tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Victoria !!!Αλλιώς δεν θα ήταν κουίζ.
Victoria !!!Αλλιώς δεν θα ήταν κουίζ.
Ευχαριστώ για το σχόλιο.τυπε ειλικρινά τώρα, ποια είναι ηγκομενα είναι το θέμα η ότι έχεις μεγάλο πουλί; ;)
Mario this is clasic gavros dick.A new star rising
Yorkie μην ανησυχείς για τη φίλη σου, δεν την χάλασα. Το σχόλιο ήταν ότι μου είπε ότι πια δεν δίνει δεν έχει ανάγκη να το κάνει, κονομάει χοντρά και χωρίς αυτό. Το όσοι πήρανε πήρανε αυτό σήμαινε. Τώρα αν κάποιοι παλιοί φίλοι εξακολουθείτε να παίρνετε μαγκιά σας. Και βέβαια αν στο μέλλον πάρει και κανένας νέος καλύτερα να μην το πει. Δεν θα είναι και πολύ τιμητικό νομίζω.τύπε άσχετο με αυτή τη γκόμενα που πήρες τώρα,αλλά είχες αφήσει υπονοούμενο πως σου είχε δώσει κώλο η Juliet.
Με τέτοιο παλούκι έκατσε να τον φάει απ'τον κώλο;;;; :S
Υποκλίνομαι στον πρόεδρο. Είδες βελτίωση? Αλλά μόνο σε αυτό, στα υπόλοιπα συνεχίζει να πρέπει να γουστάρεις να κάνεις εσύ παιχνίδι.Victoria !!!
Για τους συλλέκτες των πορνοκοριτσιών...εάν ισχύει.
Τα αποκαλυπτήρια.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=560502;image[/img[/URL]]
[/quote]
Κριτική δεν ανέβασες. Δέχτηκε να μαγνητοσκοπήσεις το γαμήσι; Περίεργο μου φαίνεται...
Εγώ άλλο κατάλαβα εξ'αρχής.Πως της τον πήρες.Yorkie μην ανησυχείς για τη φίλη σου, δεν την χάλασα. Το σχόλιο ήταν ότι μου είπε ότι πια δεν δίνει δεν έχει ανάγκη να το κάνει, κονομάει χοντρά και χωρίς αυτό. Το όσοι πήρανε πήρανε αυτό σήμαινε. Τώρα αν κάποιοι παλιοί φίλοι εξακολουθείτε να παίρνετε μαγκιά σας. Και βέβαια αν στο μέλλον πάρει και κανένας νέος καλύτερα να μην το πει. Δεν θα είναι και πολύ τιμητικό νομίζω.
Να σε ρωτώσω και εγώ κάτι? Πολύ ενδιαφέρον για Juliet. Ρωτάς γιατί δεν πήρες και εσύ ή είσαι τσιμπημένος μαζί της? Η αλήθεια είναι ''ερωτεύσιμη΄΄.
Δεν την πήρανε και τα χρόνια, 28 είναι. Εκτός αν είσαι μικρότερος.Εγώ άλλο κατάλαβα εξ'αρχής.Πως της τον πήρες.
Και από τη στιγμή που δεν τον έχει δώσει σε άλλους, πως γίνεται και έκατσε να τον φάει σε σένα που είσαι πάνω από τον μέσο όρο;
Αλλά αφού δεν πήρες,τότε σημείωσε άκυρο,λάθος κατάλαβα.
Εμφανίσιμη ναι είναι,ερωτεύσιμη όχι,τουλάχιστον για μένα.Μπορεί να ήτανε πριν κάποια χρόνια.
Λάθος κάνεις.
Αυτό νομίζω ότι το έχω πάρει...
Άντε να βάλω βοήθεια από σήμερα. Εύκολο το έκανα.
Ναι, τις διαβασαμε τις κριτικες σου.Μούφα φάση και αυτή και η Ally η πορτορικάνα, όταν είναι θα γράψω και κριτική
Μηπως ειναι μια μπολονεζ με ονομα που ξεκιναει απο Μ και τελειωνει n ? ;-)
ρεμαλι τι κανεις