Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
εγω παντως ...να δωσω  και 400 και κατι παραπανω....ρε παιδια αν μου πει σ αγαπω...!! :smitten: :badair:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ποιος στην χαρη μας....ερχονται τα θηρια της ζουγκλας!
α,πα,πα σκιαχτηκα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• baboon1.jpg
    baboon1.jpg
    156,7 KB · Εμφανίσεις: 45

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

βρε την Λουάνα κριτικές

ο ένας πρώτη φορ'α στην ζωή του με έσκορτ και διάλεξε αυτήν να τον ξεπαρθενιάσει!!!!
ο δεύτερος απολογείται προκαταβολικά γιατί η κριτική του θα είναι πολύ....θετική!!!!
Ευχαριστη και γλυκια κοπελα, 3-5 κιλα επιπλεον απο την μεση και κατω, στα του αγωνα τιποτα το ιδιαιτερο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν έδωσες πάνω απο 50 για αυτή είναι πολλά 

Τωρα το λες εκ των υστερων για να το παιξεις εξυπνος;
Ας το λεγες απο πριν να μην παω...

Τελος παντων το γκομενακι αν καθοταν στην διπλανη ξαπλωστρα θα το τρωγαμε με τα ματια και μετα στο σπιτι μπορει και να καναμε καμια χειροπρακτικη για παρτη της!!!!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Φίλε palermo μη μασάς. Όποιος θέλει να το παίξει έξυπνος ας τα μαζέψει και σε άλλη παραλία.
Εδώ είμαστε για να γράφουμε τα καλά και τα άσχημα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Αλλωστε όλοι για τον ίδιο σκοπό θέλουμε ενημέρωση. Αν κάποιος ήξερε κάτι και δεν ενημέρωσε τον συναγωνιστή
κακώς έπραξε και καλύτερα να το βουλώσει παρά να κράζει εκ των υστέρων και πίσω από έναν υπολογιστή.
Ο palermo έγραψε την κριτική του με σκοπό να βοηθηθούμε οι υπόλοιποι. Απλά κάποιοι εδώ είναι μόνο για την παρτυ τους
και αν ρωτήσουν και δεν τους απαντήσεις τότε απλά σε κράζουν, κι όταν ζητάμε εμείς την βοήθεια τους
τυχαία είναι εξαφανισμένοι.
Palermo συνέχισε την ενημέρωση και την πολύ καλή δουλειά που κάνεις για εμάς και μην ασχολείσαι με αυτούς
που είναι μόνο για πάρτυ τους.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φιλε MAGOYLIS απο τοτε που βγηκαν τα πμια και οι κρυφες αναφορες ψοφησε η ενημερωση!

ps! επισης οι φολες και οι μουφα κριτικες ΔΕΝ ειναι ενημερωση! ;)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Οι νέες φωτογραφίες της είναι μάλλον απογοητευτικές και είχα ψηθεί να την επισκεφθώ.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Τουλάχιστον έβγαλε την ροφο-φωτογραφία της Έμιλυ που τρόμαζε κόσμο.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
φιλε MAGOYLIS απο τοτε που βγηκαν τα πμια και οι κρυφες αναφορες ψοφησε η ενημερωση!

ps! επισης οι φολες και οι μουφα κριτικες ΔΕΝ ειναι ενημερωση! ;)

Όποιος θέλει ενημερώνει. Όλα είναι θέμα θέλησης για να βοηθήσεις. Και αν κάτι δεν σου αρέσει θα γράψεις και αρνητικά
γιατί και αυτό βοηθάει. Βέβαια δεν μπορεί όλοι να έχουμε κοινα γούστα αλλά αν κάτι δε μου αρέσει θα το πω. Από εκεί
και πέρα στο χέρι του καθένα είναι να δοκιμάσει και να πει την αποψη του. Αλλά το να το παίζει κάποιος έξυπνος με
σχόλια του στυλ ότι είσαι κορόιδο που πήγες με την συγκεκριμένη κοπέλα ενώ δεν το είπε πριν είναι το λιγότερο βλακεία.
Βέβαια δεν μπορείς να ελέγχεις αν ο καθένας που βάζει μια κριτική έχει όντως γράψει τα πράγματα όπως έγιναν ή είναι μούφα αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ποιοι γράφουν εδώ για να βοηθήσουν και ποιοι απλά για χαβαλέ.
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα city tours αλλά για κάποιον που ασχολείται σίγουρα θα θέλει να βλέπει κριτικές ώστε να ξέρει τι να επιλέξει.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Όποιος θέλει ενημερώνει. [size=20pt]Όλα είναι θέμα θέλησης για να βοηθήσεις[/size]. Και αν κάτι δεν σου αρέσει θα γράψεις και αρνητικά
γιατί και αυτό βοηθάει. Βέβαια δεν μπορεί όλοι να έχουμε κοινα γούστα αλλά αν κάτι δε μου αρέσει θα το πω. Από εκεί
και πέρα στο χέρι του καθένα είναι να δοκιμάσει και να πει την αποψη του. Αλλά το να το παίζει κάποιος έξυπνος με
σχόλια του στυλ ότι είσαι κορόιδο που πήγες με την συγκεκριμένη κοπέλα ενώ δεν το είπε πριν είναι το λιγότερο βλακεία.
Βέβαια δεν μπορείς να ελέγχεις αν ο καθένας που βάζει μια κριτική έχει όντως γράψει τα πράγματα όπως έγιναν ή είναι μούφα αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ποιοι γράφουν εδώ για να βοηθήσουν και ποιοι απλά για χαβαλέ.
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα city tours αλλά για κάποιον που ασχολείται σίγουρα θα θέλει να βλέπει κριτικές ώστε να ξέρει τι να επιλέξει.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Οι νέες φωτογραφίες της είναι μάλλον απογοητευτικές και είχα ψηθεί να την επισκεφθώ.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Τουλάχιστον έβγαλε την ροφο-φωτογραφία της Έμιλυ που τρόμαζε κόσμο.
Εγώ πάλι μόνο απογοητευτικές δεν τις βρίσκω!
Εαν οι φωτό αντιστοιχούν και στην πραγματικότητα το κορμί της για την ηλικία της είναι πολύ καλό και βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Εγώ πάλι μόνο απογοητευτικές δεν τις βρίσκω!
Εαν οι φωτό αντιστοιχούν και στην πραγματικότητα το κορμί της για την ηλικία της είναι πολύ καλό και βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες.

το στήθος της είναι απαράδεκτο.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
το στήθος της είναι απαράδεκτο.
Απλά έχουμε διαφορετική άποψη επειδή ίσως είμαι του φυσικού και όχι της σιλικόνης.Πάνω κάτω όμως έχει το ίδιο στυλ στήθους με την συμπάθεια σου την Melinda εκτός και αν το στήθος της το θεωρείς και αυτό απαράδεκτο.
Τέλος πάντων,δεν θα κάτσουμε να τσακωθούμε κιόλας για τα βυζιά της κυρίας Marlenn.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom