bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
εγω παντως ...να δωσω και 400 και κατι παραπανω....ρε παιδια αν μου πει σ αγαπω...!!
Mόνο για την Δήμητρα αυτά τα λεφτά!
Σωστός ο παίχτης...εγω παντως ...να δωσω και 400 και κατι παραπανω....ρε παιδια αν μου πει σ αγαπω...!!
Αν έδωσες πάνω απο 50 για αυτή είναι πολλά
εγω παντως ...να δωσω και 400 και κατι παραπανω....ρε παιδια αν μου πει σ αγαπω...!!
Ευχαριστη και γλυκια κοπελα, 3-5 κιλα επιπλεον απο την μεση και κατω, στα του αγωνα τιποτα το ιδιαιτερο.
βρε την Λουάνα κριτικές
ο ένας πρώτη φορ'α στην ζωή του με έσκορτ και διάλεξε αυτήν να τον ξεπαρθενιάσει!!!!
ο δεύτερος απολογείται προκαταβολικά γιατί η κριτική του θα είναι πολύ....θετική!!!!
Αν έδωσες πάνω απο 50 για αυτή είναι πολλά
φιλε MAGOYLIS απο τοτε που βγηκαν τα πμια και οι κρυφες αναφορες ψοφησε η ενημερωση!
ps! επισης οι φολες και οι μουφα κριτικες ΔΕΝ ειναι ενημερωση! ;)
Όποιος θέλει ενημερώνει. [size=20pt]Όλα είναι θέμα θέλησης για να βοηθήσεις[/size]. Και αν κάτι δεν σου αρέσει θα γράψεις και αρνητικά
γιατί και αυτό βοηθάει. Βέβαια δεν μπορεί όλοι να έχουμε κοινα γούστα αλλά αν κάτι δε μου αρέσει θα το πω. Από εκεί
και πέρα στο χέρι του καθένα είναι να δοκιμάσει και να πει την αποψη του. Αλλά το να το παίζει κάποιος έξυπνος με
σχόλια του στυλ ότι είσαι κορόιδο που πήγες με την συγκεκριμένη κοπέλα ενώ δεν το είπε πριν είναι το λιγότερο βλακεία.
Βέβαια δεν μπορείς να ελέγχεις αν ο καθένας που βάζει μια κριτική έχει όντως γράψει τα πράγματα όπως έγιναν ή είναι μούφα αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ποιοι γράφουν εδώ για να βοηθήσουν και ποιοι απλά για χαβαλέ.
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα city tours αλλά για κάποιον που ασχολείται σίγουρα θα θέλει να βλέπει κριτικές ώστε να ξέρει τι να επιλέξει.
Εγώ πάλι μόνο απογοητευτικές δεν τις βρίσκω!Οι νέες φωτογραφίες της είναι μάλλον απογοητευτικές και είχα ψηθεί να την επισκεφθώ.
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Τουλάχιστον έβγαλε την ροφο-φωτογραφία της Έμιλυ που τρόμαζε κόσμο.
Εγώ πάλι μόνο απογοητευτικές δεν τις βρίσκω!
Εαν οι φωτό αντιστοιχούν και στην πραγματικότητα το κορμί της για την ηλικία της είναι πολύ καλό και βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες.
....
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Τουλάχιστον έβγαλε την ροφο-φωτογραφία...
Απλά έχουμε διαφορετική άποψη επειδή ίσως είμαι του φυσικού και όχι της σιλικόνης.Πάνω κάτω όμως έχει το ίδιο στυλ στήθους με την συμπάθεια σου την Melinda εκτός και αν το στήθος της το θεωρείς και αυτό απαράδεκτο.το στήθος της είναι απαράδεκτο.