sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Κάνε όπως νομίζεις...εγώ θα πήγαινα rose για τα
Κάνε όπως νομίζεις...εγώ θα πήγαινα rose για τα
Εγώ παίδες θα πήγαινα στη Σελέστα κρατώντας μικρό καλάθι.Διακρίνω ολίγον απο υφάκι και ηλικία στα προ30 με αρκετά χλμ στο κοντέρ όπως έγραψα και πιο πίσω.Είναι πάντως μο...άρα και ίσως να πήγαινα για την εμπειρία και μόνο. ;)
Βγάζει λίγο πρόστυχο άλλα...τέσπα,περί ορέξεως...κι οι real φωτο εδώ δεν την κολακεύουν.
Εχουμε διαφορετικό γούστο απλά πράγματα ;)κι οι real φωτο εδώ δεν την κολακεύουν.
αναμενόμενο!
προσπάθησε ο κρητικός,αλλά...
Δοκίμασα κ selesta αλλα δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος , αν και ευγενική. Για εμφάνιση για όσους ενδιαφέρονται ωραία σώμα με μικρο στήθος αλλα σπασμένο πρόσωπο. Ακριβείς οι φωτο.
Αντιθέτως στη rose πριν λίγες μέρες πέρασα πολύ ωραία.
Αυτα βασισμένα στη δική μου εμπειρία.
Δηλαδή τι no kissing? άλλο πάλι κι αυτό. Τελικά θα προτιμησω βυζια...
επισης no kissing, no fingering, ...
Παίρνουν 200 απλά για να ανοίξει τα πόδια,τίποτε άλλο. Τώρα αν πω το περίμενα θα γίνω γραφικός...
Eιδικά αυτές του EOG είναι γάματα...oxi φιλε δεν εισαι γραφικος...σε ολο τον κοσμο...οταν παιρνεις μια γυναικα για να την γαμισεις...την παιρνεις γι αυτο και να βγαλεις γουστα...τωρα θες..τα γουστα να ειναι cim cif anal (αν το κανει η κοπελλα)...εσυ γουσταρεις...και η τιμολογηση ειναι για full servise...εδω πρεπει να κρατας ταμειακη μηχανη μαζι σου.....ε δεν ειναι γαμησι αυτο...
Αφού δεν είσαι σίγουρος και δεν "παίζεις" συχνά να περιμένεις.Ρε παιδια θελω να κλεισω Ροζα αλλα φοβαμαι μην κλαψω τα 200 ειμαι στενα οικονομικα οπωσ πολλοι απο μασ αλλα με τρωει θελω να τα χωσω τι λετε να παω η να περιμενω κατι καλυτερο
Το CTουρινγκ ειναι σαν τα χαρτια . Παιζεις αυτο που σου περισσευει. Αν παιξεις με CT τα λεφτα που θα τα χρειαστεις αυριο πιθανοτατα θα εχεις μεγαλες προσδοκιες και θα απογοητευτεις...Ρε παιδια θελω να κλεισω Ροζα αλλα φοβαμαι μην κλαψω τα 200 ειμαι στενα οικονομικα οπωσ πολλοι απο μασ αλλα με τρωει θελω να τα χωσω τι λετε να παω η να περιμενω κατι καλυτερο
Η απογοήτευση μάλιστα εδω στη Σαλονικούλα μας με τις λιγοστές επιλογές είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση... > > >Το CTουρινγκ ειναι σαν τα χαρτια . Παιζεις αυτο που σου περισσευει. Αν παιξεις με CT τα λεφτα που θα τα χρειαστεις αυριο πιθανοτατα θα εχεις μεγαλες προσδοκιες και θα απογοητευτεις...
Ελα βρε έρμο 1.71 είναι η Ρωμανού , δεν είναι και καμία μπασκετμπολίστριαΉταν κλεισμένη η Ρόζα,που ήταν πρώτη επιλογή μου,και έτσι πήγα στην Σελέστα.
Εντάξει νορμάλ κατάσταση,καλό σέρβις,ωραίο πρόσωπο,αλλά στήθος πλάκα και χαλαρό κορμί.Και σχετικά κοντή.
Αν είχε μερικούς πόντους ακόμα και σφιχτό κορμί θα ήταν η....Ρωμανού,αλλά τί να κάνουμε...