mr.Verros
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
'Έχετε να με προτείνετε τουρίστρια να κάνει καλό κλαρίνο μιας και θα πάω να μην πετάξω τα λεφτά!
Τι λέει αυτή?
Τι λέει αυτή?
Ραντεβού τον Δεκέμβρη....Ληξίαρχε!
O Palermo έγραψε γι'αυτήν κανά-δυο σελίδες πίσω και κριτική επίσης,οπότε "διέρχεστε με δική σας ευθύνη"...'Έχετε να με προτείνετε τουρίστρια να κάνει καλό κλαρίνο μιας και θα πάω να μην πετάξω τα λεφτά!
Τι λέει αυτή?
ναι ναι!O Palermo έγραψε γι'αυτήν κανά-δυο σελίδες πίσω και κριτική επίσης,οπότε "διέρχεστε με δική σας ευθύνη"...
Το μονο καλο αυτης της κοντρας (Παλ ερμο - Λουκ) ειναι οτι βλεπουμε κανα καλο μουνι.Και στο κομματι αυτο ο Παλερμο σου ριχνει στα αυτια.Ραντεβού τον Δεκέμβρη....Ληξίαρχε!
Γεγονός!!!Το μονο καλο αυτης της κοντρας (Παλ ερμο - Λουκ) ειναι οτι βλεπουμε κανα καλο μουνι.Και στο κομματι αυτο ο Παλερμο σου ριχνει στα αυτια.
porsche design"Ισπανικό" στόμα τύπε! Άλλης ποιότητας!
Το μονο καλο αυτης της κοντρας (Παλ ερμο - Λουκ) ειναι οτι βλεπουμε κανακαλομουνι.Και στο κομματι αυτο ο Παλερμο σου ριχνει στα αυτια.
Στα συσσίτια πάει αυτή τόσες μέρες εδω?"Ισπανικό" στόμα τύπε! Άλλης ποιότητας!
Εγώ πιστεύω οτι όλο και κάποιοι σαβούρηδες θα την ενισχύουν...Στα συσσίτια πάει αυτή τόσες μέρες εδω?
Mπα.ΣώπαΕγώ πιστεύω οτι όλο και κάποιοι σαβούρηδες θα την ενισχύουν...
Ραντεβού τον Δεκέμβρη....Ληξίαρχε!
Αδερφέ καλά είναι να μη το αλλάξει με κανένα άλλο ο παίχτης γιατί εδώ μέσα δεν ενδιαφέρει η κόντρα του με τον Palermo,ούτε και η προσωπική του γνώμη γι'αυτόν.Εξάλλου όπως λένε και οι Αμερικάνοι:Οι γνώμες είναι σα τις κωλοτρυπίδες,ΟΛΟΙ έχουν κι'απο μίαλοιπόν, κατ' αρχήν μπράβο για τις ωραίες φωτό....η πρώτη είναι νομίζω η Lauryn για τη δεύτερη δεν ξέρω...κι αυτό το έρμο και έρμο συνέχεια δεν σου κρύβω ότι κι εμένα μ' ενοχλεί, ας το αλλάξει με κάτι άλλο, επιτέλους, ο παίχτης....
Σε μετρητα τα θελει η' σε επιταγη???Εδώ η μαντάμ θέλει 200 μόνο για μια απλή επίσκεψη και όλα τ'άλλα έξτρα???
My Services:
Sex In Different Positions, 69 Position, Oral with condom, Deep throat, Masturbation, Striptease, Kissing with tongue, Swedish Massage.
Extras:
Cum on body/Face, Anal sex, Oral without condom, Foot fetish, Rimming, GFE+, Swingers, Swedish Massage, Domination, SM light, Role Plays, Strap-On, Golden shower (to give).
Λές να κάνει και γραμμάτια???Σε μετρητα τα θελει η' σε επιταγη???
Σε μετρητα τα θελει η' σε επιταγη???