Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (3 μέλη και 97 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παω στην μαχη...γεια παιδια...θα επανελθω με ριβιου :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Ετσι ετσι αυτο ειναι που γουσταρω οτι ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα. :rockon:

Συνημμένα

• p38012_2.jpg
    p38012_2.jpg
    227,5 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Aντε ρε Εκτορα θα μας πεις η το κρατας για μυστικο? :grin:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ο κόσμος ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ τις Ρωσσίδες τάνες.... εχετε χιλιόμετρα να γράψετε και τότε τα λέμε....για κάποιους που μου
έλεγαν ιστορίες....

ΑΛΛΑ που είναι τους έχω χάσει!!! :think:

Υ.Γ. Πολλούς πράσινους ΒΛΕΠΩ σήμερα ή εχουν πρόβλημα τα ματάκια μου???

Επισκέπτης
Ελα ρε φιλε Υura επειδη βαλαμε και κανα δυο ρωσσιδουλες γιατι μας τη λες οτι τις ανακαλυψαμε τωρα δηλ?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εδώ και κάμποσο καιρό ακούω από τις σιτυτουρίστριες ότι κυκλοφορεί "τύπος" που τις παίρνει τζάμπα με αντάλλαγμα να τους γράψει κριτική και με αυτό το τρόπο να αυξηθεί η πελατεία τους. Μάλιστα κάποια από αυτές το εκμυστηρεύτικε και σε φίλους κάποιο βράδυ που πίναμε το ποτάκι μας.. Δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία μεχρι χτες βράδυ όπου συνάντησα κάποια που ήταν έξαλλη από το τουρ της στην Αθήνα. Προσέξτε:

My tour was very very bad
Γιατί μωρό μου?
Because I did not earn any money.
"E αυτά συμβαίνουν" της απαντάω, "ξέρεις καμιά φορά μπορεί να φταίει η διαφήμιση, οι κριτικές, ο ανταγωνισμός..."
But we did everything: we advertised, we put good pictures and I even fucked a guy for free to give me a good review! And you know what he did??
Τι μωράκι μου σου έκανε?
He wrote me a review and he put me 7!! Oooooh I am soooo angry!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδιά μετά από αυτό δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω:

[size=20pt]RESPECT ΜΕΓΙΣΤΕ![/size] (και ξέρει αυτός για ποιον μιλάω)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
respect @ Tipos
που την αρπαξες την πρασινιλα?
μη μου πεις οτι προσπαθησες να αυτοκτονησεις? :2funny: :2funny: :2funny:

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
Εδώ και κάμποσο καιρό ακούω από τις σιτυτουρίστριες ότι κυκλοφορεί "τύπος" που τις παίρνει τζάμπα με αντάλλαγμα να τους γράψει κριτική και με αυτό το τρόπο να αυξηθεί η πελατεία τους. Μάλιστα κάποια από αυτές το εκμυστηρεύτικε και σε φίλους κάποιο βράδυ που πίναμε το ποτάκι μας.. Δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία μεχρι χτες βράδυ όπου συνάντησα κάποια που ήταν έξαλλη από το τουρ της στην Αθήνα. Προσέξτε:

Γιατί μωρό μου?
"E αυτά συμβαίνουν" της απαντάω, "ξέρεις καμιά φορά μπορεί να φταίει η διαφήμιση, οι κριτικές, ο ανταγωνισμός..."
But we did everything: we advertised, we put good pictures and I even fucked a guy for free to give me a good review! And you know what he did??
Τι μωράκι μου σου έκανε?
He wrote me a review of 7!! Oooooh I am soooo angry!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτη ειναι μαλλον κακη βδομαδα......!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Γιατί ρε? Μια χαρά βδομάδα είναι! :) :)

Από χτες γελάω ...

όσο για το πρασίνισμα το έβαλα μόνος μου, γιατί προφανώς κάποιο κανόνα παράβηκα.

Επισκέπτης

Γιατί μωρό μου?
Τι μωράκι μου σου έκανε?
He wrote me a review and he put me 7!! Oooooh I am soooo angry!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιζουν και τετοια Κυριε Τipos δηλ ε?

Επισκέπτης
striantaf τελικα δεν θα σε απατηση το γυναικακι σου ρε συ, θα παω για ''καθαρισμα'', νομιζω δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom