Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
499
Πόντοι
516
Είναι μια άποψη και μάλιστα με ενδιαφέρον!!Περιμένω κριτική
Δεν έχω σκοπό να περάσω αλλά δύσκολο μου φαίνεται απο την στιγμή που είσαι παλιός πελάτης του γραφείου να μην θέλουν να μείνεις ευχαριστημένος αλλά όπως και να έχει συμπέρασμα απο τηλ. δεν βγάζεις ότι γνώμη και να σου πει.
Σου πρότεινε κάποια άλλη;

nkon

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

Μάλλον  σου θυμίζει το πρόσωπο της περσινής διαφημιστικής καμπάνιας της Mango ή το εξώφυλλο του τσέχικου MAXIM. ...  
Οποίος πρόλαβε τον Κύριο είδε... :priest: :priest: :priest:  
Για πολλα  :fuck2: :knockinb:  
Αλλά τα 250 (all inclusive πλην anal )δεν ειναι για επαναληπτικές (όχι ότι θα την ξαναδούμε εύκολα, απο σπόντα βρέθηκε στη χώρα μας απο ότι μου είπε... Και θα την κάνει λίαν συντόμως...)

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Οι πληροφορίες για καμπάνιες και εξώφυλλα δεν έχουν καμία προστιθέμενη αξία παίκτη μου. Γράψε μας και δυο σειρούλες να μας περιγράψεις τα πολλα  :fuck2: :knockinb: Εκεί υπάρχει το ζουμί.  

nkon

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Οι πληροφορίες για καμπάνιες και εξώφυλλα δεν έχουν καμία προστιθέμενη αξία παίκτη μου. Γράψε μας και δυο σειρούλες να μας περιγράψεις τα πολλα  :fuck2: :knockinb: Εκεί υπάρχει το ζουμί.  

Εχουν, για να καταλαβεις οτι δε θα περιμενεις σερβις τυπου Anjelina/Dani... poυ παιρνουν πρωτοβουλιες και ειναι πιο ενεργητικες.. ;)
Πηδας ενα πολυ ωραιο ψηλο μοντελο, με απιστευτο πατο  :P (οτι φαινεται στις φοτο) που αντεχει στην κακομεταχειριση-ξεπατωμα χωρις μην μου σου,  γνωριζει τη τεχνη της συνεντευξης (με ή χωρις προφυλαξη) αλλα  εχει εντελως παθητικο ρολο εχοντας ως ηχητικη υποκρουση ενα σταθερο fake βογγητο. Για pse κοιτας αλλου!
ΕΠικοινωνια αριστη στην αγγλικη, και εκει που πιστεψα στο δευτερο μισαωρο οτι παει να μου φαει το δευτερο γυρο με την παρλα ξεκινησαμε και τελειωσαμε και το δευτερο γυρο με αποτελεσμα να κατσω 20 λεπτα παραπανω χωρις να γινει καμια νυξη απο μερους της..                                                                                                                                                            

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Εχουν, για να καταλαβεις οτι δε θα περιμενεις σερβις τυπου Anjelina/Dani... poυ παιρνουν πρωτοβουλιες και ειναι πιο ενεργητικες.. ;)
Πηδας ενα πολυ ωραιο ψηλο μοντελο, με απιστευτο πατο  :P (οτι φαινεται στις φοτο) που αντεχει στην κακομεταχειριση-ξεπατωμα χωρις μην μου σου,  γνωριζει τη τεχνη της συνεντευξης (με ή χωρις προφυλαξη) αλλα  εχει εντελως παθητικο ρολο εχοντας ως ηχητικη υποκρουση ενα σταθερο fake βογγητο. Για pse κοιτας αλλου!
ΕΠικοινωνια αριστη στην αγγλικη, και εκει που πιστεψα στο δευτερο μισαωρο οτι παει να μου φαει το δευτερο γυρο με την παρλα ξεκινησαμε και τελειωσαμε και το δευτερο γυρο με αποτελεσμα να κατσω 20 λεπτα παραπανω χωρις να γινει καμια νυξη απο μερους της..                                                                                                                                                            
Τώρα τα είπες καλά παίκτη  :thumbsup:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
Μάλλον  σου θυμίζει το πρόσωπο της περσινής διαφημιστικής καμπάνιας της Mango ή το εξώφυλλο του τσέχικου MAXIM. ... 
Οποίος πρόλαβε τον Κύριο είδε... :priest: :priest: :priest: 
Για πολλα  :fuck2: :knockinb: 
Φίλε nkon από περιέργεια... ξέρεις τεύχος MAXIM;

nkon

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε nkon από περιέργεια... ξέρεις τεύχος MAXIM;

Δυστυχως δεν ρωτησα. Απλα μου εδειξε τις φοτος στο κινητο της απο αφισες της στο δρομο μετα το βλεμμα δυσπιστιας  :huh: που εισεπραξε στην ατακα της οτι εργαζεται ως μοντελο για να πληρωσει τα διδακτρα για τη σχολη νομικης ..

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Δυστυχως δεν ρωτησα. Απλα μου εδειξε τις φοτος στο κινητο της απο αφισες της στο δρομο μετα το βλεμμα δυσπιστιας  :huh: που εισεπραξε στην ατακα της οτι εργαζεται ως μοντελο για να πληρωσει τα διδακτρα για τη σχολη νομικης ..
:2funny:  Πολύ ακριβή και δύσκολη η Νομική σχολή στην Τσεχία. Γαμιέσαι κυριολεκτικά για να την τελειώσεις  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom