rabbit16cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
η amber ειναι πρωην στουντιοκοριτσο.για τις αλλες δε ξερωΜπορει καποιος να τις εχει παρει. Κανουν tour παντου γι αυτό ρωτησα.
Hello Athens, αυτές τις μέρες βρέθηκε αυτό το τεμάχιο στην πόλη σας. Ανεβαίνει αύριο Θεσνικη. Κανα νέο, καμιά άποψη κανένας; Τουρκικο πρακτορείο και από το google translate ειδα ψιλοκαλές κριτικές στο en για το τεμάχιο. Πείτε κάτι, για να σώσουμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ μας απέναντι στον τούρκικο ζυγό..
Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έρθει αύριο ;)
Hello Athens, αυτές τις μέρες βρέθηκε αυτό το τεμάχιο στην πόλη σας. Ανεβαίνει αύριο Θεσνικη. Κανα νέο, καμιά άποψη κανένας; Τουρκικο πρακτορείο και από το google translate ειδα ψιλοκαλές κριτικές στο en για το τεμάχιο. Πείτε κάτι, για να σώσουμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ μας απέναντι στον τούρκικο ζυγό..
Δεν είναι δικές της οι φωτό τύπε.Καλό είναι από εμφάνιση...με incall στο Κρεολί...αλλά όχι και για 250€ νομίζω...
Δεν είναι δικές της οι φωτό τύπε.
Πηγες φιλε ? Την ειδες? Για πες μπας κ γλυτωσω τα ευρωπουλα? Τα 250 ειναι πολλα λογω υπηρεσιων η λογω ξενοδοχειου κ εμφανισης?Το γνωρίζω τύπε... Το σχόλιο μου ότι είναι καλό δε βασιζεται σε αυτές... ;)
Προλαβε κανενας να παει?? αν δεν ξερουμε τιποτα μαλλον ειμαι για εδω...
Προλαβε κανενας να παει?? αν δεν ξερουμε τιποτα μαλλον ειμαι για εδω...
Θα μας το πεις τότε το μυστικό;Το γνωρίζω τύπε... Το σχόλιο μου ότι είναι καλό δε βασιζεται σε αυτές... ;)
Θα μας το πεις τότε το μυστικό;
Αγάλι,αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι