Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Καλησπερα παιδια εκλεισα με την Rafaella...Εχουμε καμια πληροφορια παραπανω γιατι βλαιπω μονο μια κριτικη.. :helpplea: :helpplea:
Bαρα μια ωρα κωλο και θα σου πει και ευχαριστω στο τελος !!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καποτε μας την εδιναν στα 180 μετα μας το εκαναν 200! ο κουκουρουκου και καποιοι αλλοι ειναι λαρτζ και δεν τους πειραζει
εμενα με ενοχλει που μας διαβεβαιαωσαν οτι θα αλλαξουν ξενοδοχειο αλλα ακομα τις στελνουν στο ιδιο...

Ενταξει γουστα ειναι αυτα...αλλα και ενας απο Αθηνα εγραψε τα χειροτερα..
Αντιθετα γι αυτην  το λες το δυστηχως

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καποτε μας την εδιναν στα 180 μετα μας το εκαναν 200! ο κουκουρουκου και καποιοι αλλοι ειναι λαρτζ και δεν τους πειραζει
εμενα με ενοχλει που μας διαβεβαιαωσαν οτι θα αλλαξουν ξενοδοχειο αλλα ακομα τις στελνουν στο ιδιο...

Στα 170 το είχαν. Επί εποχής αθενσπλεσουρ. Τώρα το πήγαν 200 για άγνωστους λόγους. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται. Σήμερα έχω καταστραφεί στο φορεξ μαλάκες. Και έλεγα να πάω να πηδήξω και την άλλη του ριτση για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Τη μαργαρω εννόω.  :think:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Στα 170 το είχαν. Επί εποχής αθενσπλεσουρ. Τώρα το πήγαν 200 για άγνωστους λόγους. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται. Σήμερα έχω καταστραφεί στο φορεξ μαλάκες. Και έλεγα να πάω να πηδήξω και την άλλη του ριτση για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Τη μαργαρω εννόω.  :think:
Και την ανέβασαν 30Ε?

Ρε τουε μακάκες  :uglystupid:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Καλησπέρα παιδιά

Δεν ασχολουμαι με το αθλημα αλλα καποια στιγμη θελω να ξεκινησω

Μια χαζή ερωτηση
Στα "καλά" ξενοδοχεια πως ανεβαινετε στα δωματια? Δεν σας λένε που πατε? Η κατεβαινει η κοπελλα να σας παρει?

tsontares

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
274
Πόντοι
291
Καλησπέρα παιδιά

Μια χαζή ερωτηση
Στα "καλά" ξενοδοχεια πως ανεβαινετε στα δωματια? Δεν σας λένε που πατε? Η κατεβαινει η κοπελλα να σας παρει?
Χαχαχα!
Οπχι ρε φίλε, συνήθως όταν είσαι απο κάτω, στέλνεις sms, σου απαντάει τον αριθμό δωματίου, ανεβαίνεις, χτυπάς την πόρτα, ... Κάνεις τον σταυρό σου , κ ... Ότι βγει

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έστειλα 3 sms στην Ραφαέλλα (ενα χθες το βραδυ, ένα σημερα το απογευμα και ενα σημερα το βραδυ) και με εγραψε στα παπάρια της, δεν απάντησε καν...!  :huh:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Καλησπέρα παιδιά

Μια χαζή ερωτηση
Aσχημη εποχή αποφάσισες να ξεκινήσεις!! Ολο κάτι μπάζα έρχονται Σαλόνικα....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Έστειλα 3 sms στην Ραφαέλλα (ενα χθες το βραδυ, ένα σημερα το απογευμα και ενα σημερα το βραδυ) και με εγραψε στα παπάρια της, δεν απάντησε καν...!  :huh:
Μην στεναχωριέσαι ρε Αρη, ή θα γαμιέται φουλ ή θα κάνει συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ  :grin: :grin:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Χαχαχα!
Οπχι ρε φίλε, συνήθως όταν είσαι απο κάτω, στέλνεις sms, σου απαντάει τον αριθμό δωματίου, ανεβαίνεις, χτυπάς την πόρτα, ... Κάνεις τον σταυρό σου , κ ... Ότι βγει
Χαχαχα!

Μέγα λάθος αυτό!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σ'αρέσει αυτό που βλέπεις? Hello and goodbye και μεταβολή με κατεύθυνση το ασανσέρ!!!!!
Δεν έχεις υπογράψει και κανα συμβόλαιο...........

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Aσχημη εποχή αποφάσισες να ξεκινήσεις!! Ολο κάτι μπάζα έρχονται Σαλόνικα....
Οχι ρε συ τωρα ειναι εποχη να ξεκινησει ...Απο τα μπαζακια και ανεβαινει...ετσι δεν θα απογοητευτει ευκολα. Και να σου πω δεν πεφτει ασχημα μια Μελιντα για αρχη (η και  η - τσιμπουκια ο Τιγρης -  Μερσεντες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Δεν μου απαντήσατε σ αυτο που ρωτησα.

Στη ρεσεψιον δεν σας λενε τιποτε? Που πάτε?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν μου απαντήσατε σ αυτο που ρωτησα.

Στη ρεσεψιον δεν σας λενε τιποτε? Που πάτε?
Συνήθως είναι μεγάλα χοτέλ κεντρικά και υπάρχει άπλα στο χωρο υποδοχής ώστε να μη χρειαστεί να πέσεις μούρη με μούρη με τον-τη ρεσεπτιονιστ.Αν ειναι μιρό χοτελι τραβας σφυρίζοντας αδιάφορα για τον ελεβέτορα.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Σ ευχαριστω φίλε μου.

Και φανταζομαι οτι ολοι θα ξερουνε τι γινεται εκει μεσα. Ετσι?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom