sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Παίχτη κοίτα 2-3 σελίδες πιο πίσω,κάποιος ανέφερε κάτιkapoios pou na pige me tin luana?telika aksizi h oxi?tnks.
Παίχτη κοίτα 2-3 σελίδες πιο πίσω,κάποιος ανέφερε κάτιkapoios pou na pige me tin luana?telika aksizi h oxi?tnks.
Δεν φιλαει , δεν μιλαει αλλα δεν λεει και οχι οταν την ζορισεις και οπου την στεισης εαν της τα σταξεις !!!
Κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι το οποιο δινει αμα δει Πρασιναδα αλλα φατσα αοσμη και διαφορετικη απο τις φωτο οι οποιες ειναι ρετουσαρισμενες για να την δειχνουν καβλοφατσα .
Γενικα αοσμη !!!
Στον αγωνα αντεχει .
Ρωσσιδι για 80 και καλα ειναι !!!
Την Μουτζα θα σου την ριξης φευγοντας !!!
έχει βυζάρες,ωραίο πρόσωπο,δεν ξέρω ηλικία αλλά φερνει σε λολίτα
γενικά είναι ψιλομούγκα όμως,καλή πίπα,αλλά έχεις μια αίσθηση ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει
οι πολλοί ΔΕΝ θα περάσουν καλά,εγω λόγω κολλήματος με την κοπέλα θα ξαναπάω....
by the way ποια κοριτσάκια χθες κάνανε πασαρέλα by night στην Αθήνα μαζί με κάποιους συναγωνιστές
εδω εισαι..
επιβεβαιωνω το πολυ καλο σερβις
Εγώ πάντως όταν προσπάθησα να τη κλείσω όντως μου είπαν οτι είναι φούλ,υπέθεσα όμως οτι μάλλον έτσι είναι και δε ξανασχολήθηκαδεν γραψατε ομως τιποτα οταν τουραρε ,βρε παιχτες ! τεσπα...
την ρουφιανεψε στο γραφειο της ενας Αθηναιος παιχτης! για να την τιμωρησουν την εμφανιζαν fully booked και δεν της εστελναν κανενα πελατακο!
οταν τελειωσε το τουρ της την εστειλαν κλωστηδον στην χωρα της! δυσκολα να ξαναερθει με το ιδιο γραφειο!
τουλαχιστον αυτα μου ειπε ενας κολλητος του παιχτη!
ενταξει λατρεια μου?
Εγώ πάντως όταν προσπάθησα να τη κλείσω όντως μου είπαν οτι είναι φούλ,υπέθεσα όμως οτι μάλλον έτσι είναι και δε ξανασχολήθηκα
Το έχασα το κορμί πατριώτη... :'(ειπα Αθηναιος ο ρουφιανος του Αφροντιτα παιχτη! δεν ειπα οτι ηταν τουρ στην Αθηνα! ;)
Το έχασα το κορμί πατριώτη... :'(
Όντως...το ίδιο συνέβη και στη VERONA που ήταν εδώ το προηγούμενο μήνα.Μου το'πε η ίδιαΝα'ταν μονο αυτη παιχτη? τις προαλες καποιος (ο προεδρος? ) ελεγε οτι πηγαν με σιδερικο και ληστεψαν τη Melinda! και καποιες αλλες!
και ποσα αλλα εχουν γινει! δεν βλέπω να ερχεται καμια κοπελα της προκοπης ετσι οπως πάμε...
Ημουν με παρέα :Sκαι εσυ γιατι δεν πηγες μαζι τους βρεεεεεεεεεεε?
Γιατί την τιμωρούσαν?δεν γραψατε ομως τιποτα οταν τουραρε ,βρε παιχτες ! τεσπα...
την ρουφιανεψε στο γραφειο της ενας Αθηναιος παιχτης! για να την τιμωρησουν την εμφανιζαν fully booked και δεν της εστελναν κανενα πελατακο!
οταν τελειωσε το τουρ της την εστειλαν κλωστηδον στην χωρα της! δυσκολα να ξαναερθει με το ιδιο γραφειο!
τουλαχιστον αυτα μου ειπε ενας κολλητος του παιχτη!
Να σαι καλα Προεδρε. Αυτα τα ρετους που εμφανιζεται η αλλη με την απιστευτη καβλοφατσα στη φωτο και πας εκει και ειναι ντεκαβλε στο φουλ ειναι πολυ ασχημη εκπληξηΔεν φιλαει , δεν μιλαει αλλα δεν λεει και οχι οταν την ζορισεις και οπου την στεισης εαν της τα σταξεις !!!
Κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι το οποιο δινει αμα δει Πρασιναδα αλλα φατσα αοσμη και διαφορετικη απο τις φωτο οι οποιες ειναι ρετουσαρισμενες για να την δειχνουν καβλοφατσα .
Γενικα αοσμη !!!
Στον αγωνα αντεχει .
Ρωσσιδι για 80 και καλα ειναι !!!
Την Μουτζα θα σου την ριξης φευγοντας !!!
Απο πάνω σου ακριβώς κοίτα
Κοίτα λίγες σελίδες πιο πίσω...Καλησπερα παιδια..Εχουμε καμια πληροφορια για την ?
και γι αυτην ειπωθηκαν πιο πισω...Για αυτήν τπτ πρόσφατο ?