Επισκέπτης
Ποιο το λεωφορειο οχι ρε στο αεροδρομιο ειναι και περιμενει την πτηση απο Πραγα ο Τσοπανος.το λεωφορειο.....? γεια σου αδερφι
Ποιο το λεωφορειο οχι ρε στο αεροδρομιο ειναι και περιμενει την πτηση απο Πραγα ο Τσοπανος.το λεωφορειο.....? γεια σου αδερφι
γεια σου και εσενα καβλο ταξιδι σου ευχομαιχαχαχαχα Κρυβε λογια αλανι θα μας την πεσουν οι μαγκιτες.
Γεια σου striantaf,
Γιατι θελει 300αρια να κοβει και 400αρια.Ρε ΒΑΒΥ η κουφαλιτσα η Lolita για δεν κλεινη 2ωρο;
Χθές κλαιγόταν ότι δεν πάει καλά το tour και σήμερα δεν κλείνει δίωρο?Ρε ΒΑΒΥ η κουφαλιτσα η Lolita για δεν κλεινη 2ωρο;
Θελει σιγουρα και δευτερη φορα η Κρυσταλενια και μετα ησυχαζεις .Χθές κλαιγόταν ότι δεν πάει καλά το tour και σήμερα δεν κλείνει δίωρο?
Γνωρίζω ότι είναι άσχετο με την προηγούμενη παράγραφο αλλά εχω κολλήσει με την Κρυστάλλω Κορωναίου σήμερα. Τη συνάντησα πρωί πρωί και δε μπορώ να συγκεντρωθώ :S Σκέφτομαι σοβαρά να ξανακλείσω αλλά μπορεί να κολλήσω χειρότερα και να πέσω σε περιδήνηση. Αν εφαρμόσω το χρυσό κανόνα που έμαθα πρώτα στα strip, που λέει ότι αν κολλήσεις με γκόμενα ψάξε αμέσως σε ΑΛΛΟ μαγαζί να βρείς άλλη, θα πρέπει να έρθει πάλι η Βανέσα ή η άλλη Κρυστάλω. Και από κει δεν έχουμε νέα όμως
Αφου ειναι κλαψιαρα.Χθές κλαιγόταν ότι δεν πάει καλά το tour και σήμερα δεν κλείνει δίωρο?
ΟΚ. Θα προσπαθήσω να πήξω στη δουλειά και αν δε λειτουργήσει αυτό το κόλπο θα κλείσω άλλο ένα meeting και βλέπουμε.Θελει σιγουρα και δευτερη φορα η Κρυσταλενια και μετα ησυχαζεις .
Ακου και μενα , αυτο εκανα ενα την Παρασκευη και ενα την Κυριακη και τωρα ειναι σαν να μην ειναι εδω.
Παμε για αλλα.
...για επιχειρηματικά μοντέλα και το ρόλο των social media στην εξέλιξη της επιχειρηματικής στρατηγικής οπότε που να σου σηκωθεί παλι....
Στη Θεσσαλονίκη την πατρίδα μου την Λολίτα θα την έλεγαν "Φραγκοντίλικερ".
Μια πληροφορία (την οποία ψάχνω να επιβεβαιώσω) μου λέει πως την Tiffany την "μαγκώσανε" κάπου...Πλακα εκανα μην ψαχνετε!! Ετσι το ειπα μπας και ξυπνησει λιγο το θρεντ αλλα τιποτα...Tiffany jewel- Crystal απο 19-5 εως 23-5 αθηνα!!
της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντεςΠλακα εκανα μην ψαχνετε!! Ετσι το ειπα μπας και ξυπνησει λιγο το θρεντ αλλα τιποτα...
Μια πληροφορία (την οποία ψάχνω να επιβεβαιώσω) μου λέει πως την Tiffany την "μαγκώσανε" κάπου...
αντε φευγω τωρα να δουμε τι θα δουμε με το καλουδι του mark, δεν παω και με την καλυτερη διαθεση λογω του "παπαριδι"