Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Tι μουνοθυελλα ειναι αυτη ρε σεις ? 12 τωρα , 12 μετα ...χαμος. Οχι οτι παμε στα σιγουρα αλλα η ποικιλια εχει και τα καλα της  :zfuck: :fuck1: :knockinb: :pipa2: :pipa1:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Tι μουνοθυελλα ειναι αυτη ρε σεις ? 12 τωρα , 12 μετα ...χαμος. Οχι οτι παμε στα σιγουρα αλλα η ποικιλια εχει και τα καλα της  :zfuck: :fuck1: :knockinb: :pipa2: :pipa1:
Ποιος τη χαρη μας? Φραγκα να δουμε που θα βρουμε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
για να κανουμε και ενα γκαλοπακι για τους συντοπιτες συμφορουμιτες .
Απο το ντουετακι που θα μας ερθει ποια προτιματε να ανασκολοπισετε  :fuck1:  κατα μόνας (δεν μιλαω για τους μερακληδες που θελουν να παρτουζωσουν) ? Την Κλωντια Κάπρι ή την Λιζα Σπαρκλ ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Απο το ντουετακι που θα μας ερθει ποια προτιματε να ανασκολοπισετε  :fuck1:  κατα μόνας (δεν μιλαω για τους μερακληδες που θελουν να παρτουζωσουν) ? Την Κλωντια Κάπρι ή την Λιζα Σπαρκλ ?
Οποιος θελει φιλακια και αγκαλιτσες γουτσου-γουτσου θα παει στη πρωτη.Οποιος θελει κλινοπαλη μεχρι τελικης πτωσης στη δευτερη.
Ελα ομως που εγω ειμαι μερακλης.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Απο το ντουετακι που θα μας ερθει ποια προτιματε να ανασκολοπισετε  :fuck1:  κατα μόνας (δεν μιλαω για τους μερακληδες που θελουν να παρτουζωσουν) ? Την Κλωντια Κάπρι ή την Λιζα Σπαρκλ ?

εγώ θα έπαιρνα την Κάπρι αλλά ντούο στα 300 Θεσ/κη δεν βρίσκεις οπότε είμαι κι εγώ μερακλής. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πολύ καλή η τιμή αλλά από την άλλη με προβληματίζει λίγο η επιμονή κάποιων Αθηναίων συναθλητών που λένε ότι είναι μπάζα,χοντρές κλπ.
Θα δείξει η νεκροψία.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
εγώ θα έπαιρνα την Κάπρι αλλά ντούο στα 300 Θεσ/κη δεν βρίσκεις οπότε είμαι κι εγώ μερακλής. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πολύ καλή η τιμή αλλά από την άλλη με προβληματίζει λίγο η επιμονή κάποιων Αθηναίων συναθλητών που λένε ότι είναι μπάζα,χοντρές κλπ.
Θα δείξει η νεκροψία.
Μη μασας.Παντως τη νεκροψια για μενα θα τη κανεις.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Απο το ντουετακι που θα μας ερθει ποια προτιματε να ανασκολοπισετε  :fuck1:  κατα μόνας (δεν μιλαω για τους μερακληδες που θελουν να παρτουζωσουν) ? Την Κλωντια Κάπρι ή την Λιζα Σπαρκλ ?

για να κάνουμε και ένα άλλο γκαλοπάκι αν είχαν ίδια τιμή σε ποιό ντούο θα πηγαίνατε?
1)ΛΙΖΑ-ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ
ή
2)ROSE-LULU

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
για να κάνουμε και ένα άλλο γκαλοπάκι αν είχαν ίδια τιμή σε ποιό ντούο θα πηγαίνατε?
1)ΛΙΖΑ-ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ή

2)ROSE-LULU
Αν και εχω πολυ θετικες εντυπωσεις απο τη ΡΟΖΥ ειναι ενα ερωτημα εαν εχουν χημεια με την αλλη.Μηπως κανουν διδυμο επειδη απλα ειναι εδω μαζι?
Ενω οι αλλες πρεπει να το κανουν καιρο οποτε βρισκονται καλυτερα στο παιχνιδι.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αν υπήρχε περίπτωση να πάρω κάποια απο τις 2 που δεν υπάρχει  :grin: την Καπρι θα επελεγα  ;)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
φιλε μαζι σου ειμαι κ εγω!!την κλαουντια την εκλεισα για σημερα το βραδακι σε γνωστο χοτελι και ελπιζω να με βγεισ σε καλο η ολοι φαση αλλιωσ θα φαει πολλη κραξιμο αυριο το πορνοσταριδη!!!παντωσ για διπλο με την φιλη τησ δεν θα το συνηστουσα σε κανεναν διοτι εμαθα απο κολλητη φιλη που κανει την ιδια δουλεια με τησ εν λογο κυριεσ μου ειπε απο πελατεσ εκ των αθηνων πωσ στην παρτουζα δεν συμετεχουν καθολου μαζι με φιλια γλυφομουνια κτλ!!ειναι ξενερωτεσ μην τησ περνεισ μαζι μου λεει.ετσι κανονισα την κλαουντια σε μονο παιχνιδι και βλεπουμε!!αυριο τα υπολοιπα!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Kομπαρσος η Claudia !!!
Sorry !

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
φιλε μαζι σου ειμαι κ εγω!!την κλαουντια την εκλεισα για σημερα το βραδακι σε γνωστο χοτελι και ελπιζω να με βγεισ σε καλο η ολοι φαση αλλιωσ θα φαει πολλη κραξιμο αυριο το πορνοσταριδη!!!παντωσ για διπλο με την φιλη τησ δεν θα το συνηστουσα σε κανεναν διοτι εμαθα απο κολλητη φιλη που κανει την ιδια δουλεια με τησ εν λογο κυριεσ μου ειπε απο πελατεσ εκ των αθηνων πωσ στην παρτουζα δεν συμετεχουν καθολου μαζι με φιλια γλυφομουνια κτλ!!ειναι ξενερωτεσ μην τησ περνεισ μαζι μου λεει.ετσι κανονισα την κλαουντια σε μονο παιχνιδι και βλεπουμε!!αυριο τα υπολοιπα!!
μήπως όμως φίλε μου η φίλη σου επειδή είναι του επαγγέλματος δεν είναι και η καλύτερη πηγή? λόγω ανταγωνισμού εννοώ.
Επίσης σε κάποια κριτική για ντούο διάβασα για δονητές και ότι κάνουν πολύ παιχνίδι μεταξύ τους.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Η πληθωρα τεμαχιων εις στην ολη μας με εφερε προ διλημματος. Θυμηθηκα δε το ανεκδοτο με τον εργενη που δεν ηξερε ποια γυναικα να διαλεξει . Την α) που ειχε λεφτα , ηταν ομορφη ειχε δυο πτυχια και μαγειρευε και καλα, την β) που ηταν μοντελο , ειχε διπλωμα πυρηνικης φυσικου , και ειχε και μια πολυκατοικια δικια της, η την γ) που ειχε μπαμπα εφοπλιστη , ηταν μουναρα και καλο κοριτσι...
Τελικα αφου το σκεφτηκε πολυ διαλεξε αυτη με τα πιο μεγαλα βυζια
Αυτο θυμηθηκα κι εγω και αποφασισα με γνωμονα τους βυζους  :tits:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Η πληθωρα τεμαχιων εις στην ολη μας με εφερε προ διλημματος. Θυμηθηκα δε το ανεκδοτο με τον εργενη που δεν ηξερε ποια γυναικα να διαλεξει . Την α) που ειχε λεφτα , ηταν ομορφη ειχε δυο πτυχια και μαγειρευε και καλα, την β) που ηταν μοντελο , ειχε διπλωμα πυρηνικης φυσικου , και ειχε και μια πολυκατοικια δικια της, η την γ) που ειχε μπαμπα εφοπλιστη , ηταν μουναρα και καλο κοριτσι...
Τελικα αφου το σκεφτηκε πολυ διαλεξε αυτη με τα πιο μεγαλα βυζια
Αυτο θυμηθηκα κι εγω και αποφασισα με γνωμονα τους βυζους  :tits:

πως να βγάλουμε άκρη ποιά είναι μεγάλους βύζους έχει και η Κάρο η worldwide α ρε τυχερέ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
πως να βγάλουμε άκρη ποιά είναι μεγάλους βύζους έχει και η Κάρο α ρε τυχερέ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
H Kαρο δεν εχει μονο μεγαλους βυζους,  εχει και το 400αρι που επιδρα αρνητικα στην ψυχολογια μου και μου αποτρεπει την πολυποθητη στυση. Ασε που στην επιλογη μου ηδη εχω φαει δυο χρονικες μεταθεσεις και με βλεπω σε αλλη αγκαλια τελικα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom