andreashol
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζουμε κάτι για αυτο ;;
ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Φίλε γράφουμε ελληνικά και όχι συνέχεια κεφαλαία, κανόνες του φόρουμ. Επίσης εδώ είναι το θρεντ για τα city-tour και όχι τα call-girl.GIA KANENA KALO CALL GIRL EXOUME TIPOTA STANTAR ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ .ΕΡΧΟΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΕ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ .ΤΗΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΙΛΕΦΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΗΝΙΔΑ
ΤΟ έχουν αναφέρει κι άλλοι παίκτες.πειτε μου οτι η anjelina ros που ειναι αθηνα ειναι η γνωστη καρινα απο το sol??βαζω στοιχημα!!!!
αθηνα δούλευε στο stars αλλα για ct ούτε έξω απο την πόρτα ο νταλικερης!πειτε μου οτι η anjelina ros που ειναι αθηνα ειναι η γνωστη καρινα απο το sol??βαζω στοιχημα!!!!
το λεω γιατι μ ελεγε θα παω τουρκια...και ειδα ανφορες απο κωνσταντινουπολη...ΤΟ έχουν αναφέρει κι άλλοι παίκτες.
ετσι ειναι η καρινα...κανει καλα γαμησια ομως!!!ρε το καρινακιιιιι με 100 ευρω 2 ωρες την περναμε και τωρααααα!!!αθηνα δούλευε στο stars αλλα για ct ούτε έξω απο την πόρτα ο νταλικερης!
Για ΒΑΣΙΛΙΚΗ εχω γραψει αναφορα στο θρεντ ΚΟΛ ΓΚΙΡΛΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πριν κανα τριμηνο.Ψαξε.
Γι αυτήν ξέρουμε τπτ?
Kαι γι αυτήν?
Για ΒΑΣΙΛΙΚΗ εχω γραψει αναφορα στο θρεντ ΚΟΛ ΓΚΙΡΛΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πριν κανα τριμηνο.Ψαξε.
Σε γενικες γραμμες καλη αλλα με 100.Τωρα που θελει 200,δικη σου η αποφαση.