Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (1 μέλη και 75 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Μην ανυσηχητε, ολες θα ερθουν. Με την οικονομικη κριση εχουν χασει αρκετη πελατεια. Εμενα μου στελνουν μηνηματα ξαφνικα να δουν τι κανω και πως περναω :uglystupid: :uglystupid:

γυρνάει ταινίες να ρεφάρει με ύφεση

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Kαλημερα και καλη Εβδομαδα !!!
Χρονια πολλα στου Θανασηδες και στους Αντωνηδες !!
Το θεμα Tipos , BABY , Luna θεωρηται ληξαν και δεν προκειται να κανω το χατηρι στον απο πανω να μπω σε αντιπαραθεση !!!
Παμε να ξεκινησει η Βδομαδα καλα γιατι εχει και Zafira !!!

Μεγάλες προσδοκίες έχουμε από την Zafira πρόεδρε και να δούμε τι θα γίνει;

Επισκέπτης
FANTOM12 αυτο ειναι αληθεια !! :think:
Το πολυ πολυ να μεινουμε με τον  :bigdick: !!!
Δεν θα ειναι και η πρωτη φορα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Χα! χα! Σωστός

Επισκέπτης
Εγω παντως θα περασω σημερα απο εκει οποτε μεχρι το βραδακι την δικια μου γνωμη θα την εχεται !!!
Οσοι με εμπιστευονται γιατι εχει τεθη ενα τετοιο θεμα θα ακουσουν την γνωμη μου , οι υπολοιποι ας μην την διαβασουν καλυτερα γιατι θα μπερδευτουν !!  ;)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Εγω παντως θα περασω σημερα απο εκει οποτε μεχρι το βραδακι την δικια μου γνωμη θα την εχεται !!!
Οσοι με εμπιστευονται γιατι εχει τεθη ενα τετοιο θεμα θα ακουσουν την γνωμη μου , οι υπολοιποι ας μην την διαβασουν καλυτερα γιατι θα μπερδευτουν !!  ;)
Και τι να την κάνω την γνώμη σου ρε φιλε αφου ηταν full booked πριν έρθει.Ασε μας λες οταν φυγει γιατι προβλεπω να μας αρρωσταίνεις πάλι.

Επισκέπτης
Και τι να την κάνω την γνώμη σου ρε φιλε αφου ηταν full booked πριν έρθει.Ασε μας λες οταν φυγει γιατι προβλεπω να μας αρρωσταίνεις πάλι.
Doc No2 καβατζωσε την μια πρωινη ωρα που εχει μεινει ακομα κενη και αν δεν λεει ακυρωνεις Later !!!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ερχονται Monica Sweetheart και Hellen Saint στη Sexotica Θεσσαλονίκη

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Doc No2 καβατζωσε την μια πρωινη ωρα που εχει μεινει ακομα κενη και αν δεν λεει ακυρωνεις Later !!!
Οχι ρε Baby πρεπει να δουλευουμε που και που.Ασε που το πρωι δεν λειτουργω κανονικα.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Φίλε ΒΑΒΥ, να το ξεκαθαρίσω (ελπίζω για τελευταία φορά):

Σε γνωρίζω πολύ καιρό, σε συμπαθώ και ΠΟΤΕ μου δεν σε αμφισβήτησα. Ισα - ισα μαλιστα σε κάποιες περιόδους έντονων αμφισβητήσεων από άλλους σε στήριξα μέχρι τέλους και σε όλα τα επίπεδα.

Στο πρόσφατο πόλεμο μεταξύ μας όμως μόνος σου αμφισβήτησες:
- Το site με τα "κάποιοι τα τσεπώνουν"
- Εμένα προσωπικά με το "παραπλανητικές κριτικές"
- Τον εαυτό σου με το "αφήνω το λαό να μιλήσει" (αν προτιμάς, εδώ άνοιξες το παράθυρο για να αμφισβητηθείς)

Για να είμαστε και σωστοί στις τοποθετήσεις μας και να μη παριστάνω την παρθένα, ακολούθησα και τόνισα (ίσως και έντονα) αυτές τις "αμφισβητήσεις" που όμως υπενθυμίζω εσύ ξεκίνησες.

Από εκει και πέρα το θέμα για μένα δεν ήταν ποτέ προσωπικό. Κατακρίνω γενικά συμπεριφορές του στυλ "μπορώ να θάβω ασύστολα και ατεκμηρίωτα όσο γουστάρω" από τη μια, και "δεν δέχομαι ούτε στο ελάχιστο τον αντίλογο" από την άλλη. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας στη πορεία χτυπήματα και "κάτω από τη μέση". Αντέδρασα έντονα σε αυτή τη "συμπεριφορά" όμως στα "χτυπήματα" δεν ακολούθησα και δεν πρόκειται να το κάνω..

Η τελευταία παράγραφος είναι το μόνο που, κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να μείνει σαν "τροφή για παραπάνω σκέψη" και ας μας πικράνει. Όλα τα άλλα (περί Luna, Merlin, Sandra και όλες τις πουτάνες της υφηλίου) είναι λεπτομέρειες και για να περνάμε καλά!

Αντε τη καλημέρα μου, καλή βδομάδα και ας έχουμε .... "τυχη" αυτή τη βδομάδα!!  :rockon: :rockon:  :rockon:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Φίλε ΒΑΒΥ, να το ξεκαθαρίσω (ελπίζω για τελευταία φορά):

Σε γνωρίζω πολύ καιρό, σε συμπαθώ και ΠΟΤΕ μου δεν σε αμφισβήτησα. Ισα - ισα μαλιστα σε κάποιες περιόδους έντονων αμφισβητήσεων από άλλους σε στήριξα μέχρι τέλους και σε όλα τα επίπεδα.

Στο πρόσφατο πόλεμο μεταξύ μας όμως μόνος σου αμφισβήτησες:
- Το site με τα "κάποιοι τα τσεπώνουν"
- Εμένα προσωπικά με το "παραπλανητικές κριτικές"
- Τον εαυτό σου με το "αφήνω το λαό να μιλήσει" (αν προτιμάς, εδώ άνοιξες το παράθυρο για να αμφισβητηθείς)

Για να είμαστε και σωστοί στις τοποθετήσεις μας και να μη παριστάνω την παρθένα, ακολούθησα και τόνισα (ίσως και έντονα) αυτές τις "αμφισβητήσεις" που όμως υπενθυμίζω εσύ ξεκίνησες.

Από εκει και πέρα το θέμα για μένα δεν ήταν ποτέ προσωπικό. Κατακρίνω γενικά συμπεριφορές του στυλ "μπορώ να θάβω ασύστολα και ατεκμηρίωτα όσο γουστάρω" από τη μια, και "δεν δέχομαι ούτε στο ελάχιστο τον αντίλογο" από την άλλη. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας στη πορεία χτυπήματα και "κάτω από τη μέση". Αντέδρασα έντονα σε αυτή τη "συμπεριφορά" όμως στα "χτυπήματα" δεν ακολούθησα και δεν πρόκειται να το κάνω..

Η τελευταία παράγραφος είναι το μόνο που, κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να μείνει σαν "τροφή για παραπάνω σκέψη" και ας μας πικράνει. Όλα τα άλλα (περί Luna, Merlin, Sandra και όλες τις πουτάνες της υφηλίου) είναι λεπτομέρειες και για να περνάμε καλά!

Αντε τη καλημέρα μου, καλή βδομάδα και ας έχουμε .... "τυχη" αυτή τη βδομάδα!!  :rockon: :rockon:  :rockon:
Α γεια σου και σενα.Ας ξανακανουμε το site διασκεδαστικο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ναι ρε πουστη μου τύχη. Καλά τα είπε ο Γιακουμάτος. 'Οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν. Τύχη δεν είχαν'!!!! Εγω παντως αυτην την εβδομάδα πονταρω στα Καροσίγουρα.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ναι ρε πουστη μου τύχη. Καλά τα είπε ο Γιακουμάτος. 'Οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν. Τύχη δεν είχαν'!!!! Εγω παντως αυτην την εβδομάδα πονταρω στα Καροσίγουρα.
Good luck

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αντε τη καλημέρα μου, καλή βδομάδα και ας έχουμε .... "TYXH" αυτή τη βδομάδα!!  :rockon: :rockon:  :rockon:
Ναι ρε πουστη μου τύχη. Καλά τα είπε ο Γιακουμάτος. 'Οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν. TYXH δεν είχαν'!!!! Εγω παντως αυτην την εβδομάδα πονταρω στα Καροσίγουρα.
URL]]

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ναι ρε πουστη μου τύχη. Καλά τα είπε ο Γιακουμάτος. 'Οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν. TYXH δεν είχαν'!!!! Εγω παντως αυτην την εβδομάδα πονταρω στα Καροσίγουρα.http://[URL unfurl="true"]www.trivial.gr/forum/user_pix/trivial.gr_mitsotakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Οχι ρε πουστη,παλι με το πουλι στο χερι θα μεινουμε :banghead: :banghead: :banghead:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Ωχ, ωχ, ωχ μας γκαντέμιασες…

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΑΧΑΧΑΧΑ ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η συγκεκριμένη ευχή (που πήγαινε στον ΒΑΒΥ κυρίως) δεν επηρεάζεται ούτε από όλη τη γκαντεμιά της υφηλίου!!  ;) ;) ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom