You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συγνωμη κιολας καλη η κρυσταλ αλλα σε αυτην τα σκαω τα 500 θεοκοματος τι να λεμε αν ερθει δεν θα το σκεφτω ουτε δευτερολεπτο!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
δεν βοηθας,Συγνωμη κιολας καλη η κρυσταλ αλλα σε αυτην τα σκαω τα 500 θεοκοματος τι να λεμε αν ερθει δεν θα το σκεφτω ουτε δευτερολεπτο!
νομιζω δηλαδη
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ωραια γλωσιτσα
αλλα τα 500 σε ποια θα τα σκασεις δεν μας ειπες...
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να σου πω την αλληθεια εγω θελω να σκασω γυρω στα 250-300 με anal στο πακετο γιαυτο ειχα ψηθει για μανσι γιατι εστειλα email και μου ειπαν 250 με ολες τις υπηρεσιες.Αλλα με αυτα που διαβασα αστο καλυτερα...τωρα περιμενω να ερθει κανα καλο...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Χρησιμοποίησε το link που είναι στο κάτω μέρος του προφίλ. Το To Link To ***** Directly Please Use:Συγνωμη κιολας καλη η κρυσταλ αλλα σε αυτην τα σκαω τα 500 θεοκοματος τι να λεμε αν ερθει δεν θα το σκεφτω ουτε δευτερολεπτο!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
γεια σου ρε μαστρο antistheni
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Α καλα δεν πηρα γραμμη οτι το link ηταν για τον πουτσο.
Επισκέπτης
Γνωρίζει κανείς συνάδελφος αν θα έρθει για CT στην Αθήνα η γνωστή πορνοστάρ Sabrina Rose?
Than88 σε βρισκω πολυ ενημερωμενο και με αρεσεις - κριμα που θα τν κανεις αρχες ιουλιου- ξερω- η δικια μου γνωμη ειναι κανε το βημα ζησε την ζωη γιατι ειναι λιγη και ωραιαΦίλε Iblis η λιθουανική είναι από τις αρχαιότερες γλώσσες του κόσμου. Ουδεμία σχέση με τη ρωσική που δημιουργήθηκε μόλις το 14ο αιώνα. Ενημερωτικά... ;) ;) ;)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Than88 σε βρισκω πολυ ενημερωμενο και με αρεσεις - κριμα που θα τν κανεις αρχες ιουλιου- ξερω- η δικια μου γνωμη ειναι κανε το βημα ζησε την ζωη γιατι ειναι λιγη και ωραια
άντε μπράβο, κάποιος επιτέλους να αποδείξει ότι έχει balls...
το email μου για όποιον θέλει στη διάθεσή τουThan88 σε βρισκω πολυ ενημερωμενο και με αρεσεις - κριμα που θα τν κανεις αρχες ιουλιου- ξερω- η δικια μου γνωμη ειναι κανε το βημα ζησε την ζωη γιατι ειναι λιγη και ωραια
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
@ ereunitikos,Συγνωμη κιολας καλη η κρυσταλ αλλα σε αυτην τα σκαω τα 500 θεοκοματος τι να λεμε αν ερθει δεν θα το σκεφτω ουτε δευτερολεπτο!
Εάν ακούς τους παλαιότερους, θα μάθεις (χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις "δίδακτρα" για τις πιθανές κακές επιλογές) πως οι φωτογραφίες ΔΕΝ είναι το παν. Πάνε www.bourdela.com/content/view/1579/1]Crystal[/url] που σου λένε, να ξεχάσεις το όνομά σου. Εάν πάλι, θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, θα μάθεις (εννοείται πληρώνοντας τις κακές επιλογές) πως το PhotoShop κάνει παπάδες! Όχι πως η http://www.zuzana.com/?MId=259]Kimberly[/url] του Mr Z δεν είναι καλό μουνί... αλλά σαν την Miss "καταπιόλα 2008" www.bourdela.com/content/view/1579/1]Crystal[/url] δεν είναι!
Επισκέπτης
Σωστος το καρντασι.
Καλες οι φωτο αλλα δεν φτανουν.
Τα φραγκα που δινουμε δεν τα δινουμε για την ομορφια αλλα για το Service.
Οσο για την Krystal τα εχουμε πει εδω μεσα 100 φορες.
Βεβαια δεν ξερω ποσο θα αρεσει στον ektora γιατι απο οτι εχω παρατηρηση εχει πολυ GFE γουστα και μπορει να τον χαλασει το Nymfo που βγαζει η φιλεναδα μας.
Καλες οι φωτο αλλα δεν φτανουν.
Οσο για την Krystal τα εχουμε πει εδω μεσα 100 φορες.
Βεβαια δεν ξερω ποσο θα αρεσει στον ektora γιατι απο οτι εχω παρατηρηση εχει πολυ GFE γουστα και μπορει να τον χαλασει το Nymfo που βγαζει η φιλεναδα μας.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγώ τα δίνω και για τα δύο πάντως. Ομορφιά και service, εάν ένα από τα δύο δεν είναι υψηλό θεωρώ την συνάντηση αποτυχία.
IMHO
scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
+100000000000000000000
Εγώ τα δίνω και για τα δύο πάντως. Ομορφιά και service, εάν ένα από τα δύο δεν είναι υψηλό θεωρώ την συνάντηση αποτυχία.
IMHO
Επισκέπτης
Μαζι σου IMHO απλα αυτο που λεω ειναι επειδη πολλοι δινουν βαση μονο στην εμφανιση τονιζω το Service για αυτο τον λογο.Εγώ τα δίνω και για τα δύο πάντως. Ομορφιά και service, εάν ένα από τα δύο δεν είναι υψηλό θεωρώ την συνάντηση αποτυχία.
IMHO
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μαζι σου IMHO απλα αυτο που λεω ειναι επειδη πολλοι δινουν βαση μονο στην εμφανιση τονιζω το Service για αυτο τον λογο.
Ναι, μαζί σου τότε. Γλαστρούλες τύπου don't touch me, κλωτσιές στο σβέρκο θέλουν....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K