thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Thanx Προεδρε
Thanx Προεδρε
Το απογευματινό μπάζωμα δεν μετράει. Είναι σαν να πας για καφε. Περαστικά. Ποια ήταν η τυχερη;Ανταπόκριση από το χοτέλι.
Μόλις την δοκίμασα.
Μπαζώσαμε και πάλι :S
Τσαμπα σπαταλας χρήμα!Λαθος πολη και λαθος εποχή για ct!Ανταπόκριση από το χοτέλι.
Μόλις την δοκίμασα.
another one bites the dust...Ανταπόκριση από το χοτέλι.
Μόλις την δοκίμασα.
Να'σαι καλά.Το απογευματινό μπάζωμα δεν μετράει. Είναι σαν να πας για καφε. Περαστικά. Ποια ήταν η τυχερη;
Φίλε MORBID έχεις δίκιο αλλά από τη μία δε μπορώ ούτε να τρέχω σε Παρίσια Βρυξέλλες ούτε και να κάθομαι άπραγος όμωςΤσαμπα σπαταλας χρήμα!Λαθος πολη και λαθος εποχή για ct!
τι δεν σου αρεσε στην εμφανιση?καλη φαινοτανε και απο τις ελαχιστες του εογκ χωρις φωτοσοπ.Να'σαι καλά.
Η Βικτορια εογκ.
Ελλείψει επιλογών πήγα.
Και φυσικά για να δοκιμάσω το καινούριο.
Απλά η εμφάνιση δεν είναι για τόσα πολλά χρήματα
Πολύ καλή πίπα παρ'όλα αυτά.
Δε θεωρώ πως έφαγα και φόλα.
Αλλά επειδή τα πάντα ξεκινάνε και σταματούν στο οικονομικό.. :-
καλή αν και ολιγον "άει σμπαλαμό"τι δεν σου αρεσε στην εμφανιση?καλη φαινοτανε και απο τις ελαχιστες του εογκ χωρις φωτοσοπ.
καλή αν και ολιγον "άει σμπαλαμό"
Όντως το φωτοσόπ δεν είναι τόσο τραγικό όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Έδωσα cif στον πρώτο γύρο,στον 2ο ζήτησα cim μου λέει extra fifty.Μα στά 'δωσα της λέω.Ε τότε ξανά cif της ζητώ.Aaaa fifty more λέει..για δεύτερη φορά..
I rest my case..
καλή αν και ολιγον "άει σμπαλαμό"
Όντως το φωτοσόπ δεν είναι τόσο τραγικό όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Έδωσα cif στον πρώτο γύρο,στον 2ο ζήτησα cim μου λέει extra fifty.Μα στά 'δωσα της λέω.Ε τότε ξανά cif της ζητώ.Aaaa fifty more λέει..για δεύτερη φορά..
I rest my case..
Οχι !!!Παίδες παίζει να είναι το ίδιο πρόσωπο?
την εχει δοκιμασει κανεις να μου πει;
εεεε που ειναι αυτες οι κριτικες;δεν μπορω να τις βρω....ποσο διαφορα να εχει;δεν πιστευω οτι θα απεχει και πολυ...Έχει και κριτικές.
Έχει ειπωθεί ότι είναι πρόθυμη με καλο σερβις αλλα στο θέμα της Αθήνας πολλοί ανέφεραν ότι η εμφάνιση είναι κατώτερη των φωτογραφιών. Έχουν πει ότι είναι χαμογελαστή , επομένως αν θέλεις πας και αν δεν σου αρέσει κανεις μεταβολή.
εεεε που ειναι αυτες οι κριτικες;δεν μπορω να τις βρω....ποσο διαφορα να εχει;δεν πιστευω οτι θα απεχει και πολυ...