giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Για την Μαρλεν νομιζω οτι λεειAverell την συναντησες την Amelya και ξερεις ? γιατι εγω κατι για καθαρηστρια θυμαμαι...
Για την Μαρλεν νομιζω οτι λεειAverell την συναντησες την Amelya και ξερεις ? γιατι εγω κατι για καθαρηστρια θυμαμαι...
παίδες το βραζιλιανάκι που μας ήρθε τι λέει;
Εξαφανιστηκε το κοριτσι.Καποιος μαγκας το βουτηξε για ΣΚ.
Φίλε γιατί είσαι warned?Εξαφανιστηκε το κοριτσι.Καποιος μαγκας το βουτηξε για ΣΚ.
Επειδη ειμαι κακο παιδι....Φίλε γιατί είσαι warned?
Μπα δε νομιζω.Ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσα στο γαλα στη πολη μας.Καμμια Χαλκιδικη θα την εχουν σπιτωσει και τη ξεκωλιαζουν.Μην εφυγε επειδη βαρουσε μυγες...η ισως να εγινε παρεξηγηση με το γραφειο...λεω εγω τωρα...
Σκεφτομαι να το ξαναχωσω στη ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ.Αλλα μονη της να τη χορτασω..Τους καλοφανηκε η πολη μας και ξαναρχονται τα πιτσουνακια μου Κλωντια και Λιζα...Τσουπωτα τσουπωτα και μαυρισμενα σιγουρα.
καλησπερα ..ξερει κανενας για οι photo κατι μου θυμιζουνε...
Αδερφέ να ψάχνουμε και λίγο.καλησπερα παιδια...εχει κανεις γνωμη απο josephine???
αξιζει τπτ η' οχι???
Επετρεψε μου να διαφωνισω, προσωπικα θεωρω οτι δεν ελεγε τιποτα το ιδιαιτερο. Ενα CT της σειρας με κακο σωμα και συμμετοχη μετρια (να μην μιλησω για την αιμοροιδα σαν cherry ντοματινι που χε). Το οτι ειναι δεκτικη σε ολα δεν μου λεει κατι.Μπα δε νομιζω.Ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσα στο γαλα στη πολη μας.Καμμια Χαλκιδικη θα την εχουν σπιτωσει και τη ξεκωλιαζουν.
Με τις καλες κριτικες που ειχε οταν ηρθε,συν το εξωτικο παρουσιαστικο νομιζω εδειχνε ελκυστικο πακετο.Επετρεψε μου να διαφωνισω, προσωπικα θεωρω οτι δεν ελεγε τιποτα το ιδιαιτερο. Ενα CT της σειρας με κακο σωμα και συμμετοχη μετρια (να μην μιλησω για την αιμοροιδα σαν cherry ντοματινι που χε). Το οτι ειναι δεκτικη σε ολα δεν μου λεει κατι.
Εγω οταν πηγα παντως βαρουσε μυγες, Χαλκιδικη ηθελε και κλαμπ ακομα πιο πολυ, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι αξιολογο εξωτερικα ωστε να την κυκλοφορησεις ενα ολοκληρο Σ/Κ. Αν καποιος το κανε με γεια του με χαρα του αλλα διατηρω τις αμφιβολιες μου για καποιους αλλους λογους που χουν να κανουν με την συμπεριφορα της προς το πρακτορειο.