει με μπουρδελα για μια ξεπετα και αντιοσ που λενε.ηρθε ηπιαμε ποτακι σπιτι στα χαλαρα καθησε 2 ωρεσ και κατι με 160ε και απο γαμιση φωτια το πουτανακι.τα εκανε ολα και δεν ειπε και κουβεντα.μονο που στο μπανιο με επαιρνε πιπα για κανενα 25 τα λεει ολα!!!

Σοβαρα?Τοσο μεγαλη αλλαγη?
Πες μας πως σου σου εκανε και ακα πιπα να τρελαθουμε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Σοβαρα?Τοσο μεγαλη αλλαγη?
Πες μας πως σου σου εκανε και ακα πιπα να τρελαθουμε.
ΑΖΑΖΕΛ,τα χουμε πει αυτά..
Ότι πληρωνεις παιρνεις...
Και το καλυτερο σιτυτουρι...αν τη δωσεις 30 θα παρεις υπηρεσίες μπουρδελου...και το αντιθετο...
Τρανο παράδειγμα η ΜΙΧΑΕΛΑ,που σαν μασαζοκοριτσο με τα 80αρια εκανε παπαδες και όταν επεσε στα 30αρια
ακούσαμε πολλα παραπονα...απολυτα λογικο...

Τωρα για το ακαποτο μην περνεις ορκο ότι δεν κανει τωρα...
Αν θυμαμαι πριν εγραφε oral with...και τωρα  απλα oral...αρα δεν λεει όχι...

Α,και κατι άλλο...Δεν περιμενα ε φιλε να φας...πορτα...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πιπα και γαμησι μου τα εκανε και εμενα σε μπουρδελο με 40,
αλιμονο αν τα υπολοιπα μπανιο, μασαζ, ποτο, κουβεντα, τα κοστολογουμε 120!!!!!!  :headbang: :headbang:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
αλιμονο αν τα υπολοιπα μπανιο, μασαζ, ποτο, κουβεντα, τα κοστολογουμε 120!!!!!!  :headbang: :headbang:
40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ????
Που ρε να παμε κι εμεις???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δωσε πονο στους πιρφορους τ σαιτ μπουρδελιοτη  :rockon: :rockon: :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Και κατι άλλο...
Το μπανιο δεν κανει πανω από 5 λεπτα...με τιποτα
Μασαζ δεν υπαρχει...κατευθειαν στο ψητο..
Ποτα και τέτοιες μαλακιες...ΟΧΙ!
Οσο για κουβεντα ότι λες στα κορίτσια στα μπουρδελα,λες και στα τουρια...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Παρόμοια θέματα

Stories