Να τα δώσω εδώ αυτήν την εβδομάδα...
ή να περιμένω και να τα δώσω εδώ την επόμενη;
Στις εορταστικες εκδηλωσεις θα πρωτοστατησουν το γνωστο αρματαγωγο-οχηματαγωγο LISA SPARKLE και
η φρεγατα-φαλαινοθηρικο CLAUDIA CAPRI....
Να τα δώσω εδώ αυτήν την εβδομάδα...
Πήρα και εγώ με τη σειρά μου.το πρόσωπο είναι ίδιο με την φωτογραφία που είναι ολόγυμνη
μιλφ
στηθος 2άρι αλλά όχι καλό,από αυτά που τελειώνουν στην ρώγα,χωρίς τίποτα από κάτω
κώλος ωραίος,πεταχτός και στητός
σέρβις αρκετά καλό,κάνει λίγη ώρα να ζεσταθεί αλλά μετά είναι καλή.αρκετά φιλική
γενικά ένα (προ)μιλφ σχετικά ικανοποιητικό,αλλά της σειράς
Πήρα και εγώ με τη σειρά μου.
Θα συμφωνήσω σε όλα με μια διαφορά στο πρόσωπό της που δείχνει κάποια χρονάκια παραπάνω αφού την έκοψα για μεγαλύτερη μου κιόλας,
ίσως αυτό κάπως να με χάλασε μόνο.
Κατα τ'άλλα νορμάλ συμπεριφορά,όντως πολύ φιλική αν και είπε πως μόλις οι δύο στους δέκα πελάτες της φέρονται καλά και δεν είναι τίποτα σιχαμένοι κωλόγεροι
Για τα εκατόν είκοσι το μισάωρο δεν τα κλαίς.
Κριτική δε γράφω,κουράστηκα πλέον,μόνο ο palermo και άντε 1-2 άτομα ακόμα να ενημερώνουν..
Για τη ΜΑΡΙΝΑ του ΣΑΦΑΡΙ λενε...σε ποιά αναφέρεστε?
Γρήγορα κουράστηκες φίλε μου με 8 κριτικές που έχεις γράψει. Καλά που ο ΒΑΒΥ, ο ΝΙΤΡΟ, ο Παλέρμο κι αρκετοί άλλοι είναι...ακούραστοι και γλιτώνουμε καμιά φόλα.Κριτική δε γράφω,κουράστηκα πλέον,μόνο ο palermo και άντε 1-2 άτομα ακόμα να ενημερώνουν..
Μην δεν ερθει καθολου να φοβασαι !!! ;)πρέπει να της αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη και μας έρχεται για 18 μέρες καλά
Για ένα διάστημα μιλούσα με τον εαυτό μου στο thread :SΓρήγορα κουράστηκες φίλε μου με 8 κριτικές που έχεις γράψει. Καλά που ο ΒΑΒΥ, ο ΝΙΤΡΟ, ο Παλέρμο κι αρκετοί άλλοι είναι...ακούραστοι και γλιτώνουμε καμιά φόλα.
Εδώ και μια ώρα δεν απαντάει,θα βλέπει τον αγώνα με τον γκόμενο τηςΛέω παίδες να δοκιμάσω τη Jessica όλες οι κριτικές ειναι άριστες,έχετε να προσθέσετε τιποτα η να αφαιρεσετε;
Εδώ και μια ώρα δεν απαντάει,θα βλέπει τον αγώνα με τον γκόμενο της
Ειναι περιεργο παντος,κανενας δε την εχει αναφερει εδω μεσα και οι κριτικες της ειναι ολες στο 10!!!
Σιγουρα οι τιμες της ειναι τσιμπημενες αλλα λεω μηπως και τα αξιζει ρε παιδι μου,τι να πω?
Η καλοπληρωμενη φολα θα φαω η θα περασω γαμαουα.