Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (2 μέλη και 81 επισκέπτες)

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός που λέω είναι άνθρωπος? όχι ο "ο άνθρωπος ελέφαντας". Είπαμε extreme αλλά να αρχίσουμε ατάκες του στυλ "θα σου πετάξω το λάσο για να σε πιάσω" σε αυτή την ηλικία με τον Μουτόμπο (βετεράνος παίχτης NBA denver nuggets και δες που κατάντησε...) θέλει γερό στομάχι εκτός από μεγάλη διάμετρο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:-*

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τον είδα. ΕΠΟΣ. Είναι απλά άτομο που δεν έχει γκόμενα, βγήκε φωτό με το τυροπυτάκι/βρακάκι του και περιμένει καμιά 50αρού να γαμήσει. Και για το ξεκάρφωμα: NO CHARGE JUST HAVING FUN, I LOVE HAVING SEX.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Πλάκα με κάνεις ρε μεγάλε;;;

Ε άντε γαμηθείτε.. [youtube=425,350]P0tCJX6FUTk&feature=related[/youtube]

Ο άνθρωπος θέλει να μας διδάξει τον έρωτα απλόχερα και απλόκωλα και κυρίως αφιλοκερδώς και οι μπύρες δικές του και αρχίσατε τα "πλάκα με κάνεις", "δεν ξέρω", "θα δω" κτλ.

Υ.Γ.: ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί δεν είναι City Tour ο Τζώρτζης?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εμενα παντος και αυτη η βδομαδα καλα με παει.
εσένα δεν υπάρχει εβδομάδα μέσα στον χρόνο που να μην σε πάει καλά.
Φτου σου να μην σε ματιάξουμε γιατί έναν σε έχουμε...

Επισκέπτης
Παω ομως και κανω τα τσεκ απ μου στο γιατρο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=220,175]YAivGieAbiE[/youtube]

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παω ομως και κανω τα τσεκ απ μου στο γιατρο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=220,175]YAivGieAbiE[/youtube]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλάτε ρε παιδιά. Μια παρέα ήμαστε..

Πήγα τις προάλλες να πηδήξω και μου ήρθε εγκεφαλικό και κατέληξα να ζητάω ντεπόν.. Μου έδωσε τελικά ένα impolsum ibolsum κάπως έτσι και μετά έβλεπα έντονα χρώματα και πράσινα βατραχάκια. όΧι τίποτα άλλο δηλ. αλλά έχασα τζαμπα ένα μισάωρο χωρίς δράση....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλάτε ρε παιδιά. Μια παρέα ήμαστε..

Πήγα τις προάλλες να πηδήξω και μου ήρθε εγκεφαλικό και κατέληξα να ζητάω ντεπόν.. Μου έδωσε τελικά ένα impolsum ibolsum κάπως έτσι και μετά έβλεπα έντονα χρώματα και πράσινα βατραχάκια. όΧι τίποτα άλλο δηλ. αλλά έχασα τζαμπα ένα μισάωρο χωρίς δράση....
Πάλι καλά που δεν σου έδωσε imodium να τρέχεις και να μην φτάνεις

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πάντως παιδιά πολλά λέφτά σκορπάτε στις ακριβές πουτάνες και γνώμη μου είναι ότι έχετε ξεφύγει,έχετε χάσει το μέτρο.Με τόσα λεφτά θα μπορούσατε να ξεσκίσετε όποια ελληνίδα θέλετε που είναι και ωραία γκομενάκια και έχουν και ένα τουπεδάκι που σε καυλώνει βρε παιδί μου.Κάθησα και ασχολήθηκα λίγο με τό τί γίνεται και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απο τα γραφόμενα των περισ΄σοτέρων.Sorry αν σας λυπώ με τα λεγόμενά μου,αλλά αυτή είναι η αλήθεια. :S

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
πάντως παιδιά πολλά λέφτά σκορπάτε στις ακριβές πουτάνες και γνώμη μου είναι ότι έχετε ξεφύγει,έχετε χάσει το μέτρο.Με τόσα λεφτά θα μπορούσατε να ξεσκίσετε όποια ελληνίδα θέλετε που είναι και ωραία γκομενάκια και έχουν και ένα τουπεδάκι που σε καυλώνει βρε παιδί μου.Κάθησα και ασχολήθηκα λίγο με τό τί γίνεται και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απο τα γραφόμενα των περισ΄σοτέρων.Sorry αν σας λυπώ με τα λεγόμενά μου,αλλά αυτή είναι η αλήθεια. :S

...και από που προκύπτει πως δεν πηδάμε free γκομενάκια ρε ακάποτε?

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10

Μα για να μην πάμε με Ελληνίδα ελεύθερη γίνεται αυτό.Να μην κολλήσουμε και μας ψάχνουν οι οικογένειές μας.Γαμάς 2 ώρες έναν μούναρο και μετά δεν σε ξέρω , δεν με ξέρεις.Αυτό το άθλημα δεν ταιριάζει σε μικρούς και ελεύθερους γιατί τα λεφτά είναι πολλά και τα μουνιά έξω περιμένουν.

Επισκέπτης
Κimberly μια απο τα ιδια...Το μυαλο της στο γκομενο στη Βουδαπεστη το χει συνεχεια!Αγγαρεια και μεγαλο θεατρο.Απο χημεια ουτε τη βαση δε πιασαμε παρολο που συναντιομαστε για δευτερη φορα.Πλαστικη κουκλα ρομποτ το κοριτσι.Το πιο ξενερωτο και ψευτικο date που εχω κανει τον τελευταιο χρονο.Εμφανιση ατημελητη και απροσεχτη...
Πιο καλα περασα στον καφε που ηπια πριν με εναν παλλικαρι γαμω τα ατομα παρα στο meeting...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
NOEMI απλα μετρια,  ωραιο σωματακι μαυρισμενο απο solarioum βυζι σπυρι, ευγενικη ok, αλλα κομοδινο στο κρεβατι τοσο απλα..... ο καφες ηταν πολλη καλυτερος  ;)

mal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
paideia exw kleisei me agata ,exei kanei kanenas test drive :huh:

Επισκέπτης
Που σαι ρε striantaf?Και συ ψωνισες απο σβερκο βλεπω!!Και συ περασες καλυτερα στον καφε απ οτι βλεπω :2funny: :2funny: :2funny:

Sημερα τελικα ηταν μια υπεροχη μερα! :headbang: :headbang:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Sandra μια απο τα ιδια , παλι ερωτευτηκα γαμω το σπιτι μου.
Οσο για αυτο που ρωτας ακαποτε σου απαντησε ο staefano με δυο λογια και δεν χρειαζονται αλλα .
Kimberly as usual.
Noemi πορτατιφ αλλα την κανει την δουλιτσα της,
Γαμω την Λιθουανια μου.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
super μερα μην γαμησω τιποτα δεν πηγε καλα, ρε μπας και καποιος απο εδω ειναι γκαντεμης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το ιδιο  σκεφτομουν και γω ρε........ :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα δεν ερθει κανα δοκιμασμενο και σιγουρο παντως τελος τα ct!  :grin: :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Noemi πορτατιφ αλλα την κανει την δουλιτσα της,
Γαμω την Λιθουανια μου.
[/quote]μονο την δουλιτσα της και τιποτε αλλο, παπαρια καλαβρεζικα δηλαδη!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
φιλε σριανταφ,σημερα ειχα μιτινγκ με νοεμι,μια χαρα ηταν ρε συ...και διαθεση και συμμετοχη και ολα...πολλυ καλο κομματι ηταν :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom