Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Εγώ παίδες θα πήγαινα στη Σελέστα κρατώντας μικρό καλάθι.Διακρίνω ολίγον απο υφάκι και ηλικία στα προ30 με αρκετά χλμ στο κοντέρ όπως έγραψα και πιο πίσω.Είναι πάντως μο...άρα και ίσως να πήγαινα για την εμπειρία και μόνο. ;) :)

κι οι real φωτο εδώ δεν την κολακεύουν.

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Δοκίμασα κ selesta αλλα δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος , αν και ευγενική. Για εμφάνιση για όσους ενδιαφέρονται ωραία σώμα με μικρο στήθος αλλα σπασμένο πρόσωπο. Ακριβείς οι φωτο.
Αντιθέτως στη rose πριν λίγες μέρες πέρασα πολύ ωραία.
Αυτα βασισμένα στη δική μου εμπειρία.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αναμενόμενο!
προσπάθησε ο κρητικός,αλλά...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

επισης no kissing, no fingering, ...:cheesy:
Δοκίμασα κ selesta αλλα δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος , αν και ευγενική. Για εμφάνιση για όσους ενδιαφέρονται ωραία σώμα με μικρο στήθος αλλα σπασμένο πρόσωπο. Ακριβείς οι φωτο.
Αντιθέτως στη rose πριν λίγες μέρες πέρασα πολύ ωραία.
Αυτα βασισμένα στη δική μου εμπειρία.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
:cheesy: :cheesy: :cheesy: Παίρνουν 200 απλά για να ανοίξει τα πόδια,τίποτε άλλο. :headbang: Τώρα αν πω το περίμενα θα γίνω γραφικός...

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
:cheesy: :cheesy: :cheesy: Παίρνουν 200 απλά για να ανοίξει τα πόδια,τίποτε άλλο. :headbang: Τώρα αν πω το περίμενα θα γίνω γραφικός...

oxi φιλε δεν εισαι γραφικος...σε ολο τον κοσμο...οταν παιρνεις μια γυναικα για να την γαμισεις...την παιρνεις γι αυτο και να βγαλεις γουστα...τωρα θες..τα γουστα να ειναι cim cif anal (αν το κανει η κοπελλα)...εσυ γουσταρεις...και η τιμολογηση ειναι για full servise...εδω πρεπει να κρατας ταμειακη μηχανη μαζι σου.....ε δεν ειναι γαμησι αυτο...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
oxi φιλε δεν εισαι γραφικος...σε ολο τον κοσμο...οταν παιρνεις μια γυναικα για να την γαμισεις...την παιρνεις γι αυτο και να βγαλεις γουστα...τωρα θες..τα γουστα να ειναι cim cif anal (αν το κανει η κοπελλα)...εσυ γουσταρεις...και η τιμολογηση ειναι για full servise...εδω πρεπει να κρατας ταμειακη μηχανη μαζι σου.....ε δεν ειναι γαμησι αυτο...
:thumbsup: Eιδικά αυτές του EOG είναι γάματα... :jerking:

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Πάντως με sapfira που αναφέρθηκε στη κριτική , προσωπικσ θεωρώ ότι δεν γεννάται θέμα σύγκρισης.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ήταν κλεισμένη η Ρόζα,που ήταν πρώτη επιλογή μου,και έτσι πήγα στην Σελέστα.

Εντάξει νορμάλ κατάσταση,καλό σέρβις,ωραίο πρόσωπο,αλλά στήθος πλάκα και χαλαρό κορμί.Και σχετικά κοντή.

Αν είχε μερικούς πόντους ακόμα και σφιχτό κορμί θα ήταν η....Ρωμανού,αλλά τί να κάνουμε...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Μαρλεν και Σελεστα την κανουν, οποτε μενει μονο Rose και λοιπα. Πεσαν και οι καλες κριτικες οποτε δεν θα χει παρει ανασα. Λες να κλεισω για αυριο ή να κατσω παλι στα αυγα μου?

Επισκέπτης
Ρε παιδια θελω να κλεισω Ροζα αλλα φοβαμαι μην κλαψω τα 200 ειμαι στενα οικονομικα οπωσ πολλοι απο μασ αλλα με τρωει θελω να τα χωσω τι λετε να παω η να περιμενω κατι καλυτερο

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ρε παιδια θελω να κλεισω Ροζα αλλα φοβαμαι μην κλαψω τα 200 ειμαι στενα οικονομικα οπωσ πολλοι απο μασ αλλα με τρωει θελω να τα χωσω τι λετε να παω η να περιμενω κατι καλυτερο
Αφού δεν είσαι σίγουρος και δεν "παίζεις" συχνά να περιμένεις.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Το CTουρινγκ ειναι σαν τα χαρτια . Παιζεις αυτο που σου περισσευει.  Αν παιξεις με CT τα λεφτα που θα τα χρειαστεις αυριο πιθανοτατα θα εχεις μεγαλες προσδοκιες και θα απογοητευτεις... 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Το CTουρινγκ ειναι σαν τα χαρτια . Παιζεις αυτο που σου περισσευει.  Αν παιξεις με CT τα λεφτα που θα τα χρειαστεις αυριο πιθανοτατα θα εχεις μεγαλες προσδοκιες και θα απογοητευτεις... 
Η απογοήτευση μάλιστα εδω στη Σαλονικούλα μας με τις λιγοστές επιλογές είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση... >:( >:( >:(

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ήταν κλεισμένη η Ρόζα,που ήταν πρώτη επιλογή μου,και έτσι πήγα στην Σελέστα.

Εντάξει νορμάλ κατάσταση,καλό σέρβις,ωραίο πρόσωπο,αλλά στήθος πλάκα και χαλαρό κορμί.Και σχετικά κοντή.

Αν είχε μερικούς πόντους ακόμα και σφιχτό κορμί θα ήταν η....Ρωμανού,αλλά τί να κάνουμε...
Ελα βρε έρμο 1.71 είναι η Ρωμανού , δεν είναι και καμία μπασκετμπολίστρια  :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom