You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μπραβο ρε αντε με το καλο , σιδερενιος και καλη επιστροφη στους αγωνιστικους χωρους!!
Μπραβο στο κοριτσι να μας ξαναρθει τοτε!
Μπραβο στο κοριτσι να μας ξαναρθει τοτε!
Επισκέπτης
Ειναι απο τα ct που ενας καλος σιτιτουριστρας οφειλει να εχει παρει.....
Επισκέπτης
Οχι και κουλακης ρε ektora!
H nataly παντα οταν ερχεται full booked ειναι!Πρεπει να μεριμνας νωριτερα συντροφε!
H nataly παντα οταν ερχεται full booked ειναι!Πρεπει να μεριμνας νωριτερα συντροφε!
Με τιμη προς το συναγωνιστη varnali ου οποιου διαβασα το review για Crystal και συμφωνω σε ολα εκτος απο το απο κατω σημειο.
Υ.Γ. 2: Ελπίζω ότι η Crystal θα παραμείνει προσιτή όπως και η φίλη της η Mina, η οποία αν και με διθυραμβικά σχόλια και φανατικούς πελάτες δεν καβάλησε το καλάμι, απαντά στα SMS και δεν εξαφανίζεται, όπως π.χ. έπραξε στο τελευταίο της tour η συμπατριώτισσά τους η Donna, η οποία από κάποια στιγμή και ύστερα δεν απαντούσε σε μηνύματα και ήταν άφαντη. Για τον λόγο αυτό την έβαλα στην black list μου και δεν πρόκειται να την ξανατιμήσω.
Λοιπον φιλε κανεις ενα μικρο λαθακι για την Donna και θα σου εξηγησω το γιατι.
Τα sms τα στελνεις στο αντζεντη της ο οποιος ειναι ο ιδιος με της Crystal και μην μασας με τις δηθεν απαντησεις που παιρνεις οι οποιες σου λενε φιλια και αγαπες.
Ακριβως τον ιδιο εχει και η Mina και πιο παλια ειχε και η Bibi.
Αυτο για να μην βαζεις σε Black list χωρις λογο ανθρωπους.
Τωρα για τα υπολοιπα μαζι σου.
ΒΑΒΥ
Συμπολεμιστή στα χαρακώματα της Ρουμανίας BABY!! Αν εγώ είμαι ανθυπολοχαγός στο παρόν forum εσύ είσαι σίγουρα στρατηγός. Ως εκ τούτου και επειδή σε πιστεύω (δεν το είχα καν υποψιαστεί) όσον αφορά τον κοινό ατζέντη των υπέροχων κοριτσιών από την Ρουμανία δεν θα αντιλέξω πλην όμως υποβάλλω την ένσταση του ότι από λόγους σεβασμού προς τους πελάτες θα έπρεπε να απαντά έστω και αρνητικά. Η μη απάντηση ύστερα μάλιστα από απανωτά SMS μου θεωρώ ότι δείχνει τουλάχιστον ίχνος περιφρόνησης σε πελάτη και μάλιστα δοκιμασμένο. Επειδή πράγματι η Donna είναι μια νεράϊδα του sex όταν ξανάρθει (μήπως ξέρεις πότε?) θα την τιμήσω ξανά υπακούοντας στα κελεύσματα του στρατηγού BABY.
Επισκέπτης
Mina και Crystal Crown πηραν παραταση και θα παραμεινουν στα εγχωρια εδαφη εως την 1.06. !
Κάποιες κοπέλες φίλε μου ζουν για να γαμούν δε γαμούν μόνο για τα λεφτά. ;) ;) ;)σορρυ λαλακουκακι...για το κουλακι ...καλα ρε συ...η ναταλι δεν κουραζεται...σε ολουσ ειναι καλο το σερβις..με εχετε τρελανει με την παρτι της...
Φρόντισε να κανονίσεις νωρίς μόνο για να μην τη χάσεις.συμφονω φιλε...πολλυ καιρο βλεπω το φαινομενο ναταλι....και ακομα δεν το εχω παει..θα μεριμνισω στο επομενο σιτι τουρ..
Σωστό όχι άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τ'αυτιά μου...το καλο στο σουεντις ειναι οτι γινεται και τελεια συνενοηση με μιλα
Νάταλι όχι η τζούλια είναι τούρμπο ουκράνα εγγύηση στο ξεπάτωμα.εσυ θαν εχεις δοκιμασει ναταλι?με τζουλια απο ζουζανα κανεις εχει παει?
ρωταω γιατι αν και εχω στο αθλημα 1.5 χρονο τιμουσα μονο το μοντελς εσκορτ συναθλητες...απλα τωρα τελευταια εξελισεται σε μουφα..με τισ μυξοπαρθενες που εχει μαζεψει...απο ζουζανα ειχα παρει περσυ το καλοκαιρι την σαντυ...αλλα μαπα το καρπουζε μαγκες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K