Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

Συνημμένα

• claudiasfriend.jpg
    claudiasfriend.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 16
  • claudiasfriend2.jpg
    claudiasfriend2.jpg
    196,2 KB · Εμφανίσεις: 43
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
[quote author=petros ioannou  link=topic=1837.msg5527582#msg5527582 date=1402653330]

Μην ανησυχείς . Μαζί έρχονται . Το πρόγραμμα έχει και Χαλκιδική για μπανάκι . Ψήνεσαι ?????
[/quote]
Aν πανε Χαλκιδικη τα μωρα να ειδοποιησουμε τους λουομενους μην σηκωθει κανα κυμα
(πολυ τις παω αυτες  στην πραγματικοτητα ετσι τσουπωτες τσουπωτες)

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617

Απιστευτο ρεπερτοριο το μωρο!!!!!!!!

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Και αυτή εδώ το ίδιο ρεπερτόριο, τηλέφωνο (Λετονίας), πρακτορείο, πολύ ανώτερη κατά την γνώμη μου εμφανισιακά. Η μια φωτό που έχει, κοσμεί το avatar του προέδρου ο οποίος λογικά το έχει καρφώσει το μωρό. Ελπίζω να έρθει από τα μέρη μας και να μην κάτσει μόνο Τουρκία.

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Angelika για 1ώρα.. Ωραίο κορμί αλλα όχι σφιχτό ..Δε το Βλέπω να ξανάρχεται αλλά μου φάνηκε όχι κουρασμένη αλλά σα να την είχαν κάνει λωβοτομή ( εκτός κι αν δήθεν καταλάβαινε αγγλικά). Νορμάλ κατάσταση χωρίς εξαλλοσύνες

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και αυτή εδώ το ίδιο ρεπερτόριο, τηλέφωνο (Λετονίας), πρακτορείο, πολύ ανώτερη κατά την γνώμη μου εμφανισιακά. Η μια φωτό που έχει, κοσμεί το avatar του προέδρου ο οποίος λογικά το έχει καρφώσει το μωρό. Ελπίζω να έρθει από τα μέρη μας και να μην κάτσει μόνο Τουρκία.
Αζιβύζι Αζιβύζι

Hello hello

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
87
Πόντοι
0
καλησπέρα πηγα στην   και μολισ ανεβασα κριτικη.Απλα τα σπαει η κοπελα σωμσταρα και πολυ καλη διαθεση οι photos ακριβεστατες  :rockon: :rockon: Αν η βαθμολογία μου το επέτρεπε θα έβαζα σε ολα 10

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αυτή έχει μια φίλη πολύ  :cum:
Πρέπει να της πούμε να την φέρει από δώ την επόμενη φορά να την  :fuck2:
εχει κι αλλες ωραιες φιλες , του επαγγελματος , αλλα φοβουνται λεει την Ελλαδα.
Κατα τη γνωμη μου θα εκανε καλυτερη δουλεια με τις αλλες παρα με την Lisa..

Μου κανει εντυπωση παντως η αφιξη της αφου αντιμετωπιζει ενα γυναικολογικο προβλημα και ειναι για χειρουργειο.

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά να σας ρωτήσω. Τι προτείνετε για τις επόμενες μέρες? Megan, Traicy ή Caroline? Είναι άσχετες μεταξύ τους οι επιλογές. Καμία άλλη πρόταση? Ευχαριστώ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom