mpampis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 76
- Πόντοι
- 11
ευχαριστώ πολύ!Μη τρως παπα απο τις φωτο...
Θα σου ρθουν κατι Αλβανα που θα τρεχεις σα το ΒΕΓΓΟ...
Και αυτοι οι μπαγλαμαδες τη στελνουν 5-6 μερες μονο...Κάθε φορά τα ίδια με την Ιουλιέτα. Φουλ πάλι. Μετα αν το παει 300 αυτή θα φταίει;
Δυσκολα θα δεις οτι...βλεπειςγεια χαρά. παίζει κανά ίνφο για το σάιτ και για τη συγκεκριμένη; έγκυρα; γιατί από φευτο-verified χορτάσαμε..
Η χειρότερη εμπειρία μου με ct ! :SΠηγα προχτες Simona_PL, πεταμενα λεφτα ακομα και τα 150 που ζητουσε. Ανεβαινει κριτικη για οποιον ενδιαφερετε.
Την τριτη μερα μια χαρα θα βρης να μπης !!!Κάθε φορά τα ίδια με την Ιουλιέτα. Φουλ πάλι. Μετα αν το παει 300 αυτή θα φταίει;
Πηγα προχτες Simona_PL, πεταμενα λεφτα ακομα και τα 150 που ζητουσε. Ανεβαινει κριτικη για οποιον ενδιαφερετε.
Πάλι παπά πούλησε ο Νίτρο
τα λέμε αλλά εσείς από το ένα μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν....
Πάλι παπά πούλησε ο Νίτρο
τσουλαρα!Ξερει τι κανει,πρεπει να δικαιολογηθεί κ το πρακτορειο ! ;)Κάθε φορά τα ίδια με την Ιουλιέτα. Φουλ πάλι. Μετα αν το παει 300 αυτή θα φταίει;
...Ξερει τι κανει,πρεπει να δικαιολογηθεί κ το πρακτορειο ! ;)
μικρή η εμπειρία μου στα CT αλλά διαβάζω με προσοχή και αξιολογώ τα γραφόμενα από έμπειρους εδώ όπως ο baby, o Palermo, o Nitro κτλ. νομίζω ότι αυτή τη φορά ο Παλέρμο επιτίθεται άδικα στο Νιτρο αφού μιλά για μια πολύ ωραία κοπέλα αλλά με μικρή συμμετοχή. Δεν νομίζω να τίθεται θέμα διαφήμισηςΠάλι παπά πούλησε ο Νίτρο
τσουλαρα!Ξερει τι κανει,πρεπει να δικαιολογηθεί κ το πρακτορειο ! ;)
Γκομενα σου ειναι κ θιχτηκες;Εγω γουσταρω τα τσουλια!Γιατί τσουλάρα ρε φίλε?
επειδή πάει ας πούμε για κανένα ψαράκι στη Μαύρη Θάλασσα?
τί να πει το πρακτορείο?fully booked θα πει...