Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Εκλεισε, προσωρινα ελπιζω ,το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ αφου υπαρχει προβλημα με το ΙΚΑ και τους ενοικιαστες.
Που να τρεχουμε στα αλλα  κωλοξενοδοχεια αμα ερθει κανενα κοριτσι της προκοπης.Οπου κωλοξενοδοχεια αφαιρεστε το ΜΕΤ.
Ελα ρε τύπε σιγά το ξενοδοχείο  ;)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τωρα ρε φιλε αμα προτιμας το ΚΑΨΗΣ και το HOLIDAY INN τι να σου πω.Βαλε και την περιοχη που βρισκονται.....
Χάλια μαύρα... :headbang: Ειδικά απο τότε που άρχισαν και τα έργα για το μετρό,φασκελοκουκούλωστα  >:(

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Το ανδρομεδα στο κατω το δωματιο που εχει και το μεγαλο το μπανιο ειναι πολυ ανωτερο απο πολλα αλλα.
Το ανδρομεδα δεν ειναι ξενοδοχειο... ειναι γαμιστρωνας. Για καφε να πας ετσι και σε δει καποιος καταλαβαινει οτι πας για να γαμησεις. Τουλαχιστον τα αλλα ειναι ξενοδοχεια (Ασχετα αν τα κανουμε γαμιστρωνες  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ενω στας αθηνας ολα τα ξενοδοχεια των εσκορτ ειναι φανταστικα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πχ.το αλλο στη λεωφορο αλεξανδρας(P...) με τα κλειστοφοβικα δωματια ειδικα στους χαμηλους οροφους
 ή το αλλο στην δεξαμενη που θες 4Χ4 για  να ανεβεις
ή το αλλο στο "τηγανι" (A...)που νομιζω εχει κλεισει
ή το αλλο πισω απο το ωνασειο ή
 στο αλλο (H....)που για να πας περνας απο κατι κωλοδρομους και εχει βαλει και καρτα για να ανεβεις !
και μη μου εξηγεις ...εχω πηδηξει σε ολα! :grin: :grin: :grin:
Ολα αυτά χάλια είναι φίλε  ;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Γι αυτο λεω οτι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ειναι οτι πρεπει για ΜΑΣ οταν ερχονται τα κοριτσια.Περιοχη που δε καρφωνεσαι,περνας μεσα ανετα χωρις
ερωτησεις η περιεργες ματιες.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το ΜΠ εχει πολλους "περιεργους στο λομπυ" αλλα οκ! εγω με το MET αν εξερεσεις τις μπανιερες ειμαι ευχαριστημενος!
:grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ενω στας αθηνας ολα τα ξενοδοχεια των εσκορτ ειναι φανταστικα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πχ.το αλλο στη λεωφορο αλεξανδρας(P...) με τα κλειστοφοβικα δωματια ειδικα στους χαμηλους οροφους
ή το αλλο στην δεξαμενη που θες 4Χ4 για  να ανεβεις
ή το αλλο στο "τηγανι" (A...)που νομιζω εχει κλεισει
ή το αλλο πισω απο το ωνασειο ή
στο αλλο (H....)που για να πας περνας απο κατι κωλοδρομους και εχει βαλει και καρτα για να ανεβεις !
και μη μου εξηγεις ...εχω πηδηξει σε ολα! :grin: :grin: :grin:
Το Η είναι το καλύτερο,απο δωμάτιο,περιβάλλον ,πάρκινγκ κτλ.

Τα άλλα στην Συγγρού είναι μια χαρά.

Το Ρ είναι απαράδεκτο  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αστα να πανε. Το βασικο ειναι τι επιπλα εχει το δωματιο οπως καρεκλες, πολυθρονες και τραπεζια εκτος αν πηδατε στο κρεβατι.  :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Αστα να πανε. Το βασικο ειναι τι επιπλα εχει το δωματιο οπως καρεκλες, πολυθρονες και τραπεζια εκτος αν πηδατε στο κρεβατι.  :grin: :grin:
Το βασικο ειναι ποιο μωρο σε περιμενει.Να αξιζει, κι ας γαμας και ορθιος.
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ok φιλε γιωργη για το Η! αλλα ετσι εβρισκαν δικαιολογια καποιες να μας χρεωνπυν 500αρες στο διωρο! και χωρις αναλ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.
θυμασαι την παλια σου αγαπη? :cheesy: :grin: :grin: :grin:

ps.ξεχασα το αλλο κοντα στην ομονοια που το ασανσερ ανοιγε απο μια πλευρα και εβγαινες απο αλλη! :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ok φιλε γιωργη για το Η! αλλα ετσι εβρισκαν δικαιολογια καποιες να μας χρεωνπυν 500αρες στο διωρο! και χωρις αναλ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.

ξεχασα το αλλο κοντα στην ομονοια που το ασανσερ ανοιγε απο μια πλευρα και εβγαινες απο αλλη! :grin:

Ξεχασες και αυτο στις στηλες με το ρουφ γκαρντεν. Το Η ειναι μια χαρα αλλα θελει τροπο για να μπεις στο ανσανσερ. Παντα ψαχνομουν για να βρω την καρτα αλλα παντα υπηρχαν καλοι ανθρωποι και πιο γρηγοροι για να με βοηθησουν.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
θυμασαι την παλια σου αγαπη? :cheesy: :grin: :grin: :grin:

ξεχασα το αλλο κοντα στην ομονοια που το ασανσερ ανοιγε απο μια πλευρα και εβγαινες απο αλλη! :grin:
Την θυμάμαι  :grin:

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Μαγκες καλησπερα κ καλη χρονια!!Σκεφτομαι να παρω την Rebeca για μια ωριτσα!Την ειχα παρει περσυ ακριβως τετοιο καιρο και μου αρεσε πολυ!Βεβαια ζηταει 200, και για anal 80 μου ειχε πει περσυ και φετος πιστευω το ιδιο!

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
παρενθεση : στο met την ειχα παρει περσυ! παρκαρα απο πισω με λιγο φοβο μην βρω το αμαξι σπασμενο,αλλα τελικα ολα κομπλε!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
και εγω παιχτη! :sunglasses:  αλλα θα βρουμε καινουριες καλυτερες! ;)
πάω να βρεξω κωλο! :grin: καλη συνεχεια σε ολους! :sunglasses:
αφιερωμενο...
[youtube=200,100]KBalSWs5ngY[/youtube]
Βάλε καμιά φώτο μετά  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom