Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Φατε ματια ψαρια εγινε η Θεσσαλονικη....Να δουμε τι θα γινει με την αλλη... >
:S :S :SΈλα εδώ σας έχω,που γκρινιάζετε οτι δεν υπάρχουν επιλογές,με ένα 100αρικάκι καθαρίσατε
Έλα εδώ σας έχω,που γκρινιάζετε οτι δεν υπάρχουν επιλογές,με ένα 100αρικάκι καθαρίσατε
Καϊναρι.
Γι'αυτην βγηκε ο χαρακτηρισμος "ερωτικη Θεσσαλονικη"
Καλά τώρα μην τρελλαθούμε και τελείως.Έλα εδώ σας έχω,που γκρινιάζετε οτι δεν υπάρχουν επιλογές,με ένα 100αρικάκι καθαρίσατε
Θα κλεισω λεμε..και θα δωσω και 50αρι εξτρα να την βγαλω βιντεο να το στειλω στα φιλαρακια μου εδω να εχουν υπ οψιν τους τι παιζει απο πρωτο χερι :-)
Το φάγατε το κορίτσι και το μαζεψανΜάλλον δεν ήρθε ποτέ...ή τη μαζέψανε!
Έλα εδώ σας έχω,που γκρινιάζετε οτι δεν υπάρχουν επιλογές,με ένα 100αρικάκι καθαρίσατε
Ατιμούλη,όλα τα ξέρεις...μέχρι και τι έφαγεΜύδια σαγανάκι έφαγε στον Χαμόδρακα
και την έπιασε κόψιμο.
Και λουκουμαδες με παγωτο? δεν της φαινεται .. πετσι και κοκκαλο ειναι στις φωτο (αυτο με το αναλ με αηδιασε, δεν ξανατρωω λουκουμαδες)ήρθε και καπάκι γλυκό λουκουμάδες με παγωτό,άντε μετά να κάνει άναλ!
Και λουκουμαδες με παγωτο? δεν της φαινεται .. πετσι και κοκκαλο ειναι στις φωτο (αυτο με το αναλ με αηδιασε, δεν ξανατρωω λουκουμαδες)
Δηλαδή τελικά ήρθε κι'έφυγε ή δεν ήρθε καθόλου?ήρθε και καπάκι γλυκό λουκουμάδες με παγωτό,άντε μετά να κάνει άναλ!
Γράφτηκε πρίν 2-3 μήνες και πάει μόνο με αφροδίτα λέει...Πολυ ενθουσιωδης ο συντεκνος...Μαλλον η νεκροψια θα δειξει...
δεν διαφωνω ... ομως απο την αλλη Ηρακλειο μονο Αφροδιτα στελνει ...Γράφτηκε πρίν 2-3 μήνες και πάει μόνο με αφροδίτα λέει...
Σωστό κι'αυτό...τέσπα δε βαριέσαι,έτσι κι'αλλιώς θα πάρουμε και ιδία γεύση και θα δούμε.δεν διαφωνω ... ομως απο την αλλη Ηρακλειο μονο Αφροδιτα στελνει ...
Εχει και Αμαντα εχει και Ροουζ, Σελεστα... Λεφτα δεν υπαρχουν για ολα αυτα...Θα ριξω κληρο...Σωστό κι'αυτό...τέσπα δε βαριέσαι,έτσι κι'αλλιώς θα πάρουμε και ιδία γεύση και θα δούμε.