Επισκέπτης
Πανω που πηγα να πω ''κατσε να το δει ο Lala και θα σου εξηγησει'' χαχαχα που εισαι ρε Λαλα..!!!
Καλα φιλε μου μολις ξυπνησαααααααααα
Σε διαβαζω σε καλη κατασταση
Ομορφααααααααααααα
Πανω που πηγα να πω ''κατσε να το δει ο Lala και θα σου εξηγησει'' χαχαχα που εισαι ρε Λαλα..!!!
Ποια σε ισιωσε θα μας πεις ομως βρε γιατι εχω κατι πιασιματα στην πλατη...
μπας ερωτευτηκες κανενα cg μπρε ?Παλια ιστορια Λαλα εκτος θεματος του site Δεν μπορουσε να εμφανιστει πιο καταλληλη στιγμη λεμεεε !!!!
Απλα υπαρχει η φημη για το συγκεκριμμενο πρακτορειο οτι οι φωτος 9 στις 10 περιπτωσεις ειναι μουφες
και δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα
Γι αυτο και τα σχολια.
Παντος εγω μια φορα που ετυχε και πηγα σε αυτο το πακτοριο και πιρα την Alisa, δεν διαπιστωσα καποιο σφαλμα ουτε στην επικοινονια ουτε στην κοπελα. Ηταν ακρυβως αυτη που ειχα δει στις φωτο. Μπορει να ετυχε και να ειμουν τυχερος!!
μπας ερωτευτηκες κανενα cg μπρε ?
δεν ειμαι νομιζεις?Εισαι με τα καλα σου ρε (ρητορικη ερωτηση βεβαια) ....
Οχι συμβαινει να ισχυει να ειναι οπως και στις φωτο αλλα τι σημερον ημερα και με την οικονομικη κριση
που μας μαστιζει ποιος ρισκαρει...?
Ρωτα και τον Στρατηγο που εχει 4 στα 4 ?
Μουφες του βγηκαν ολες
Ξεχνάς και κάτι βασικό... Οι τιμές είναι για τουρίστριες...που μένουν στον Βύρωνα!
Ε Λ Ε Ο Σ !
και Ζωγραφου εχει πολλες...Παγκρατι ειναι ρε μην τις υποβαθμιζεις!
Παγκρατι ειναι ρε μην τις υποβαθμιζεις!
Yorgos εδω ειναι τα καλα ρε συ και μεις ψαχνοουμε sτα Ιnte, εδω ρε υπαρχει το 9,3 το καλο Σαμπρινακι, μην ξενιτευόμαστε ρε φιλε εδω ειναι τα καλα λεμεεεε....
Μπα Καισαριανή τωρα τελευταια....
Ρε λαλα εβαλες 8.2 στην Katherine ρε δεν ντρεπεσαι, θα σε μαλωσω παλιοπαιδο, ουτε ισα με την Σαμπρινα και την Λανα ρε δεν ειναι; τσ τσ τσ τι μιζερος που εισαι ρε γαμωτο
Πιπέρι, αλάτι, γαμιέται το Παγκράτι!
Πουτάνες, κότες, ΝεοΣμυρνιώτες!
Whiskey και πάγος, γαμάει ο Παπάγος!
Για να σου θυμήσω παλιές εποχές basket...
και που ξερει ολους τους βαθμους ο τσοπανέιρος?Ποια είναι η Catherine ρε παιδιά?