Επισκέπτης
εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το πρακτορείο αυτό και μου κάνει εντύπωση που το ακούω
Ποια πηρες πρωτη φορα απο Ζ για να σου πω...
εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το πρακτορείο αυτό και μου κάνει εντύπωση που το ακούω
πρώτη φορά την Tifany πριν απο έναν χρόνο περίπου
καλημερα συναθλητες
baby εκανες citytour στη φυλης,πρεπει ν ανοιξουμε σαμπανια!Τελικα μετα απο επισκεψη που εκανα λογο επιστροφης μου για 48 ωρες στα πατρια εδαφη ναι ειναι η Afina η ιδια αυτη που διαφημιζουν στο Hellas μονο που ειναι αρκετα αλλαγμενη και παρα πολυ αναιδεις χωρις τσιπα επανω της οπως θα ελεγε και ο παππους μου ετσι λοιπον εριξα απλα ενα κατουριμα στο ξενοδοχειο της την χαιρετισα και την εκανα.
Περασα απο το 134 την υπογα πηρα την Τινα Ρουμανακι 19 ετων με σωματακι να το πιεις στο ποτηρι , ε τωρα απο service οκ μπουρδελακι ειναι χαχαχα.
Το απογευματακι στο 144 Συγγρου επεζε Γερμανιδα μελαχρινη Ελενα η καπως ετσι ψηλη με βυζι 2αρι με τα OWO της και ολο τον χρονο που χρειαζεσαι για να το ευχαριστηθης.
Για να δουμε τι θα κανουμε σημερα μετα την θαλασσα ολο και κατι μπορει να μας κατσει.
Για την κυρια Afina θα τα γραψω αναλυτικοτερα πιο μετα.
Η Tifany oπως και μερικες αλλες κοπελες απο τον Ζ δεχονται νεους πελατες που δεν εχουν ξανακλεισει πριν αλλη κοπελα.Ετσι δεν ειχες προβλημα και εγινες regular client..
Oι περισσοτερες ομως κοπελες δεν δεχονται νεους πελατες οποτε εκει εγκειται και το προβλημα με αυτο το πρακτορειο...
Zuzana,μακράν το χειρότερο γραφείο.Επισης μακριά από τη Margo.
δεν μας λες κιολας επ ευκαιρια αν η τινα ειχε πεσμενο μικρο στηθος η'γεματα τριαρια αφου τα λες τοσο ωραια...
Zuzana,μακράν το χειρότερο γραφείο.Επισης μακριά από τη Margo.