kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Δεν εχω διαβασει καμια κακη κριτικη, ισα ισα ολες τα καλυτερα λεγαν
Για αυτη μιλαω, ετσι;
Για αυτη μιλαω, ετσι;
Δεν εχω διαβασει καμια κακη κριτικη, ισα ισα ολες τα καλυτερα λεγαν
Για αυτη μιλαω, ετσι;
επειδη την ειχα δει παλιοτερα ειπα να δω και την φιλη της..τα ιδια και αυτη σε ξανθη εκδοση,πιο διψασμενη,απο οτι μου πε δεν ειχε πολλη δουλεια..εμφανισιακα οτι βλεπετε στις φωτο, γλυκουλα,ωραια μπλε ματια και χαμογελο,εχει 2-3 κιλακια παραπανω στο ποπο αλλα τιποτα το ενοχλητικο,καλο βυζι σε μεγεθος αν και λιγο χαλαρο,στον αγωνα πολυ δυνατη και στο στοματικο και στο κρεββατικο...μια καλη gfe επιλογη για οσους δεν τους αρεσουν τα ψηλα μοντελε κορμια.sth karina phga to savvato..apo tis kalyteres pou exw paei genika.dhladh kai emfanisiaka einai auto pou blepeis stis photo alla kai idrwnei kai thn fanela..stomatiko gia resital(den kourazete me tpt kai kalh texnikh)alla kai sto sex poly kalh kai panta htan xamogelasti apo tis spanies fores pou ekana kai deuterh katathesh stin 1 ora..auta taa oliga
Ερωτηση επειδη δεν εχω παει ποτε σε city tour. Θελω να δοκιμασω την Karina, απ οσο μου ειπε ειναι στο Καψης.
Πως γινεται το σκηνικο, κλεινεις ραντεβου με αυτη μεσω τηλεφωνου, πας εκει και ανεβαινεις καρφι στο δωματιο η σε ρωτανε στη ρεσεψιον; Μην γινουμε και βουκινο
Ερωτηση επειδη δεν εχω παει ποτε σε city tour. Θελω να δοκιμασω την Karina, απ οσο μου ειπε ειναι
Πως γινεται το σκηνικο, κλεινεις ραντεβου με αυτη μεσω τηλεφωνου, πας εκει και ανεβαινεις καρφι στο δωματιο η σε ρωτανε στη ρεσεψιον; Μην γινουμε και βουκινο
Ε 1,67 γραφει αντε 1,64 να ειναι αλλα το 53 κιλα δεν κολαει πουθενα ?καλησπέρα..για ξέρει κανένας..????? μου φαίνεται πολυ petite και επειδή τούς εχω μια αδυναμία έλεγα να δοκιμάσω...
Και καλά έκανες χωρίς συζήτηση και πήρες τον Ανανα !!!Γι αυτο διαλεξα Ινεσα με 1.70 50 κιλα
αμαν με αυτο τον ανανα... !Και καλά έκανες χωρίς συζήτηση και πήρες τον Ανανα !!!
αμαν με αυτο τον ανανα... !
ειναι τουλαχιστο ωριμος,ζουμερος κ γλυκος η καμια αγουριδα... ?
πλακα με κανεις ?Ρωτα το Αλεξ τον Σαλονικιο.
Την Καρο? :o :oαμαν με αυτο τον ανανα... !
ειναι τουλαχιστο ωριμος,ζουμερος κ γλυκος η καμια αγουριδα... ?
εγω παντως προτιμισα το ακριβο φρουτο !
ρε διπλωγιωργη ακριβο φρουτο ειπα !Την Καρο? :o :o
πλακα με κανεις ?
να λειπει το βυσσινο... !
anyway πηγα στη jessi κ ειναι κ πολυ νοστιμο φρουτο !
Ελα που θα συμφωνησω και εγω !!!ακριβα το πληρωσες το σιτεμενο φρουτο! ;)
Α και που ειστε .
Ειπαμε Ανανας = Inesa και οχι Iness
Iness = Αγελαδιτσα .
Γιατι κατι πηρε το αυτι μου οτι καποιος για Ανανα ροβολισε και σε Αγελαδα τρακαρε !!!