Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (4 μέλη και 66 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
τύπε άσχετο με αυτή τη γκόμενα που πήρες τώρα,αλλά είχες αφήσει υπονοούμενο πως σου είχε δώσει κώλο η Juliet.
Με τέτοιο παλούκι έκατσε να τον φάει απ'τον κώλο;;;;  :S
Yorkie μην ανησυχείς για τη φίλη σου, δεν την χάλασα.  :2funny:  Το σχόλιο ήταν ότι μου είπε ότι πια δεν δίνει δεν έχει ανάγκη να το κάνει, κονομάει χοντρά και χωρίς αυτό. Το όσοι πήρανε πήρανε αυτό σήμαινε. Τώρα αν κάποιοι παλιοί φίλοι εξακολουθείτε να παίρνετε μαγκιά σας. Και βέβαια αν στο μέλλον πάρει και κανένας νέος καλύτερα να μην το πει. Δεν θα είναι και πολύ τιμητικό νομίζω. :2funny:
Να σε ρωτώσω και εγώ κάτι? Πολύ ενδιαφέρον για Juliet. Ρωτάς γιατί δεν πήρες και εσύ ή είσαι τσιμπημένος μαζί της? Η αλήθεια είναι ''ερωτεύσιμη΄΄.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και ένα δώρο στον πρόεδρο στον οποίο και πάλι υποκλίνομαι.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Μπαζάκια και τα δύο όμως

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Τα αποκαλυπτήρια.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=560502;image[/img[/URL]]
[/quote]

Κριτική δεν ανέβασες. Δέχτηκε να μαγνητοσκοπήσεις το γαμήσι; Περίεργο μου φαίνεται...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Yorkie μην ανησυχείς για τη φίλη σου, δεν την χάλασα.  :2funny:  Το σχόλιο ήταν ότι μου είπε ότι πια δεν δίνει δεν έχει ανάγκη να το κάνει, κονομάει χοντρά και χωρίς αυτό. Το όσοι πήρανε πήρανε αυτό σήμαινε. Τώρα αν κάποιοι παλιοί φίλοι εξακολουθείτε να παίρνετε μαγκιά σας. Και βέβαια αν στο μέλλον πάρει και κανένας νέος καλύτερα να μην το πει. Δεν θα είναι και πολύ τιμητικό νομίζω. :2funny:
Να σε ρωτώσω και εγώ κάτι? Πολύ ενδιαφέρον για Juliet. Ρωτάς γιατί δεν πήρες και εσύ ή είσαι τσιμπημένος μαζί της? Η αλήθεια είναι ''ερωτεύσιμη΄΄.
Εγώ άλλο κατάλαβα εξ'αρχής.Πως της τον πήρες.
Και από τη στιγμή που δεν τον έχει δώσει σε άλλους, πως γίνεται και έκατσε να τον φάει σε σένα που είσαι πάνω από τον μέσο όρο;
Αλλά αφού δεν πήρες,τότε σημείωσε άκυρο,λάθος κατάλαβα.

Εμφανίσιμη ναι είναι,ερωτεύσιμη όχι,τουλάχιστον για μένα.Μπορεί να ήτανε πριν κάποια χρόνια.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εγώ άλλο κατάλαβα εξ'αρχής.Πως της τον πήρες.
Και από τη στιγμή που δεν τον έχει δώσει σε άλλους, πως γίνεται και έκατσε να τον φάει σε σένα που είσαι πάνω από τον μέσο όρο;
Αλλά αφού δεν πήρες,τότε σημείωσε άκυρο,λάθος κατάλαβα.

Εμφανίσιμη ναι είναι,ερωτεύσιμη όχι,τουλάχιστον για μένα.Μπορεί να ήτανε πριν κάποια χρόνια.
Δεν την πήρανε και τα χρόνια, 28 είναι. Εκτός αν είσαι μικρότερος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μούφα φάση και αυτή και η Ally η πορτορικάνα, όταν είναι θα γράψω και κριτική
Ναι, τις διαβασαμε τις κριτικες σου.
Στο μισαωρο και αφου πηδας μια φορα, το παιζεις δυσαρεστημενος και ζητας να φυγεις με τα μισα λεφτα πισω.
Ωραιοοοοοοοοοοο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom