BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Για την ώρα λόγο γιορτών Bro , έχουμε και μικρά παιδιά τριγύρω !!!το 2015 βλέπω σε βρισκει κόσμιο bro !
Κάτσε να αρχίσουν τα σχολεία την Πέμπτη !
Για την ώρα λόγο γιορτών Bro , έχουμε και μικρά παιδιά τριγύρω !!!το 2015 βλέπω σε βρισκει κόσμιο bro !
Για την ώρα λόγο γιορτών Bro , έχουμε και μικρά παιδιά τριγύρω !!!
Κάτσε να αρχίσουν τα σχολεία την Πέμπτη !
Όμορφη σαν τις φωτο οι οποίες ειναι άκρως αντιπροσωπευτικές .
Στο σώμα χαλάρωση αρκετή λόγο χασιματος πολλών κιλών λόγο πρόσφατου τοκετού .
Υποτιποδες Σερβιτσιο του στυλ άντε να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα .
Αυτα τα ολίγα για την Κυρια Οντελια !!!
κρίμα και είναι μουναρος
Αν πάω σε λοκαλ τανα είμαι μεταξύ adelina και helena babe. Ποια έχει πιο ωραίο προσωπάκι? Τις υπηρεσίες λίγο πολύ τις είδα που προσφέρουν.
Δεν την εχω δει ποτε !! και εχουν γραψει και γραψει υμνους γι αυτην..καλα το ειχα καταλαβει, οχι οτι και η Αdelina ειναι καμια κουκλα η αλλη η Adelina tou Amour ναι ηταν κουκλα,,Helena Babe θα ξεράσεις με το που θα την δεις. Την πέταξα εξω από το δωμάτιο στο δευτερόλεπτο. Adelina μακραν πιο όμορφη.
Εκεί το μυαλό σου εσένα, ρε σύνελθεεεεεΔεν την εχω δει ποτε !! και εχουν γραψει και γραψει υμνους γι αυτην..καλα το ειχα καταλαβει, οχι οτι και η Αdelina ειναι καμια κουκλα η αλλη η Adelina tou Amour ναι ηταν κουκλα,,
Helena Babe θα ξεράσεις με το που θα την δεις. Την πέταξα εξω από το δωμάτιο στο δευτερόλεπτο. Adelina μακραν πιο όμορφη.
Άλλες ηλικίες φίλε. Η μία πιπινάκι η αλλη βαδίζει προς το μίλφΔεν την εχω δει ποτε !! και εχουν γραψει και γραψει υμνους γι αυτην..καλα το ειχα καταλαβει, οχι οτι και η Αdelina ειναι καμια κουκλα η αλλη η Adelina tou Amour ναι ηταν κουκλα,,
Τι λες τώρα ρε, πιπινάκι είναι και αυτή. Το λέει και η ίδια, HELENA BABEΆλλες ηλικίες φίλε. Η μία πιπινάκι η αλλη βαδίζει προς το μίλφ
Το πιπίνι θέλουμε.Άλλες ηλικίες φίλε. Η μία πιπινάκι η αλλη βαδίζει προς το μίλφ
Μαζί σου ειμαι, άσχετα αν το μιλφ με γάμησε 10 φορές καλυτερα από το πιπινάκι που ´αδειαζε το λιπαντικό με τη μάνικα.Το πιπίνι θέλουμε.
Κλαίω με το όνομα του αρχείου "mounakiad" Θεός και ταλέντο φωτογράφοςΑφού έχει στενό μουνάκι.
Μπα δε φταίει αυτο. Το είχε ξεκολιάσει ο Πρόεδρας και μου το έστειλε μετά.Αφού έχει στενό μουνάκι.
Και το μοντέλο καλό.Κλαίω με το όνομα του αρχείου "mounakiad" Θεός και ταλέντο φωτογράφος
Βάνε.Μπα δε φταίει αυτο. Το είχε ξεκολιάσει ο Πρόεδρας και μου το έστειλε μετά.
Να βάλω και εγώ φοτό;
Αμα αρχισεις να δινεις φωτο θα πέσει ο ServerΜπα δε φταίει αυτο. Το είχε ξεκολιάσει ο Πρόεδρας και μου το έστειλε μετά.
Να βάλω και εγώ φοτό;
Εγώ ο πτωχός γκαυλιάρης την είχα πάρει μόλις είχε φουσκώσει τους βύζουςεπιτελουςςςςςςς ενας λογικος ανθρωπος....ακουω παπαριες για helena babe σωματαρα κτλπ....πειτε ρε μαλακες για το προσωπο.....
οτι ριχνεις 10 εμετους το δευτερολεπτο οταν την δεις....ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ...ακομα κουσουρι μου εχει μεινει απο την φατσα της....εχω εφιαλτες τα βραδια
Αντέχει.Αμα αρχισεις να δινεις φωτο θα πέσει ο Server
εντός Ελλάδος ή εκτός?Αντέχει.
Νομίζω κι ο BABY έχει μερικές. Καμιά δεκαριά υπολογίζω.