You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)
sulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2009
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Αυτή τελευταία φορά που την συνάντησα το είχε "τρίπορτο"ρε παιδία η Anjelina Ros οπώς είχε ονομάστει τι εγίνε ?
Θεσσαλονίκη- Κύπρο -Dubai.
Σε κάποιο από τα 3 θα έκατσε η μπίλια... ;)
Παρεμπιπτόντως ήταν εργαλείο η κυρία..
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.242
- Πόντοι
- 3.820
ωραιο μωρο με ωραιο σωμα γυρω στο 1,70, λευκο δερμα, σφιχτο 2,5 στηθος,ολα με το χαμογελο και τσαχπινια, πολυ φιλοτιμη ιδρωνει στον αγωνα και παρα πολυ καλη πιπα και γλωσσοφιλα.επικοινωνια στα αγγλικα πολυ καλη.τιμια επιλογη αν και λιγο τσιμπημενη τιμη φευγεις πολυ ευχαριστημενος.
Καλησπέρα παιδιά,
Έχουμε καμία πληροφορία για την κοπέλα?
leopold_00
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παιδιά,
Εδω εισαι μαν...εχει παιξει κ σε αρκετες "ταινιες":
Καλα γαμισια!!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.288
Ο αριθμός των κατοίκων της Κίνας έχει ξεπεράσει το 1,3 δις. Παρά το γεγονός όμως ότι οι Κινέζοι είναι τόσοι πολλοί, μοιράζονται μεταξύ τους κάτι λίγο παραπάνω από 200 επίθετα. Δηλαδή, κατά μέσο όρο, κάθε Κινέζος έχει το ίδιο επίθετο με 6,5 εκατομμύρια ομοεθνείς του!
Τύπε απλή συνωνυμία, μην γίνεσαι δύσπιστος :S :S :S
Τύπε απλή συνωνυμία, μην γίνεσαι δύσπιστος :S :S :S
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
ρε παιδια την ομοιοτητα της παει να εκμεταλευτει η κοπελα και εβγαλε ψευδωνυμο lucy liu. δεν ειπε οτι ειναι αυτη. ημαρτον
Συναγωνιστή, για μαλάκες ψάχνει!
Παρεμπιπτόντως εγώ δεν βλέπω καμία ομοιότητα...
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
full booked για σήμερα από χθες το απόγευμαΣυναγωνιστή, για μαλάκες ψάχνει!
Παρεμπιπτόντως εγώ δεν βλέπω καμία ομοιότητα...
Τελικα για την κοπελα εχουμε μαθει τιποτα;
Βλεπω ειναι παρα πολυ καιρο Ελλαδα
rabbit16cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Τελικα για την κοπελα εχουμε μαθει τιποτα;
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
το νου σας! 140 το ειχε 150 το πηγε
επισης,πρεπει να ειναι φιλεναδουλα κ μ αυτη.μοιραζονται ιδια μπικινι κ μπαλκονι χοτελ στις φωτος
επισης,πρεπει να ειναι φιλεναδουλα κ μ αυτη.μοιραζονται ιδια μπικινι κ μπαλκονι χοτελ στις φωτος
το νου σας! 140 το ειχε 150 το πηγε
Μόνο σε πάρτυ που γίνονται στη Μπαρσελόνα πηγαίνει το κορίτσι; Ή μόνο αυτά τα χρεώνει, ενώ στα άλλα πάει για το κέφι της;
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.501
- Πόντοι
- 26.236
Επισης το νου σας ...
Ειναι ο μηνας που οι ανεξαρτητες μαζευουν την καβατζα τους για να πανε μυκονο κ.λ.π το καλοκαιρι με τα φραγκακια μας ...
Τα dear και τα darling κ τα ποσο χαιρομαι που σε ξαναβλεπω θα πανε συνεφο για να κατσει ο κωλος τους στις ξαπλωστρες της μυκονου με τα ευρω μας ...
Ειναι ο μηνας που οι ανεξαρτητες μαζευουν την καβατζα τους για να πανε μυκονο κ.λ.π το καλοκαιρι με τα φραγκακια μας ...
Τα dear και τα darling κ τα ποσο χαιρομαι που σε ξαναβλεπω θα πανε συνεφο για να κατσει ο κωλος τους στις ξαπλωστρες της μυκονου με τα ευρω μας ...
Καλησπέρα παίδες,
για το κορίτσι δεν έχει κανείς πληροφορίες τελικά;
για το κορίτσι δεν έχει κανείς πληροφορίες τελικά;
manosgousgounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Συνάντηση σήμερα με την κοπέλα . Τελείως διαφορετική από τις photo. Το μόνο κοινό που είχε ήταν τα καστανά μαλλιά δεν ήταν ασχημούλα παρόλα αυτά αν η φωτό είναι τόσο διαφορετική μεταβολή και δρόμο. Είχα ξενερώσει πολύ και καλές υπηρεσίες να είχε δεν νομίζω να το ευχαριστιόμουν λόγω της ξενέρας που είχα. Της είπα ότι δεν είναι δικές της και είπε i dont know..
Συνάντηση με την κοπέλα πριν μερικές μέρες. Έτρεμα με τι θα περιμένω παρόλα αυτά οι φωτογραφίες ήταν αρκετά κοντά στην πραγματικότητα με την πιο κοντινή(στο reality) να είναι η 3η που που έχει στο site. Παρόλα αυτά ενώ είχα κανονίσει για 1 ώρα άλλαξαν τα σχέδια. Η κοπέλα ναι μεν φιλική και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας(είναι όντως από την Κορέα όπως είπε) στην πίπα τα χάλασε, μόλις είδε το πουλί μου έκατσε και το κοίταγε για 1min xωρίς να μιλάει λίγο επικρατώντας μια νεκρική σιγή.Αφου το παίρνει τελικά απόφαση και κάνει 2-3 ταλαντώσεις(top 5 από τις χειρότερες πίπες) με το στόμα και αυτό ήταν δεν ήθελε άλλο καθώς με πήγε να βάλει το προφυλακτικό και όταν της είπα να συνεχίσει λίγο ακόμα απλά δυνασχέτισε και πήγαμε κατευθείαν στο γαμήσι . Για φιλιά ούτε λόγος με το σταγονόμετρο. Μου είπε ότι δεν φιλάει στην δουλειά , έπρεπε να της πω ότι το γράφει στο site για να δώσει κάποια υποτυπώδη. Το μοναδικό καλό ήταν ότι όταν ήταν από πάνω κουνιόταν ωραία και η αίσθηση ήταν σε γενικές γραμμές καλή με πιο καλή την στάση στα .Παρόλα αυτά το έληξα στο 30min(πλήρωσα το ποσό που αναλογούσε) γιατί η κοπέλα ήταν πτώμα και δεν είχε συμμετοχή και η ίδια μου είπε ότι δεν είχε κοιμηθεί για 2 μέρες και φαινόταν(λογικό που όρεξη να έχεις). Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα με χάλασε πολύ που πήγε να αποφύγει τα φιλιά, την πίπα (ενώ δεν τιθόταν θέμα καθαριότητας γιατί πάντα πάω καθαρός) και ότι πρακτικά ήταν να ζούσα το Train to Busan(ταινία) . Μπορεί να ήταν λόγω της κούρασης ή ότι δεν τα βρήκαμε στην χημεία dont know...
Συνάντηση με την κοπέλα πριν μερικές μέρες. Έτρεμα με τι θα περιμένω παρόλα αυτά οι φωτογραφίες ήταν αρκετά κοντά στην πραγματικότητα με την πιο κοντινή(στο reality) να είναι η 3η που που έχει στο site. Παρόλα αυτά ενώ είχα κανονίσει για 1 ώρα άλλαξαν τα σχέδια. Η κοπέλα ναι μεν φιλική και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας(είναι όντως από την Κορέα όπως είπε) στην πίπα τα χάλασε, μόλις είδε το πουλί μου έκατσε και το κοίταγε για 1min xωρίς να μιλάει λίγο επικρατώντας μια νεκρική σιγή.Αφου το παίρνει τελικά απόφαση και κάνει 2-3 ταλαντώσεις(top 5 από τις χειρότερες πίπες) με το στόμα και αυτό ήταν δεν ήθελε άλλο καθώς με πήγε να βάλει το προφυλακτικό και όταν της είπα να συνεχίσει λίγο ακόμα απλά δυνασχέτισε και πήγαμε κατευθείαν στο γαμήσι . Για φιλιά ούτε λόγος με το σταγονόμετρο. Μου είπε ότι δεν φιλάει στην δουλειά , έπρεπε να της πω ότι το γράφει στο site για να δώσει κάποια υποτυπώδη. Το μοναδικό καλό ήταν ότι όταν ήταν από πάνω κουνιόταν ωραία και η αίσθηση ήταν σε γενικές γραμμές καλή με πιο καλή την στάση στα .Παρόλα αυτά το έληξα στο 30min(πλήρωσα το ποσό που αναλογούσε) γιατί η κοπέλα ήταν πτώμα και δεν είχε συμμετοχή και η ίδια μου είπε ότι δεν είχε κοιμηθεί για 2 μέρες και φαινόταν(λογικό που όρεξη να έχεις). Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα με χάλασε πολύ που πήγε να αποφύγει τα φιλιά, την πίπα (ενώ δεν τιθόταν θέμα καθαριότητας γιατί πάντα πάω καθαρός) και ότι πρακτικά ήταν να ζούσα το Train to Busan(ταινία) . Μπορεί να ήταν λόγω της κούρασης ή ότι δεν τα βρήκαμε στην χημεία dont know...
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
kamilieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
εδω θα ρωτησεις
Titlover69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 1.076
Καλό είναι από εμφάνιση...με incall στο Κρεολί...αλλά όχι και για 250€ νομίζω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K