NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Την τελευταία τσόντα της πήρε από το περίπτερο.στα 30 μάστορα πήρες και κώλο?
ή σου ζήτησε και κάνα 5ευρω έξτρα?
Την τελευταία τσόντα της πήρε από το περίπτερο.στα 30 μάστορα πήρες και κώλο?
ή σου ζήτησε και κάνα 5ευρω έξτρα?
Τυπικό Παίρνει Πίπα Ορθια (ΠΠΟ) κοντοπούτανο, χαμογελαστό πάντως!σκεφτομαι να παω....εχει δοκιμασει κανεις;
Τυπικό Παίρνει Πίπα Ορθια (ΠΠΟ) κοντοπούτανο, χαμογελαστό πάντως!
Στα + η ολοστρόγγυλη σφιχτή αθλητική της Κωλάρα!!! Μετάνιωσα που δεν τέσταρα τη σούφρα της
τραβα να δωσεις το 200αρι ρε τρομπα
εγω πηδησα βαβατση με 30αρι
με κατι αγαπουληδες-αγαμητους σαν και σενα ολη σκαρταδουρα ζηταει 200αρια
Σε εφαγε το φιλοτιμο κ εσενα....Τυπικό Παίρνει Πίπα Ορθια (ΠΠΟ) κοντοπούτανο, χαμογελαστό πάντως!
Στα + η ολοστρόγγυλη σφιχτή αθλητική της Κωλάρα!!! Μετάνιωσα που δεν τέσταρα τη σούφρα της
...φιλοτιμο....
...α!και αυτος που παει σοκολατακια ..θα τον βρω που θα παει..!!
Θα φάω μάλλον Alexia, έστω και σαν κασκαντεριλίκι, για τα φιλαράκια στο μπου...την πρώτη δεν την εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα. Η Pamela είναι, για μένα, απο τις καλυτερες επιλογες το τελευταιο διαστημα. Εγω περασα πολυ καλα μαζι της.
Αν κατάλαβα καλά ο φίλος μιλάει για Θεσσαλονίκη. Ο Birds πηγαίνει σοκολατάκια στην Αθήνα. Αλλά δεν το βρίσκω κακό, μπορεί να γουστάρει να τις αλείφει με σοκολάτα και να τις γλύφει.Αυτός με τα σοκολοατάκια αποτελεί όντως μεγάλη απορία. Εχω την εντύπωση [ χωρίς βέβαια να θέλω να τον αδικήσω ] ότι είναι ο birds από το ΕΝ. Νομίζω ότι το έχει παραδεχθεί σε κάποια κριτική του ....
Τι κασκαντεριλίκι να κάνεις βρε Zorba. Οι φωτό δεν σου φτάνουν; Μάλλον πρέπει να το γυρίσεις για Pamela.Θα φάω μάλλον Alexia, έστω και σαν κασκαντεριλίκι, για τα φιλαράκια στο μπου...
Γιατι ρε; Λες να μην ειναι αυτη;Τι κασκαντεριλίκι να κάνεις βρε Zorba. Οι φωτό δεν σου φτάνουν; Μάλλον πρέπει να το γυρίσεις για Pamela.
Θα φάω μάλλον Alexia, έστω και σαν κασκαντεριλίκι, για τα φιλαράκια στο μπου...
Αν κατάλαβα καλά ο φίλος μιλάει για Θεσσαλονίκη. Ο Birds πηγαίνει σοκολατάκια στην Αθήνα. Αλλά δεν το βρίσκω κακό, μπορεί να γουστάρει να τις αλείφει με σοκολάτα και να τις γλύφει.
Καλα βρε φιλε δεν λυπασαι να δεις τετοια μουρη?
Με τετοια ζεστη που να πας σοκολατακια................
Σοκολατάκια θα πήγαινε το χειμώνα. Τώρα θα παίρνει παγωτίνια........Με τετοια ζεστη που να πας σοκολατακια................