Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
άστα antisthenis ξεσκεπάστηκες ...
  :2funny: :2funny: :2funny:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
:tooth: :tooth: :tooth: :grin: :grin: :grin: :S :S :S Ρε την τάνα τι μας είπε...

Zanikaionut

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Only you and athisthenis know what happened in the room and its not my business,but your present photos in comparison with your ex agencys photos are overedit.And something more the profile here its yours?
hello,yes that was my profile from london,and the first pictures they are professional,the ones which i have now they are natural without any photoshop or anything like that. :) ;)

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
hello,yes that was my profile from london,and the first pictures they are professional,the ones which i have now they are natural without any photoshop or anything like that. :) ;)
At least you accepted it...but dont speak for big lie because you are wrong.Anyway,if you want my opinion continue to work with old photos,more possibilities for you to have clients :grin:

Zanikaionut

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
At least you accepted it...but dont speak for big lie because you are wrong.Anyway,if you want my opinion continue to work with old photos,more possibilities for you to have clients :grin:
Of course i will accepted because i don't have what to lie about my pictures and that's why i told u yes they are mine because i'm not a liar,and tks but i don't need ur advice,i know better how i look and i have enough work so i know better how to work and what to do.tks anyway :sunglasses: ;)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
περα απο τα κουφα που ακουσαμε και επειδη εγω δεν το μιλω καλα το εγγλεζικο ας της πει κανεις μας οτι οχι μονο δεν πρεπει να βαζουν παραπλανητικες φωτος οχι μονο να εχουν αψογη συμπεριφορα με τους πελατες οχι μονο οταν αρνουνται να βγαλουν τα γουστα μας να γυρναν πισω τα χρηματα αλλα ακι να ριξουν τις τιμες δοιτι στη ρουμανια 180 ευρω ειναι 3/4 μισθου για μια ωρα!!!!!!!ελεος sto katv katv apo εκει ηρθαν σε τετοια σπιια μεγαλωσαν και ας εκτιμαν τα ευρωπουλα που δινει ο καθενας μας!!!!!!!!!!!!!
ετσι για να τις θυμησω απο που ηρθε

Συνημμένα

• uuuu.jpg
    uuuu.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 17

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
περα απο τα κουφα που ακουσαμε και επειδη εγω δεν το μιλω καλα το εγγλεζικο ας της πει κανεις μας οτι οχι μονο δεν πρεπει να βαζουν παραπλανητικες φωτος οχι μονο να εχουν αψογη συμπεριφορα με τους πελατες οχι μονο οταν αρνουνται να βγαλουν τα γουστα μας να γυρναν πισω τα χρηματα αλλα ακι να ριξουν τις τιμες δοιτι στη ρουμανια 180 ευρω ειναι 3/4 μισθου για μια ωρα!!!!!!!ελεος sto katv katv apo εκει ηρθαν σε τετοια σπιια μεγαλωσαν και ας εκτιμαν τα ευρωπουλα που δινει ο καθενας μας!!!!!!!!!!!!!
ετσι για να τις θυμησω απο που ηρθε

ενταξει..ας μην υπερβαλουμε...δοξα και τιμη σε αυτην την χωρα φιλε...η χωρα των υπεργυναικων...εγω δει...μαγκα πειραιωτη πρακτορα να του εχει φαει μια ρουμανα..30000...σε ενα μηνα και ακομα...ειναι ζαλισμενος απο καψουρα...τετοια μετωπικη του ρθε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ενταξει..ας μην υπερβαλουμε...δοξα και τιμη σε αυτην την χωρα φιλε...η χωρα των υπεργυναικων...εγω δει...μαγκα πειραιωτη πρακτορα να του εχει φαει μια ρουμανα..30000...σε ενα μηνα και ακομα...ειναι ζαλισμενος απο καψουρα...τετοια μετωπικη του ρθε...

και μένα η καημένη η Σύνθια ένα iphone 4 μου ζήτησε και δεν της το πήρα ακόμα....

και μου υποσχέθηκε "i will make all your fantasies come true"... :headbang:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
και μένα η καημένη η Σύνθια ένα iphone 4 μου ζήτησε και δεν της το πήρα ακόμα....

xexexe.. μαλλον δεν ηταν καλο κοριτσι αυτην την χρονια....santa-palermo...?

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Of course i will accepted because i don't have what to lie about my pictures and that's why i told u yes they are mine because i'm not a liar,and tks but i don't need ur advice,i know better how i look and i have enough work so i know better how to work and what to do.tks anyway :sunglasses: ;)
Do you know whats the problem dear?That you wrote this phrase...

----After you had not good time of course, you put your sauce full of lies in review that photos are not like me. Thats they BIGGEST lie. My photos are EXACLTY like i am in reality.---

Check your present photos with your old photos and you will see the difference.The review was for your old photos... ;)
Anyway its worthless to speak more and of course you know better from me how to do your job. :cool2:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ελάτε ρε,έληξε το θέμα

μην γίνεστε Λουκέντοι....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Οποιος ενδιαφερεται ας ερθει να βαλει μια χειρα βοηθειας

Εγω μολις γυρισα απο το Αρτεμις και  ο γενικος ειναι ακομα κλειστος..
Τωρα το είδα αυτό! Τι σύμπτωση ειναι αυτή; Λίγες μέρες πριν ήμουν κι εγώ Γερμανια (Ντυσσελντορφ και πέριξ για δουλίτσα). Σκέψου λέει να γαμάω με τον PALERMO δίπλα - δίπλα σε κανένα ΚΙΝΟ σε FKK και να μην το ξέρω! Πήγα στο , στο FKK Club Planet Eden, στο FKK Club Happy Garden και στο FKK Club Dolce Vita. Για τρεις μέρες έκανα καλό tour, στέγνωσα εντελώς από σπέρμα. Την επόμενη φορά να...συντονιστούμε για να γίνει και λίγο χαβαλές. Στο ARTEMIS πηγα πέρυσι, πολύ κόσμο ρε φίλε, σπρώχνεσαι τα Παρασκευοσαββατοκύριακα. Καθημερινές καλύτερα. Άντε και στην επόμενη επίσκεψη παρέα!  

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σκέψου λέει να γαμάω με τον PALERMO δίπλα - δίπλα    

αυτό θα ήταν τιμή σου και μεγάλη σου τύχη.... :2funny: :2funny:

ΥΓ εσύ παντού πήγες,πότε πρόλαβες?

στο Αρτεμις μέχρι Πέμπτη είναι καλά,θα έλεγα Τετάρτη Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες.
Κυριακή Δευτέρα Τρίτη είναι μεν ήσυχα,αλλά λείπουν αρκετές.Οχι βέβαια ότι δεν θα βρεις κάποιες(πολλές΄)που να σου αρέσουν...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Ποιο 4 δεν βγαίνει πια  :2funny: :2funny:

Οικονομικά θα την βγάλεις δεν είναι ενημερωμένη  ;)

Εχει βγει το 5 πες της  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
λάθος είσαι,εδώ βγαίνει ακόμα το 3...πωλείται δηλαδή